اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مرکزی

تزریق ۹۰ هزار دز واکسن کرونا در ساوه و زرندیه

سخنگوی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: تاکنون در مجموع ۹۰ هزار دز واکسن کرونا در شهرستان‌های ساوه و زرندیه به جامعه‌ هدف تزریق شد.

تزریق ۹۰ هزار دز واکسن کرونا در ساوه و زرندیه

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه محمود کریمی ظهر امروز در حاشیه آماده‌سازی سومین مرکز واکسیناسیون کویید ۱۹ در سالن شهدای دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی ساوه با اشاره به تزریق ۹۰ هزار دز واکسن کرونا در ساوه و زرندیه اظهار کرد: از این میزان ۶۴ هزار دز در نوبت اول و مابقی مربوط به نوبت دوم است.

وی با اشاره به این که این مرکز ظرفیت تزریق روزانه ۳۰۰۰ واکسن را خواهد داشت، افزود: امروز یک مرکز دیگر در غرق‌آباد ساوه به عنوان مرکز تجمیعی واکسیناسیون آماده‌سازی و بازدید شد که با مشارکت سپاه و بسیج در حال آماده‌سازی است تا مردم این منطقه بتوانند به‌راحتی از خدمات واکسن کرونا بهره‌مند شوند.

سخنگوی دانشکده علوم پزشکی ساوه بیان کرد: هم‌اکنون ۴ مرکز واکسیناسیون در شهرستان ساوه و یک مرکز در شهرستان زرندیه دایر است و با اعلام آمادگی از سوی سپاه و آموزش و پرورش پیش‌بینی می‌شود در هفته‌های آینده در صورت نیاز این مراکز راه‌اندازی شوند.

کریمی با اشاره به این‌که جمعیت بالای ۱۸ سال در شهرستان ساوه ۱۵۰ هزار نفر است که واجد شرایط دریافت واکسن هستند ادامه داد: با توجه به وجود جمعیت سیار در مناطق غرق‌آباد و نوبران و نیز افزوده شدن ۸۰۰ نفر افاغنه، این تعداد در حال افزایش است.

وی در خصوص راه‌اندازی بیمارستان سیار در محوطه بیمارستان مدرس ساوه در چند روز اخیر خاطرنشان کرد: این پیک تا سه هفته آینده ادامه دارد و نیاز به بیمارستان سیار در روزهای آتی بررسی می‌شود اما افزایش ظرفیت ۵ تخت در زرندیه و ۷ تخت در بیمارستان مدرس ساوه در نظر گرفته شده است.

سخنگوی دانشکده علوم پزشکی ساوه با توجه به کمبود واکسن برکت در مقطعی در ساوه اظهار داشت: در چند روز اخیر این مهم برطرف شده و مشکلی وجود ندارد و شهروندان با نام‌نویسی در سامانه تعیین شده و در موعد مقرر برای تزریق واکسن مراجعه کنند.

کریمی در خصوص واکسن مادران باردار نیز گفت:بانوان واکسن مجاز کرونا را بعد از هفته دوازدهم بارداری بزنند و خانم باردار مبتلا به نوع شدید یا افزایش یافته کرونا و دارای عوامل خطر باشد، باید در بیمارستان بستری و تحت کنترل قرار بگیرد.

وی افزود: این ویروس برحسب تغییراتی که به خود می‌دهد، می‌تواند دارای یک دوره نهفتگی ۲ تا ۱۴ روزه باشد و علائم بیماری می‌تواند از یک تب، آبریزش بینی، سرفه یا علائم سرماخوردگی ساده تا علائم گوارشی یا علائم شدید مثل درگیری ریه باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ساوه نیز گفت: مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا سالن شهدای دانشجو این دانشگاه به عنوان سومین مرکز تجمیعی در این شهرستان در هفته‌ دولت افتتاح خواهد شد.

حمیدرضا ثمری خلج اظهار کرد: سعی شد با در اختیار قرار دادن این مرکز و امکانات دانشگاه، همکاری و تعامل سازنده‌ای با کادر درمان و شهروندان برای ارتقای سلامت در جامعه داشته باشیم.

وی افزود: دانشگاه صرفاً نباید یک مکان آموزشی باشد بلکه باید از تمامی ظرفیت‌های آن مانند نیرو و منابع انسانی و فضای فیزیکی و ... برای ارتقای وضعیت جامعه در زمینه‌های مختلف بهره برد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول