1 اسفند 1402
تبدیل چراغ های راهنمایی به پلهای سواره رو بمنظور کاهش ترافیک و آلودگی هوا
مطالبه

حذف چراغ‌های راهنمایی و رانندگی و دوربرگردان‌ها با ایجاد تقاطع غیرهمسطح

متاسفانه آلودگی هوا و ترافیک به مشکل بزرگ شهر تهران و سایر کلانشهرها تبدیل شده و وجود چراغ های راهنمایی رانندگی و تقاطع‌های همسطح همچنین دوربرگردان‌ها به این آلودگی و ترافیک و حتی تصادف دامن می‌زند، شهرداری تهران به راحتی می‌تواند در زمینه طراحی و ساخت پل‌ها و زیرگذرها اقدام کنند تا مشکلات توقف‌های بی اساس پشت چراغ قرمزها و همچنین دوربرگردانها را حل کند. متاسفانه صدها چراغ راهنمایی و دوربرگردان در سطح شهر تهران وجود دارد که شاید عمر بالای بیست سال دارند و شهرداری‌های مناطق مختلف تهران در این مدت زمان هیچ گونه اقدامی نسبت به غیرهمسطح سازی (ساخت پل‌های سواره و زیرگذرها) نکرده است و هر روز ترافیک های چراغ قرمز بیشتر و بیشتر و مدت زمان بعضی از چراغ‌های قرمز به ۱۰ ثانیه رسیده است. شهرداری تهران باید نسبت به حذف و کاهش چراغ قرمزها و دوربرگردانها یک اقدام مدت دار چند ساله انجام دهد تا هم در زمینه کاهش سوخت هم در وقت مردم و آرامش روحی و روانی مردم اقدام اساسی کند. امیدوارم جناب آقای زاکانی شهردار محترم و مسئولین عمرانی نسبت به این اقدام شجاعانه و انقلابی همت کنند تا مردم کمی نفس بکشند.

https://farsnews.ir/rezankf/1707478931758563649سلام تو خیلی جاها واقعا نمیشه اینکارو کرد اما برای تقاطع بزرگراه ها و جاده‌های اصلی لازمه
ک
کاشونی

@rezankf  •  20 بهمن 1402

خواستار حذف مدارس تیزهوشان هستیم

پویش فارس من
مطالبه

خواستار حذف مدارس تیزهوشان هستیم

وجود این گونه مدارس که معمولا دانش آموزان با آزمون در آن قبول می‌شوند علاوه بر ایجاد اختلاف طبقاتی و احساس خود برتر بینی دانش‌آموزان تیزهوش باعث می‌شود، تنها عده‌ای خاص به دانشگاه‌های برتر بروند و مردم عادی، روستایی‌ و عشایر به دانشگاهای برتر راه پیدا نکنند. همچنین وجود این مدارس مافیا هم ایجاد کرده است برخی آموزشگاه‌ها در تلاش هستند تا با چاپ کتاب‌های تست‌زنی و گرفتن آزمون‌های متعدد از دانش‌آموزان علاوه بر وارد کردن فشار به دانش آموزان، تنها عده‌ای که پولدار هستند و به این آموزشگاه‌ها پول داده‌اند بتوانند فرزندشان را به مدارس برتر همچون تیزهوشان و نمونه دولتی بفرستند و این برای مردم عادی قابل قبول و خوشایند نیست. بماند که دانش‌آموزانی هم که در این مدارس درس می‌خوانند نیز احساس موفقیت چندانی هم نمی‌کنند. درخواست والدین دانش‌آموزان و دانش‌آموزان از مسئولان مربوطه این است که مدارس سمپاد را از نظام آموزشی حذف کنید.

وزارت آموزش و پرورش، مجلس شورای اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول
17:29 - 7 فروردین 1403

458 بازدید