مطالبه

اقدام بلاگرها جهت کمرنگ نشان دادن شکوه اربعین بی‌پاسخ نماند

برخورد با بلاگرهای معاند در مسیر اربعین را خواستاریم. متاسفانه تعدادی بلاگر مسیر اربعین را دستاویزی برای سوژه فرستادن برای شبکه‌های معاند نموده و در حال فیلمبرداری و انتشارتصاویر مغرضانه می‌باشند. با توجه به زحمات بیشمار مردم مظلوم عراق این کار بسی ناجوانمردانه است.

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10:23 - 2 شهریور 1403

4 بازنشر8 واکنش
17٫2k بازدید



7 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌محمد‌
@RAYKA102 شهریور 1403
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌محمد‌
محمد

@RAYKA10  •  22 مرداد 1403

مطالبه

لزوم ساخت زیرگذر یا پل‌های سواره رو در بزرگراه تهران به ورامین

متاسفانه نبود زیرگذر یا پل‌های‌سواره رو (به صورت تقاطع غیر همسطح) در بزرگراه ری به ورامین و بالعکس باعث ترافیک‌های طولانی و آزار دهنده شده است و قسمت بد ماجرا آنجاست که به جای ساخت زیرگذر و پل مخصوص عبور خودرو در تقاطع‌های بزرگراه تهران به ورامین با محله‌های اسلام‌آباد نظامی و فیروزآباد و قلعه‌نو به کرات دست اندازهای غیر استاندارد در مسیر بزرگراه استفاده شده است تا خود این موضوع هم به ترافیک این بزرگراه دامن بزند. خواهشا نسبت به حذف سرعت‌گیرها و ساخت پل‌های سواره رو و یا زیرگذر سوارو رو به منظور حذف تقاطع همسطح در بزرگراه در مناطق اسلام‌آباد نظامی و فیروزآباد و قلعه‌نو اقدامات لازم را انجام دهید که نصب این تقاطع‌های غیر همسطح موجبات کاهش مصرف سوخت و از بین رفتن ترافی‌کهای بی جهت در این مناطق را هم فراهم می‌کند.

نماینده مجلس ورامین، استانداری ورامین، شهرداری ورامین، وزارت راه و شهر سازی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@rezankf2 شهریور 1403
در پاسخ به
ک
کاشونی

@rezankf  •  20 بهمن 1402

خواستار حذف مدارس تیزهوشان هستیم

پویش فارس من
مطالبه

خواستار حذف مدارس تیزهوشان هستیم

وجود این گونه مدارس که معمولا دانش آموزان با آزمون در آن قبول می‌شوند علاوه بر ایجاد اختلاف طبقاتی و احساس خود برتر بینی دانش‌آموزان تیزهوش باعث می‌شود، تنها عده‌ای خاص به دانشگاه‌های برتر بروند و مردم عادی، روستایی‌ و عشایر به دانشگاهای برتر راه پیدا نکنند. همچنین وجود این مدارس مافیا هم ایجاد کرده است برخی آموزشگاه‌ها در تلاش هستند تا با چاپ کتاب‌های تست‌زنی و گرفتن آزمون‌های متعدد از دانش‌آموزان علاوه بر وارد کردن فشار به دانش آموزان، تنها عده‌ای که پولدار هستند و به این آموزشگاه‌ها پول داده‌اند بتوانند فرزندشان را به مدارس برتر همچون تیزهوشان و نمونه دولتی بفرستند و این برای مردم عادی قابل قبول و خوشایند نیست. بماند که دانش‌آموزانی هم که در این مدارس درس می‌خوانند نیز احساس موفقیت چندانی هم نمی‌کنند. درخواست والدین دانش‌آموزان و دانش‌آموزان از مسئولان مربوطه این است که مدارس سمپاد را از نظام آموزشی حذف کنید.

وزارت آموزش و پرورش، مجلس شورای اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌مهدی اسماعیلی‌
@mehdiesmaeili2 شهریور 1403
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌مهدی اسماعیلی‌
مهدی اسماعیلی

@mehdiesmaeili  •  25 مرداد 1403

لزوم ورود سازمان بازرسی کل کشور به نامگذاری شهرستان میمه و وزوان

لزوم ورود سازمان بازرسی کل کشور به نامگذاری بر خلاف آیین نامه نامگذاری شهرستان میمه و وزوان در پی ارتقا بخش میمه به شهرستان، ضرورتی انکار ناپذیر استhttps://farsnews.ir/bultankhabarmeymeh/1723672288788340241

تصویر نمایه‌ی ‌دانشجو ی خسته‌
@daneshjo4 شهریور 1403
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌دانشجو ی خسته‌
دانشجو ی خسته

@daneshjo  •  29 مرداد 1403

استفاده از پیام رسان های ایرانی در دانشگاه های دولتی
مطالبه

ضرورت استفاده از پیام‌رسان‌های ایرانی در دانشگاه‌های دولتی

غالب آسیب‌های اجتماعی در میان جوانان و نوجوانان ریشه در شبکه های اجتماعی خارجی دارند. از وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری درخواست داریم در دانشگاه های دولتی جهت حضور دانشجویان در محیط مجازی امن و از لحاظ اخلاقی سالم تمام گروه‌ها و کانال‌های تشکل‌ها و کلاس‌های درس در دانشگاه‌های دولتی در پیام رسان‌های ایرانی مانند ایتا و بله یا روبیکا در سال تحصیلی جدید استفاده شود.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری، دانشگاه‌های دولتی، پیام‌رسان‌های داخلی، ایتا، بله، روبیکا

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌محمدمهدی مرادی‌
@islamwanter4 آبان 1403
در پاسخ به
‌سلام‌‌لطفا‌ ‌از پویش‌ مقابله با هنجار شکنی های شبکه نمایش حمایت کنید.https://farsnews.ir/islamwanter/1729806303830678454
برهنگی‌ فیلم‌های خارجی در شبکه نمایش سانسور شود
مطالبه

برهنگی‌ فیلم‌های خارجی در شبکه نمایش سانسور شود

ظاهرا این طور به نظر می‌آید که شبکه نمایش صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، یک روند نزولی را طی می‌کند و هر چه می‌گذرد، همزمان با کاهش لباس زنان در غرب، لباس زنان در این شبکه هم کمتر می‌شود. همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید، گاهی اوقات برهنگی زنان در این شبکه، حتی از زانو هم بالاتر می‌رود. لطفا با وضع حدود دقیق، جلوی خطوات الشیطان را بگیرید. مثلا قانون بگذارید که برهنگی بالاتر از زانو، نباید پخش شود. اگر هم بهانه خواهید آورد که وضع فیلم‌های خارجی خیلی خراب شده و فیلم‌های زیادی با این معیار وجود ندارند، پس بهتر است اینقدر بر روی پخش فیلم‌های خارجی پافشاری نکنید. یا لااقل کمی زحمت بکشید و برهنگی‌های فیلم را شطرنجی کنید تا از این طریق، بیننده احساس نکند که این پوشش برای حکومت اسلامی ایران عادی شده است.

صداوسیمای جمهوری اسلامی‌ایران، مدیر شبکه نمایش، جبلی صدا و سیما، شبکه نمایش، دکتر جبلی ریاست محترم صدا وسیما

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

نمایش گزارش