گروه دانشگاه خبرگزاری فارس ـ بازگشایی دانشگاهها سبب شد تا نشاط و تازگی به دانشگاهها برگردد و از طرفی مسوولان و روسای دانشگاه ها نیز دست به اقدام زدند تا شرایط را برای حضور دانشجویان در دانشگاه فراهم کنند.
امنیت غذایی دغدغه همه افراد یک جامعه به غذای کافی و سالم برای داشتن زندگی سالم و فعال است و این موضوع در جامعه دانشگاهی نیز اهمیت بسیار دارد و همواره سعی میشود، با اختصاص بودجه به این موضوع کمک کنند.
علیرضا رهایی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مورد سالن غذاخوری و تأمین غذای دانشجویان در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس گفت: در شرایط کنونی مجموعه آشپزخانه دانشگاه در زیر ساختمان یکی از دانشکدهها است که باعث ایجاد مزاحمت و مشکل در فعالیتهای آموزشی است.
وی افزود: همچنین سالن های غذاخوری نیز در ساختمان دانشکده دیگری قرار دارد، بدین ترتیب ساختمانهای دو دانشکده درگیر پخت و توزیع غذا است. در این ارتباط با تخصیص فضاهای جدید برای غذاخوری دختران تا حدی مشکل حل شده است، امّا در نظر است درصورت کمک مالی سازمان برنامه و بودجه یک مجتمع پخت وتوزیع غذا (آشپزخانه و سالن غذاخوری) به سرعت ساخته شود.
پایان پیام/