اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

فرهنگ  /  قرآن و فعالیت های دینی

صدیقی: غدیر قانونی بود که بگوید حاکم و زمامدار باید در تراز امام علی(ع) باشد

دبیرکل بنیاد غدیر گفت: واقعه غدیر نه تنها انتصاب امام بلکه قانون و قاعده‌ای برای مسلمانان بود که حاکم و زمامدار باید در تراز امام علی(ع) باشد.

صدیقی: غدیر قانونی بود که بگوید حاکم و زمامدار باید در تراز امام علی(ع) باشد

به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیت‌های دینی خبرگزاری فارس نشست خبری برنامه‌های دهه امامت و ولایت با حضور حجت‌الاسلام کاظم صدیقی دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر برگزار شد.

واقعه غدیر در تاریخ بشر بی‌سابقه است

در این برنامه صدیقی طی سخنانی مسأله غدیر را بی‌سابقه در تاریخ دانست و گفت: واقعه غدیر در حوادثی که در تاریخ خلقت رخ داده قابل قیاس با هیچ واقعه‌ای نیست و هیچ پیامبری برای تعیین جانشین خود چنین اقدامی نکرده است. نمایشی که پیامبر در انتصاب امام علی و اهل بیت(ع) انجام داد در تاریخ بی‌سابقه است و بعد از آن هم رخ نداده است.

غدیر قانونی بود که بگوید حاکم و زمامدار باید در تراز امام علی(ع) باشد

وی ادامه داد: پیامبر(ص) به امر خدا برای نگرانی‌هایی که در پرچم‌داری اسلام وجود داشت امام علی(ع) را معرفی کرد و این اتفاق نه تنها انتصاب امام بلکه قانون و قاعده‌ای برای مسلمانان بود و برای همیشه روزگار بیداری مسلمانان را درپی داشت که حاکم و زمامدار باید در تراز امام علی(ع) باشد.

صدیقی با بیان اینکه مسأله غدیر در قرآن آن قدر مهم است که وزن توحید را دارد، گفت: خدا در چند مورد با پیامبر(ص) با زبان جدی و هشدار صحبت کرده است. خدا درباره شرک به پیامبر (ص) هشدار داده که اگر مشرک شوی همه اعمالت نابود است.

تحریف در اسلام خطرناک‌ترین آسیب است

دبیرکل بنیاد غدیر افزود: دومین هشدار خدا تحریف است و می‌فرماید: اگر چیزی را ناروا به ما نسبت دهی و یا کم کنی ما مچ دستت را می‌گیریم و حیاتت را قطع می‌کنیم. تحریف در اسلام خطرناک ترین است و باید همه هوشیار باشند تا دین و انقلابشان تحریف نشود و اصالتشان حفظ شود.

صدیقی درباره سومین هشدار خدا به پیامبر (ص) گفت: خدا در این باره خیلی قاطع است و بسیار جدی پیامبر را با عنوان رسول مخاطب قرار می‌دهد و می‌فرماید: ابلاغ کن آنچه از پروردگار بر تو نازل شد که اگر این کار را به درستی انجام ندهی رسالت خدا را درست انجام نداده‌ای.

اگر امام علی (ع) خوب تبلیغ نشود همه دین تبلیغ نشده است

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: اگر امام علی (ع) که مظهر همه خوبی‌ها است به درستی تبلیغ نشود، همه دین تبلیغ نشده است. در واقع منظور خداوند بیمه کردن راه تکامل بشر از خطر شرک و تحریف و حاکمیت طاغوت‌ها است و بر این اساس روز غدیر مهم‌ترین روز تاریخ بشر است. پیامبر (ص) برای این کار ۱۲۰ هزار حاجی را در بیابان متوقف کرد و در حضور آنها این امر را ابلاغ کرد و آنها هم همه این انتصاب را تبریک گفتند.

امام رضا (ع) در روز غدیر غذا و هدیه برای برخی مردم می‌فرستاد

صدیقی با بیان اینکه امام رضا (ع) روز غدیر می‌نشستند و برای خواص خودشان غذا و کفش و هدایایی می‌فرستادند، گفت: امام علی (ع) هم برای روز غدیر خطبه خوانده آمد که بندهایی از آن را قرائت می‌کنم: روز غدیر اجتماعات عظیم تشکیل دهید و جمعتان جمع باشد و این روز، روز کمک و احسان و خوبی است و در این روز از خدمت و گره‌گشایی دریغ نکنید و خوبی کنید. خانواده ولایی و علوی روز غدیر را روز خوبی می‌دانند لذا هر خوبی کنی، کمک کنی، قرض دهی، اطعام دهی، لباس نو بپوشی و به دیگران بپوشانی و... در عین حال جمعتان جمع و حماسی باشد، خداوند این خوبی‌ها را قبول می‌کند.

در روز غدیر شاد باشید چون زیر پرچم عدالت قرار گرفته‌اید‌

دبیرکل بنیاد غدیر با اشاره به اینکه در روز غدیر به همدیگر هدیه بدهید و خدای متعال از فضلش شما را بی نیاز می‌کند، گفت: باید در روز غدیر هم در چهره شما طراوت و شادابی دیده شود و هم سرور داشته باشید، شما سر سفره علی (ع) و زیر پرچم عدالت، امانت، صداقت، عطوفت، مهربانی، حکمت و دانایی قرار گرفته‌اید‌.

صدیقی درباره فعالیت‌های بنیاد غدیر گفت: این بنیاد سه دهه است که با همکاری نهادها و ارگان‌ها و گروه های مردمی راه افتاده و فعالیت می‌کند. از بنیاد سال گذشته فعالیت‌های خوبی دیدیم‌ و امسال هم انتظار می‌رود مردم ما در استان‌های مختلف این راهپیمایی را با شکوه برگزار کنند و در آن حضور یابند، درخواست من این است که این راهپیمایی را در همه شهرها و روستاها مثل روزهای عاشورا، ۲۲ بهمن، روز قدس و... جدی بگیرید. حماسه غدیر حماسه انقلاب اسلامی، خوبی‌ها و حماسه مردم و یک پیروزی بی‌بدیل است.

باید غدیر را مانند اربعین باشکوه برگزار کنیم

وی در پایان گفت: در تاریخ مردم حسرت این روز را می‌کشیدند اما امروز کار فراهم است و هماهنگی به عمل آمده و همه یکصدا و همراه در یک حماسه عظیم شرکت می‌کنیم که ان شاالله باید غدیر را مانند اربعین باشکوه برگزار کنیم.

در ادامه حسین ظریف منش مدیرعامل بنیاد غدیر طی سخنانی با اشاره به اینکه بنیاد غدیر یک نهاد مقدس مردمی است که هدفش بزرگداشت غدیر از طریق گسترش جشن و سرور همراه با معرفت است، گفت: مأموریت بنیاد فعال‌سازی استعدادها و هم‌افزایی بین فعالیت‌های نهاد‌های مختلف است. سیاست اول ما حضور گسترده مردم است به نوعی که همه آحاد مردم به سهم خود وظیفه‌ای را در بزرگداشت غدیر ایفا کنند.

وی ادامه داد: سیاست بعدی حضور مردم همراه با معرفت است و سومین سیاست ما وحدت است. به زعم ما امام علی (ع) می‌تواند محور وحدت باشد و امروز در برخی نقاط برادران اهل سنت و شیعه با هم غدیر را جشن می‌گیرند.

ظریف‌منش با اشاره به شعار محوری برنامه‌های امسال گفت: «شعار محوری امسال هرخانه یک جشن، هر خانه یک پرچم و هر خانه یک اطعام است». اینگونه همه با حداقل توان می‌توانند در بزرگداشت غدیر مشارکت کنند، باید مردم در هر کوچه یک موکب بزنند تا در همه جا شاهد جشن و سرور باشیم.

مدیرعامل بنیاد غدیر درباره نقش این نهاد در برنامه‌های بزرگداشت غدیر گفت: بنیاد نقش ایده‌پرداز و هماهنگ‌کننده را دارد و با نهادهای مختلف همکاری می‌کند، در این راستا آستان امام رضا(ع)، آستان حضرت معصومه(س)، آستان شاه چراغ، مسجد جمکران، آستان حضرت عبدالعظیم (عع) و همه بقاع متبرکه در طول این دهه جشن‌ها و مسابقات و پذیرایی دارند، همچنین ما برای اقشار مختلف برنامه داریم که در ادامه عناوین برخی از برنامه‌ها را بیان می‌کنم.

روز بزرگداشت علامه امینی یعنی ۱۲ تیرماه همایشی داریم و رونمایی از ۲۰ جلد خلاصه الغدیر را در تهران برگزار می‌کنیم.

برگزاری میهمانی‌هایی در ۲۰۰ شهر کشور

برگزاری جشن در تهران از میدان امام حسین(ع) تا میدان آزادی.

برگزاری پنجمین کاروان شادی از حرم حضرت معصومه(س) تا جمکران.

برگزاری مهمانی ۱۸ کیلومتری در کرمانشاه.

برگزاری مهمانی در کنار خلیج فارس با ۱۱۰ موکب.

اهتزاز بزرگترین پرچم امام علی(ع) در کرمانشاه.

برگزاری دوره‌های آموزشی متعدد و پاسخ به شبهات.

اجرای طرح اطعام غدیر امسال با پیش‌بینی توزیع ۳۰ میلیون غذا.

برگزاری همایش حکمرانی مطلوب از منظر امام علی(ع) در آذربایجان شرقی

برگزاری همایش ملی حکمرانی بعد از دهه امامت و ولایت در دانشگاه دفاع ملی

برگزاری اولین همایش عروة‌الوثقی به میزبانی گلستان.

اجرای جشنواره ملی هنرهای تجسمی غدیر.

برگزاری مسابقه سراسری «امام علی(ع) معیار زندگی» در بستر فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی.

آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد.

برگزاری مراسم خطبه خوانی غدیر در همه شهرها.

اهدای بسته‌های معیشتی با کمک نهادهای حمایتی به محرومان.

برگزاری هشتمین همایش منطقه‌ای ولایت‌محور وحدت امت اسلام با حضور شیعه و سنی در میناب.

برگزاری همایش بانوان فاطمی.

برگزاری ۱۶ همایش تبیینی، ترویجی غدیر در کشورهای مسلمان.

فراخوان سیزدهمین همایش ملی سیره علوی.

برگزاری ویژه برنامه‌های غدیر توسط فدراسیون پهلوانی.

برگزاری ۱۴ جشنواره فرهنگی و ورزشی.

برگزاری همایش امام علی(ع) با حضور زائر اولی‌ها.

اجرای گروهای سرود در شهرهای مختلف.

اجرای تئاتر‌ها و نمایش‌های مختلف و متعدد و جشنواره خوشنویسی غضائل امام علی(ع).

برگزاری جشنواره روایتگری غدیر برای کودکان.

اجرای ۲ هزار پروژه ریز و درشت توسط قرارگاه محرومیت زدایی سپاه.

برگزاری ۱۴ همایش تخصصی در خارج از کشور با حضور علمای شیعه و سنی.

تجلیل از سادات اهل سنت در داخل و خارج از کشور در هرمزگان.

برگزاری ۱۱۰ جشن غدیر در کشورهای مختلف.

برگزاری جایزه بین‌المللی غدیر با شرکت پژوهشگران و نویسندگان و هنرمندان برجسته جهان اسلام از سال آینده.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول