به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، سیدمحمود حسینیپور استاندار مازندران بعدازظهر امروز در جلسه کارگروه آرد و نان، اظهار کرد: بخشی از افزایش صفهای نانواییها بهدلیل حضور مسافران به استان است.
وی افزود: ولی بخش دیگر به اجرای طرح هوشمندسازی برای مدیریت آرد و نان انجام شد که طبیعتا اجرای طرح میتواند نواقصی هم داشته باشد.
استاندار مازندران با بیان اینکه در شورای آرد و نان استان نظرات دستگاهها را شنیدیم، اضافه کرد: بخشی از دستورالعملهایی که صادر شده بود را مرور کردیم که مجددا قرار بر این شد طی ۱۰ روز آینده کمیتههای فنی اقداماتشان را براساس مسائل امروز جلسه دقیق بررسی کنند.
حسینیپور با تاکید بر اینکه آنچه که مهم است این بوده نان را بتوانیم با کیفیت بالا و حداقل زمان ممکن در اختیار مردم قرار دهیم، خاطرنشان کرد: این سیاست ما بوده و قطعا براساس این سیاست مسوولان باید خودشان را هماهنگ کنند.
وی با اعلام اینکه به هیچ عنوان قابل قبول نیست ناملایماتی را در حوزه نان داشته باشیم، اظهار کرد: البته با اجرای طرح هوشمندسازی جلوی بسیاری از فسادها گرفته شد و برای مجموعه دولت صرفهجویی قابل توجهی صورت گرفت.
استاندار مازندران ادامه داد: البته در کنار آن یکسری اشکالات رفتاری به وجود آمد، به عنوان نمونه نانواییها به علت اینکه با سیستم هوشمندسازی نبوده و در حوزه آموزش کمتر کار شده بود اشکالاتی به وجود آمد که تصمیمات خوبی گرفته شد تا بتوانیم نظارت حداکثری در فرآیند تولید و توزیع نان داشته باشیم.
حسینیپور با اشاره به اینکه طی دو سال گذشته ۷۰ درصد افزایش تولید گندم در مازندران داشتیم، تصریح کرد: بنا داریم باتوجه به کیفیت گندم استان کمیتهای برای افزایش تولید گندم تشکیل شود تا بتوانیم تولید گندم را ارتقا دهیم و محوریت بحث هم دانشبنیان باشد تا بتوانیم در بهرهوری افزایش قابل توجهی داشته باشیم.
پایان پیام/۸۶۰۳۴/غ