اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  قزوین

اجرای طرح نظارت بر بازار کالاهای اساسی کشاورزی قزوین/ بیش از پنج هزار مورد بازرسی از مراکز عرضه و فروش

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: طرح نظارت و کنترل بر بازار کالاهای اساسی کشاورزی در استان با انجام پنج هزار و ۱۳۲ فقره بازرسی از مراکز عرضه و فروش در حال انجام است.

اجرای طرح نظارت بر بازار کالاهای اساسی کشاورزی قزوین/ بیش از پنج هزار مورد بازرسی  از مراکز عرضه و فروش

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، رضا افلاطونی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اعلام این خبر و تاکید بر تشدید نظارت‌ها در ایام پایانی سال اظهار کرد: با انجام این تعداد بازرسی، برای ۶۷۳ واحد متخلف پرونده تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: این بازرسی‌ها از فروشندگان میوه و تره بار، سوپرمارکت ها، فروشگاه های زنجیره ای، فروشندگان مرغ و ماهی و گوشت قرمز، آجیل و خشکباری ها و نانوایی ها و سایر صنوف مرتبط صورت گرفته است.

این مسوول در خصوص آمار بازرسی‌ها به تفکیک هر شهرستان گفت: در شهرستان قزوین هزار و ۶۰۲ مورد بازرسی، در بویین زهرا و آوج هزار و ۳۰ بازرسی، در البرز ۹۷۸ بازرسی، در تاکستان ۹۰۰ بازرسی و در آبیک ۶۷۵ فقره بازرسی صنفی از سوی بازرسان قرارگاه امنیت غذایی استان قزوین از اصناف انجام شده است.

وی همچنین اضافه کرد: در کنار این بازرسی‌های میدانی که به صورت صبح و عصر انجام می‌شود، تاکنون به ۳۱۵ فقره شکایات مردمی در خصوص تخلفات صنفی نیز رسیدگی شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قزوین افزود: گران فروشی و عدم درج قیمت، عرضه خارج از شبکه اقلام اساسی به مثابه قاچاق و احتکار از جمله عمده‌ترین تخلفات صنفی شناسایی شده در خصوص کالاهای اساسی کشاورزی بوده است.

این مسوول با اشاره به تشدید بازرسی از بازار همزمان با نزدیک شدن به نوروز ۱۴۰۱ و همچنین ماه مبارک رمضان گفت: بازرسی‌های انجام شده از آذر ماه و همزمان با واگذاری مسوولیت نظارت بر بازار محصولات کشاورزی اساسی به وزارت جهاد کشاورزی آغاز شده است و هرچه به پایان سال نزدیک می‌شویم بر شدت و دقت این بازرسی افزوده خواهد شد.

افلاطونی خاطرنشان کرد: طرح نظارت و پایش بر زنجیره تولید و توزیع کالاهای اساسی بخش کشاورزی، با هدف رعایت حقوق مصرف کنندگان و همچنین تامین مناسب اقلام پرمصرف غذایی مردم و نظارت بر چرحه تولید و مصرف از مزرعه تا سفره انجام می‌شود.

انتهای پیام

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول