اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

باقی‌ماندن حداقل یک علامت طولانی مدت در 37% از بیماران مبتلا به کرونا

تحقیقی که توسط دانشگاه آکسفورد انجام شده است نشان می‌دهد در یک سوم بهبود یافتگان کرونا، سه یا شش ماه بعد از ابتلا به ویروس حداقل یک علامت طولانی مدت مشاهده شده است.

باقی‌ماندن حداقل یک علامت طولانی مدت در 37% از بیماران مبتلا به کرونا

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری فارس به نقل از رویترز نتایج تحقیق گسترده‌ای که توسط دانشگاه آکسفورد و موسسه ملی سلامت آمریکا انجام شده است نشان می‌دهد در ۳۷% از بیماران مبتلا به کوید-۱۹ سه یا شش ماه بعد از ابتلا به ویروس، حداقل یک علامت طولانی مدت مشاهده شده است

به گفته دانشگاه آکسفورد، پس از بررسی علائم در بیش از ۲۷۰،۰۰۰ نفر از افراد بهبود یافته از کرونا، شایع‌ترین علائم شامل مشکلات تنفسی، خستگی، درد و اضطراب بوده است.

بر اساس این پژوهش، این علائم میان افرادی که پیش از این به علت ویروس کرونا بستری شده بودند و همچنین در زنان بیشتر از مردان بوده است. این تحقیق در خصوص علائم طولانی مدت کوید-19، شدت آن‌ها و اینکه تا چه مدت باقی خواهند ماند اطلاعات بیشتری ارائه نداده است.

با این حال، افراد مسن و مردان بیشتر مشکلات تنفسی و مشکلات شناختی داشتند، در حالی که جوانان و زنان بیشتر دچار سردرد ، علائم شکمی و اضطراب یا افسردگی بودند.

پل هریسون استاد دانشگاه آکسفورد در این رابطه گفته است:« ما بایستی مکانسیم‌هایی که بر اساس آن، ویروس تاثیرات متفاوتی بر افراد بهبود یافته از بیماری می‌گذارد را شناسایی کنیم. این اطلاعات برای جلوگیری از پیامدهای طولانی مدت کوید-19 یا درمان آن‌ها ضروری خواهد بود.»

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول