به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، این روزها با توجه به مشکل کمبود آب در همدان، گفته میشود موقعی که آب طبق جدول زمانی وصل میشود، آن کیفیت لازم را ندارد و همراه با گل و لای است که برخی از جمله کودکان نیز دچار مسمومیتهایی شدهاند و مراجعاتی به بیمارستانها دارند، برای اطلاع از روند موجود به سراغ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا رفتیم و صحبتهای ایشان را شنیدیم.
علی طهماسبی در گفتوگو با خبرنگار فارس با بیان اینکه این روزها مسمومیتهای ناشی از مصرف آب در همدان بالا نیست اظهار کرد: هر سال مسمومیت ناشی از مصرف آبهای آلوده را داریم که آمار نسبت به سالهای قبل و شرایط قبل تغییری نداشته است.
وی بیان کرد: در این شرایط رعایت نکات بهداشتی و جوشاندن آب میتواند افراد را از ابتلا به بیماریها مصون کند.
کارشناس حوزه آب معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا نیز بیان داشت: مردم آب شرب مصرفی را بین یک تا سه دقیقه در حال جوش بگذارند تا میکروبها و میکروارگانیسمهای آن از بین برود و افرادی که دستگاه تصفیه دارند نیز بهتر است آب را بجوشانند و با اطمینان خاطر مصرف کنند.
مهدی خدابخشی خاطرنشان کرد: دستگاه تصفیه تا حدودی میکروارگانیسمهای موجود در آب را میگیرد اما به علت کوچکتر بودن میکروارگانسیمها از فیلتر نیز تعدادی عبور میکند بنابراین بهترین راه برای مصرف آب سالم جوشاندن آن است.
انتهای پیام/89026/