اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مرکزی

توان اشتغال‌زایی استان مرکزی بیش از ظرفیت موجود است

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: توان اشتغال‌زایی استان مرکزی به‌مراتب بیش از ظرفیت موجود است و با تعامل و همفکری می‌توان این ظرفیت را از بالقوه به بالفعل تبدیل کرد.

توان اشتغال‌زایی استان مرکزی بیش از ظرفیت موجود است

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک جمشید امیدی بعد از ظهر امروز در جریان بازدید از شرکت ماشین‌سازی اراک و طی نشست با مدیران و اعضای شورای اسلامی کار این شرکت، اظهار کرد: در حال حاضر تعداد شاغلین استان مرکزی بین ۳۷۰ الی ۳۸۰ هزار نفر است که نسبت به سال ۹۶؛ حدود ۴۵ الی ۵۰ هزار نفر فرصت شغلی در استان مرکزی از دست رفته است.

وی با ابراز امیدواری از اینکه تشکل کارگری در شرکت ماشین‌سازی دارای عملکرد مؤثر و نمونه‌ای باشد، تصریح کرد: تعداد پرسنل ماشین‌سازی از ۴ هزار نفر به دو هزار و ۱۰ نفر کاهش یافته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: این در حالی است که توان اشتغال‌زایی استان مرکزی به‌مراتب بیش از ظرفیت موجود است و با تعامل و همفکری می‌توان این ظرفیت را از بالقوه به بالفعل تبدیل کرد.

امیدی با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در استان، عنوان کرد: اخیراً دستورالعملی تحت عنوان دستورالعمل سازش در تشکل‌های شرکت‌ها و واحدهای خصوصی ابلاغ شده که در صورت بروز اختلاف بین کارگر و کارفرما بر اساس دستورالعمل ابلاغی، مشکلات در این تشکل‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی گفت: لازمه ایجاد سازش بین کارگر و کارفرما این است که تشکل‌ها وحدت رویه و همدلی داشته باشند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: تشکل‌های کارگری باید همسو و همفکر باشند همچنین تک‌نگر و شخصی‌نگر نباشند و در نهایت با در نظر گرفتن اهداف مجموعه مشکلات را بررسی و در جهت رفع آن اقدام کنند.

امیدی اضافه کرد: تصمیماتی که در این هیئت‌ها گرفته می‌شود بر اساس اصل سه‌جانبه گرایی است که در یک سمت دولت، در یک سمت نماینده کارگر و یک سمت نماینده کارفرما قرار دارد؛ هر چه میزان ورودی پرونده به هیئت‌های حل اختلاف کمتر باشد نشان‌دهنده فرهنگ کار در استان و شهرستان خواهد بود.

وی منابع انسانی را از عوامل مؤثر در کاهش پرونده‌ها عنوان کرد و افزود: کمیسیون‌های کارگری باید حقوق کارگر را پیش از مطالبه پرداخت کنند تا منجر به صدور پرونده نشود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی طرح طبقه‌بندی نیروهای پیمانکاری، سنوات این نیروها و فرآیند تبدیل وضعیت آنان را یادآور شد و خاطرنشان کرد: شورای اسلامی کارگری باید در کنار کارفرما قرار گیرد چراکه با مشاهده جزئی‌ترین مشکلات در خط تولید باید در راستای افزایش بهره‌وری در واحد تولیدی با مدیر و کارفرما همفکری کند.

امیدی اظهار کرد: اگر بهره‌وری و توسعه داشته باشیم و بتوانیم از ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم قطعاً یک فرد بیکار در استان نخواهیم داشت.

وی تعامل و همفکری در راستای افزایش تولید و بهره‌وری در شوراهای اسلامی را یادآور شد و ضمن انتقاد از عملکرد و بازخوردهای نامطلوب در استان؛ تصریح کرد: در این اداره کل: آموزش‌های لازم به شوراهای اسلامی کار آغاز شده لذا باید با همفکری و همدلی در وضعیت استان تغییر رویه‌ای ایجاد کرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با بیان اینکه شخصیت حقوقی شورای کار مستقل است، عنوان کرد: میزان پرونده‌های ورودی در هیئت‌های حل اختلاف نشان‌دهنده عملکرد شوراهای اسلامی کار و کارفرمایان است.

انتهای پیام

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول