اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  چهارمحال و بختیاری

رشد 12 درصدی سازش دعاوی کارگر و کارفرما در چهارمحال و بختیاری

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: بررسی یک‌هزار و ۲۳۵ پرونده در هیات‌های تشخیص و ۳۵۲ پرونده در هیات‌های حل اختلاف کارگران و کارفرمایان استان در نیمه نخست امسال نشان از رشد ۱۲ درصدی سازش در این دعاوی دارد.

رشد 12 درصدی سازش دعاوی  کارگر و کارفرما در چهارمحال و بختیاری

محسن مولوی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: ۹۸ هزار کارگر در ۷ هزار و ۵۰۰ کارگاه استان مشغول فعالیت هستند که ۲۰ نفر از این کارگران از اتباع خارجی هستند که ۹ نفرشان در بخش صنعت و مابقی در شرکت‌ها در قالب پزشک، مهندس و کارشناس مشغول به فعالیتند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه نظارت بر اجرای قانون کار به صورت روزانه و مستمر توسط ۱۷ بازرس کار در سطح استان انجام می‌شود، افزود: در این بازرسی‌ها ایمنی کار، نحوه پرداخت حقوق و مزایای کارگران، آموزش کارگران، اهمیت حوادث ناشی از کار و اختلافات میان کارگر و کارفرما مورد بررسی بازرسان قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه در بازرسی‌های اخیر بیشترین تخلفات مربوط به کارگاه‌های ساختمانی بود، ادامه داد: عدم حفاظ، وجود چاله و سقوط از ارتفاع بیشترین تخلفات گزارش شده از کارگاه‌های ساختمانی هستند.

مولوی توضیح داد: بررسی یک‌هزار و ۲۳۵ پرونده در هیات‌های تشخیص و ۳۵۲ پرونده در هیات‌های حل اختلاف کارگران و کارفرمایان چهارمحال و بختیاری در نیمه نخست امسال نشان از رشد ۱۲ درصدی سازش در این دعاوی دارد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ادامه داد: در نیمه نخست امسال ۱۲ درصد پرونده‌ها با همکاری و مشاوره تخصصی با کارگران و کارفرمایان منجر به سازش شد و ما بقی پرونده‌ها نیز منجر به احقاق حق و حقوق کارگران، پرداخت حقوق معوقه، بازگشت به کار، دریافت حق بیمه و یا دریافت بیمه بیکاری شده است.

مولوی تاکید کرد: در کنار احقاق حقوق در مورد سازش، بازگشت کارگر به محل کار سابق، پرداخت حقوق و مزایا در اولویت است و تنها در موارد محدود به علت تعطیلی کارگاه و یا لزوم تعدیل نیرو و یا شرایط خاص، ارتباط کارگر و کارفرما قطع شد.

ایجاد سازش در دعاوی رویکرد اداره کار است

وی اضافه کرد: رویکرد اداره کل تعاون، کار و امور اجتماعی استان در دعاوی کارگری و کارفرمایی، ایجاد صلح و سازش و رفع کدورت طرفین است و بی‌شک کاهش تنش در محیط کار به افزایش تولید و بهره‌مندی طرفین و کشور منتهی می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یادآور شد: تشکیل اتاق‌های مشاوره و فعال‌سازی نهادهای کارگاهی باعث کاهش تعداد شکایت بین کارگران و کارفرمایان می‌شود و در این زمینه نیز اقداماتی در سطح استان انجام شده است.

وی تصریح کرد: ۶ ماه اول امسال یک هزار و ۳۵۲ پرونده دعاوی کارگری و کارفرمایی در هیات‌های تشخیص و هیات‌های حل اختلاف استان منجر به صدور رای شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با اشاره به افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران در سال جاری گفت: بر اساس رویکرد افزایش انگیزه نیروی کار، افزایش حقوق و دستمزد، بهره‌وری نیروی کار را بیشتر می‌کند و در نتیجه کارفرما میل بیشتری برای حفظ نیرو و حتی توسعه کسب و کار خواهد داشت.

پایان پیام/ ۶۸۰۳۶

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول