دبیر: هدف ما ثبت میراث شهدای کشتیگیر استزارع: یاد شهدا، وظیفهای ارزشمندتر از شهادت می باشدآیین رونمایی دو جلد از کتاب های تهیه شده در مرکز مستندنگاری فدراسیون کشتی با عنوان های "از کچ تا کوچ، زندگینامه شهید کشتیگیر ایرج آسمانی" و "میزبانان خانه کشتی" صبح امروز در سالن جلسات فدراسیون برگزار شد.
علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی، با اشاره به اهمیت مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، بر ضرورت انجام هرگونه اقدامی برای برگزاری باشکوهتر شدن این مراسم عزاداری و تکریم تاکید کرد.وی افزود: از حمایتهای مستمر آقای رحیم زارع عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات
مجلس شورای اسلامی و از تلاشهای ایشان در حمایت از ورزش کشتی قدردانی می کنم.رحیم زارع عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه اظهار داشت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، وظیفهای است که میتواند پاداشی فراتر از ثواب شهادت داشته باشد.
وی به تلاشهای صورت گرفته در سطح شهر شیراز برای ثبت اقدامات به نام شهدا اشاره کرد و افزود: کشتی برای ما همچون خانه است و ظرفیت بسیار بالایی دارد. این فرآیند مستندسازی، راهی است تا شکوه و عظمت این شهدا را به تمام مردم معرفی کنیم.
20:39 - 9 تیر 1405