اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  زنجان

طعم شور آب‌شیرن‌کن‌ها به کام ماهنشانی‌ها/فرماندار: املاح باقیمانده در دستگاه‌ها دلیل شور بودن آب است

فرماندار شهرستان ماهنشان با اشاره به شور بودن آب برداشتی از دستگاه‌های آب شیرین‌کن در این منطقه گفت: با توجه به اینکه طعم آب این منطقه شور است از این رو املاحی باقیمانده در آب، دلیل اصلی شور بودن آب برداشتی ازدستگاه‌های آب شیرین‌کن‌ است.

طعم شور آب‌شیرن‌کن‌ها به کام ماهنشانی‌ها/فرماندار:  املاح باقیمانده در دستگاه‌ها دلیل شور بودن آب است

جلیل جزونقی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در زنجان، با اشاره به اینکه تامین آب مصرفی و آشامیدنی شهرستان ماهنشان از طریق دستگاه‌های آب شیرین‌کن‌ها انجام می‌شود، اظهار کرد: در مجموع ۲۲ دستگاه آب شیرین‌کن در نقاط مختلف شهر تعبیه شده است.

فرماندار شهرستان ماهنشان با بیان اینکه بر اساس پایشی که با همکاری آبفای این منطقه هم به لحاظ کمیت و هم به لحاظ کیفیت انجام شده است، تصریح کرد: از تعداد ۲۲ دستگاه، ۱۵ دستگاه آب‌شیرین‌کن بدون هیچ مشکلی در حال بهره‌برداری است، این در حالی است که از هفت دستگاه باقیمانده چهار دستگاه در حال حاضر در دست تعمیر است.

 وی ادامه داد: پشتیبانی و خدماتی که تعمیرکاران باید در راستای تعمیرات دستگاه‌های معیوب داشته باشند را ندارند، چرا که از لحاظ تکنولوژی قطعات مورد نیاز یافت نمی‌شود.

جزونقی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه طبق گزارشات مردمی دستگاه‌های آب شیرین‌کن به جای آب شیرین، آب شور تحویل مردم می‌دهند، عنوان کرد: با توجه به اینکه طعم آب این منطقه شور است از این رو املاحی که داخل آب باقی می‌ماند را می‌توان دلیل اصلی شور بودن آب برداشتی از دستگاه‌های آب شیرین‌کن‌ها اعلام کرد.

وی با اشاره به اینکه مشکل دستگاه‌های معیوب تا آخر هفته حل خواهد شد، گفت: آب مورد استفاده شهرستان عمدتا از طریق آب‌های سطحی است که این موضوع بستگی به میزان نزولات جوی دارد.

فرماندار ماهنشان با بیان اینکه شرکت آبفای منطقه قناتی را با اعتبار ۳۰۰ میلیون تومان در کنار رودخانه فصلی( آلمالوچای) احداث کرده است، افزود: از آنجایی که رودخانه فصلی واقع در منطقه با نزولات جوی از آب برخوردار می‌شود که اگر داخل مدار قنات قرار بگیرد، در این صورت آب شیرین را می‌توان برای چند ماهی از فصول سال که شاهد بارندگی خواهیم بود جواب‌گوی تامین آب این منطقه باشد.

وی با اشاره به اینکه تامین آب ۱۲۶ روستا و دو شهر ماهنشان و دندی از طریق سد مراش خواهد بود، اظهار کرد: سد مراش در حال حاضر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و میزان پیشرفت خط انتقال آن ۱۰ درصد است.

جزونقی با اشاره به اینکه برای سال جاری اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان برای ادامه خط انتقال آب به منطقه در نظر گرفته شده است، خاطر نشان کرد: چنین پروژه‌های که در دو بخش احداث سد برای ذخیره آب و خط انتقال آن به اعتبارات ملی نیاز دارد، نیازمند تسریع در عملیات اجرایی، البته با تامین اعتبارات ملی دارد.

فرماندار ماهنشان ادامه داد:  طبق پیش‌بینی‌های که انجام شده است امیدواریم در صورت تامین اعتبار مورد نیاز طی پنج سال آینده سد مراش به بهره برداری کامل برسد.

انتهای پیام/ ۷۳۰۲۱/ق

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول