اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  حقوقی و قضایی

روند مصاحبه اختبار تسهیل شد

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه با شرحی از تسهیل روند فرایند‌ها در مصاحبه اختبار و جزئیات زمان و مکان شروع به خدمت، چشم اندازی از آینده شغلی دانشجویان را تبیین کرد و شرایط و مزایای برخی انتخابات حوزه خدمتی را برشمرد.

روند مصاحبه اختبار تسهیل شد

به گزارش گروه قضائیه خبرگزاری فارس، نشست هم‌اندیشی دانشجویان دانشگاه علوم قضائی با حضور «محمدباقر الفت» معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه، «مهدی جوهری» مدیرکل آموزش قوه قضائیه، «هادی رمضانیان» مدیر کارآموزان قضائی دانشگاه علوم قضائی در محل سالن شهدای هفتم تیر ساختمان مرکزی قوه قضائیه (ساختمان شهدای قوه قضائیه) برگزار شد.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان بورسیه مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته ورودی دوره ۴۰ دانشگاه علوم قضایی، با اشاره اجمالی به خروجی‌های دانشگاه علوم قضائی که هم اکنون در مناصب مهم دستگاه قضا مشغول خدمت هستند، عنوان کرد: دانشجویان دانشگاه علوم قضائی از بدو ورود بایستی با هدف تقویت سنگر عدالت در دستگاه قضا با افتخار وارد میدان شوند تا در زمان فارغ التحصیلی با حفظ روحیه انقلابی و ولایتمداری در قالب نیرو‌های کلیدی در شرایط مقتضی پرونده‌های مهم و اساسی و مدیریت‌های سنگین و کلان قوه قضائیه را بدوش بکشند.

الفت گفت: با هدف تسریع در فرایند جذب و گزینش نیروها، حرفه‌ای شدن قضات جدید الاستخدام با مهارت افزایی و آسیب شناسی علت توقف‌های دانشجویان در دانشگاه علوم قضائی مقررشد، دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد همزمان با تحصیل در دانشگاه در مراحل کارآموزی و کارورزی نیز شرکت کنند تا بصورت مسئله محور با انواع گزارش نویسی در مراجع قضائی آشنا شوند. ضمن اینکه قبل از دفاع از پایان نامه و فارغ التحصیلی در دوره کارشناسی ارشد می‌تواند ابلاغ قضائی دریافت کنند، البته با این شرط که ظرف ۶ ماه از پایان نامه خود دفاع کنند.

وی با شرحی از تسهیل روند فرایند‌ها در مصاحبه اختبار و جزئیات زمان و مکان شروع به خدمت، چشم اندازی از آینده شغلی دانشجویان را تبیین کرد و شرایط و مزایای برخی انتخابات حوزه خدمتی را برشمرد.

وی با تاکید بر جذب سرآمدان دستگاه قضا بر اهمیت مصاحبه‌های اختبار در انتخاب نیرو‌های موثر صحه گذاشت و گفت: ظرفیت و توان کاری نیرو‌ها بایستی به نحوی کنترل َشود که توامان با رعایت حفظ شئونات و کرامات انسانی باشد. جایگاه افراد در دستگاه قضا به نحوی تعیین شود که افراد متقاضی ورود به آن قدر شان خود را بدانند و علاقمندانه در این مسیر قدم بردارند.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: افرادی که در این مسیر به عدالت گستری می‌پردازند و با تدبیر و احتیاط عمل کرده تا حکم خداوند متعال را جاری کنند، قطعاً سربلند خواهند بود.

الفت همچنین با اشاره به امتیازات ویژه مطروحه در این نشست عنوان کرد: کارشناسان ارشد حقوق خصوصی با مرتبطان این رشته اعم از حقوق ثبت اسناد و حمل و نقل تجاری چنانچه تمایل داشته باشند می‌توانند با پذیرش در اختبار بعنوان دادرسی حقوقی معرفی شوند و همچنین افرادی که تحصیلات حقوق دادرسی اداری دارند به طور مستقیم بر اساس ماده ۴ دیوان عدالت اداری مشروط بر اینکه در مصاحبه تخصصی و اختبار پذیرفته شوند، جذب قاضی تخصصی دیوان عدالت اداری شوند.

گفتنی است، مهدی جوهری؛ مدیر کل آموزش قوه قضائیه نیز ضمن خیر مقدم به حضار و تشکر از حمایت‌های الفت، گزارشی از نتیجه اجرای دوره کارآموزی ضمن تحصیل دانشجویان علوم قضائی که برای اولین بار در اجرای ماده ۳۸ آیین نامه کارآموزی در دانشگاه اجرا شده بود، ارائه کرد.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول