اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  زنجان

نان زنجانی‌ها با کیفیت‌تر از استان‌های مجاور است

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: با سنجش کیفیت از نمونه‌های کشوری در ۴ نوع نان سنتی بربری، سنگک، تافتون و لواش، نمره کیفیت ۸۵.۷ برای این نوع نان‌ها ثبت شده که در درجه‌بندی، نمره خوب قرار گرفته است.

نان زنجانی‌ها با کیفیت‌تر از استان‌های مجاور است

ولی‌الله زمانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: انواع نان‌های سنتی تولید شده در مرداد، نمره کیفی ۸۵.۷ را به دست آورد تا روند ثبات کیفیت در طول یکسال ادامه داشته باشد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: با سنجش کیفیت از نمونه‌های کشوری در ۴ نوع نان سنتی بربری، سنگک، تافتون و لواش، نمره کیفیت ۸۵.۷ برای این نوع نان‌ها ثبت شده که در درجه‌بندی، نمره خوب قرار گرفته است.

زمانی افزود: در این ارزیابی ۹۸۳ نمونه ۴ نوع نان بر اساس پراکنش جغرافیایی و در ۳۱ استان کشور انتخاب و سپس آزمایش شدند که از این تعداد ۱۴۶ نمونه نان سنگک، ۱۷۹ نمونه نان بربری، ۳۴۶ نمونه نان تافتون و ۳۱۲ نمونه نان لواش است.
وی اظهار داشت: نمودارهای تغییراتی کیفیت ماهانه در دوره یکساله نشان می‌دهد که کیفیت نان کشور از روند نسبتا ثابتی برخوردار بوده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: بر این اساس در سنجش کیفیت انواع نان سنتی، میانگین کیفیت ۴ نوع نان در استان زنجان نسبت به سایر استان‌ها مطلوب‌تر اعلام شده است.
این گزارش حاکی است، ارزیابی نان‌های سنتی در هر ماه و مطابق استاندارد ۲۶۲۸ نان‌های سنتی، ویژگی‌ها و روش‌های آزمون و مجموع امتیازات ویژگیهای حسی نان از ۶۰ تا ۱۰۰ درجه بندی می‌شود.

انتهای پیام/73005

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول