اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

فرهنگ  /  قرآن و فعالیت های دینی

برگزاری مجازی مسابقات بین‌المللی قرآن فرصتی برای گسترش آن است

یک استاد قرآن گفت: برگزاری مجازی مسابقات هرگز تأثیر برگزاری حضوری مسابقات را ندارد، اما می‌شود، مسابقات را با تلفیقی از دو روش حضوری و مجازی برگزار و آن را گسترش داد.

برگزاری مجازی مسابقات بین‌المللی قرآن فرصتی برای گسترش آن است

به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیت‌های دینی خبرگزاری فارس سی‌وهشتین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم شب گذشته افتتاح شد و این رقابت‌ها از امشب کار خود را آغاز می‌کند.

مسابقات امسال هم مانند سال گذشته به صورت مجازی برگزار می‌شود. برگزاری مجازی مسابقات فرصتی بود که در شرایط شیوع کرونا پیش آمد و در حالی که مسابقات همه کشور‌های دنیا لغو شد جمهوری اسلامی ایران مسابقات را با استفاده از ظرفیت فضای مجازی برگزار کرد.

درباره برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن کریم با شیوه جدید دقایقی با سید‌محسن موسوی بلده از اساتید و داوران بین‌المللی قرآن کشورمان به گفت‌وگو نشستیم.

برگزاری حضوری مسابقات تأثیر ویژه‌ای بر شرکت‌کنندگان و داوران دارد

موسوی بلده در گفت‌وگو با فارس درباره مجازی برگزار شدن مسابقات بین‌المللی قرآن کریم گفت: فضای مجازی به‌دلیل شیوع ویروس کرونا خودش را بر ما تحمیل کرده است، مسلماً برگزاری مسابقات به صورت حضوری یک تأثیر دیگری هم برای داوران و هم برای متسابقان دارد.

می‌توان مسابقات را به صورت تلفیقی (مجازی و حضوری) برگزار کرد

وی ادامه داد: برگزاری مجازی هرگز تأثیر برگزاری حضوری مسابقات را ندارد، اما می‌شود در آینده، مسابقات را با تلفیقی از این دو روش (حضوری و مجازی) برگزار کرد، زیرا مسابقات مجازی محاسنی هم دارد، مثلاً می‌توان از امکانات فضای مجازی استفاده بیشتر و بهتری کنیم و نفرات بیشتری را وارد مسابقات کنیم.

استفاده از فضای مجازی سبب گسترش مسابقات می‌شود

این استاد قرآنی کشورمان بر لزوم استفاده از هر دو روش برای گستردگی مسابقات قرآن تأکید کرد و یادآور شد: در مسابقات بین‌المللی اخیر در کشور بحرین در مجموع ۹ هزار نفر در مسابقات شرکت کرده بودند و این دقیقاً استفاده از ظرفیت فضای مجازی است.

مسابقات گامی برای ایجاد وحدت بین مسلمانان است

موسوی بلده درباره ایجاد وحدت در جهان اسلام با استفاده از مسابقات بین‌المللی قرآن گفت: باید قبول کنیم که مسابقات بین‌المللی قرآن، تأثیر وسیعی را در ایجاد وحدت ندارد اما مسلماً اگر این مسابقات برگزار شود، یک قدم مهم به‌سوی ایجاد وحدت است و یک حرکت در کنار فعالیت‌های دیگر برای ایجاد وحدت خواهد بود.

تشویق نسل جوان به قرآن کمترین اثر برگزاری مسابقات است

این استاد قرآن کریم تصریح کرد: من به عنوان یک معلم قرآن می‌گویم، حداقل تأثیرگذاری برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن، تشویق نسل جوان همه کشورها بویژه کشور خودمان برای روی آوردن به‌سوی قرائت قرآن از طریق فضای رقابت و شور و انگیزه است.

موسوی بلده در پایان خاطرنشان کرد: بحث مسابقه و رقابت مورد تأکید قرآن کریم و بزرگان دین است، تأکید بر «سابقوا» یعنی در کار خیر و امر دین «از یکدیگر سبقت بگیرید»، شده است.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول