اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دانشگاه

اصلاح آئین‌نامه پایه تشویقی در بخش قراردادهای ارتباط با صنعت

معاون پژوهشی وزیر علوم از اصلاح آئین‌نامه پایه تشویقی در بخش قراردادهای ارتباط با صنعت خبر داد و گفت: برای دریافت پایه تشویقی مجموع مبالغ قراردادهای خاتمه یافته برای رشته‌های علوم انسانی و نظری ۶ برابر و برای سایر رشته‌ها ۱۲ برابر حقوق و مزایای آخرین حکم کارگزینی، یک پایه تشویقی و حداکثر ۵ پایه تشویقی در طول خدمت در نظر گرفته شده است.

اصلاح آئین‌نامه پایه تشویقی در بخش قراردادهای ارتباط با صنعت

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، پیمان صالحی معاون پژوهشی وزیر علوم در پنل پژوهشی دومین روز اجلاس روسای دانشگاه‌ها در مورد آئین‌نامه پسادکتری گفت: این آئین‌نامه سال گذشته در شورای عالی عتف مصوب و ابلاغ شد، ۴ نوع پسادکتری تحقیقات بنیادی، پسادکتری تحقیقات کاربردی، پسادکتری فناوری و پسادکتری صنعتی وجود دارد که با توجه به اینکه پژوهشگاه‌ها و موسسات پژوهشی در مضیقه نیروی پژوهشی هستند، می‌توانند از ظرفیت آن استفاده کند.

وی با بیان اینکه برای هر نوع پسادکتری یک کارگزار تعیین شده است، گفت: تحقیقات بنیادی، موضوع جدیدی نیست کارگزار پسادکتری تحقیقات بنیادی بنیاد علم است.

صالحی افزود: حقوق پژوهشگر پسادکتری معادل ۸۰ درصد حقوق استادیار دانشگاه تهران تعیین شده است، درپسادکتری تحقیقات بنیادی ۹۰ درصد آن توسط ما تامین می‌شود و ۱۰ درصد باقی‌مانده به عهده پژوهشگاه است. نوع دوم پسادکتری تحقیقات کاربردی یا همان طرح‌های ارتباط جامعه و صنعت است. ۵۰ درصد حقوق پسا دکتری تحقیقات کاربردی را توسط شورا تامین می‌شود و ۵۰ درصد آن از محل ارتباط با صنعت تامین می‌شود.

وی در مورد طرح امریه پسادکتری گفت: به کارگیری ۵۰۰ نفر‌ امریه در سال تصویب شده است و به زودی آیین‌نامن آن ابلاغ می‌شود. حقوق امریه پسادکتری از سوی ستاد کل نیروهای مسلح ۷ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

صالحی عنوان کرد: پسادکتری فناوری مربوط به افرادی است که با شرکت‌های دانش بنیان همکاری می‌کنند و با همکاری معاونت علمی انجام می‌شود‌ معاونت علمی باید تایید کند یک شرکت های تک است که بتواند نیروی پسادکتری بگیرد.

وی ادامه داد: پژوهشگر پسادکتری صنعتی فردی است که برای دوره پسادکتری به صنایعی مانند فولاد می‌رود. تاکنون از ظرفیت پسادکتری در کشور استفاده نشده و امیدواریم از این ظرفیت استفاده شود.

صالحی با اشاره به ماده ۱۳ قانون جهش تولید دانش بنیان گفت: این ماده برای استفاده از مشوق مالیاتی شرکت‌های دولتی یا خصوصی است و در صورت قرارداد شرکت‌ها با دانشگاه مالیات آن‌ها کسر می‌شود.

وی در خصوص تاسیس صندوق شورای عالی عتف گفت: به زودی رئیس صندوق معرفی می‌شود و آیین نامه‌های صندوق در حال تدوین است. پس از تدوین آیین نامه‌ها پرداخت گرنت‌ها، هزینه‌های پسادکتری و ... تسهیل می‌شود.

معاون پژوهشی وزیر علوم با اشاره به اصلاح آیین‌نامه پایه تشویقی برای قراردادهای ارتباط با صنعت اظهار داشت: آیین‌نامه ابلاغی دچار یک خطای ویرایشی بود که آن را اصلاح کردیم.‌ برای دریافت پایه تشویقی مجموع مبالغ قراردادهای خاتمه یافته برای رشته‌های علوم انسانی و نظری ۶ برابر و برای سایر رشته‌ها ۱۲ برابر حقوق و مزایای آخرین حکم کارگزینی، یک پایه تشویقی و حداکثر ۵ پایه تشویقی در طول خدمت در نظر گرفته شده است.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول