به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، عباس مویدی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در قرارگاه امنیت غذایی استان هرمزگان در خصوص پیشبینیهای لازم برای تامین مرغ مورد نیاز شب عید و ایام ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: روزانه 146 تن مرغ کشتار و وارد بازار میشود که طبق تمهیدات به عمل آمده، برنامه ریزی لازم جهت تامین گوشت مرغ مورد نیاز در ایام پایانی سال به عمل آمده است.
وی افزود: در ۱۰ ماه ابتدایی سالجاری میزان جوجهریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 10 درصد با افزایش روبرو شد.
معاون بهبود تولیدات دامی نیز در جلسه گفت: میزان جوجهریزی در بهمنماه تاکنون بیش از دو ملیون و یکصد هزار قطعه بوده و پیشبینی میشود این عدد به دو میلیون و دویست هزار قطعه برسد.
انتهای پیام/ ۸۸۰۵۵