اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  آذربایجان شرقی

ایران یونجه وارد می کند!

رئیس جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با بیان تخصیص ارز دولتی به واردات محصول یونجه به عنوان نهاده های دامی گفت: خوشبختانه این اتفاق باعث کاهش قیمت این نهاده برای دامداران خواهد بود و دامداران در تامین یونجه مشکلی نخواهند داشت.

ایران یونجه وارد می کند!

به گزارش خبرگزاری فارس از بناب، اکبر فتحی در جلسه شورای عشایری شهرستان بناب با محوریت شناسایی و بررسی مسائل و مشکلات عشایر این منطقه با حضور نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی، در ارتباط با اهمیت امنیت غذایی در جامعه اظهار داشت: امنیت ملی جامعه وابسته به امنیت نظامی، دفاعی و امنیت غذایی جامعه است و اگر امنیت غذایی تامین نشود، امنیت ملی جامعه به خطر می‌افتد و نقش کشاورزان، بهره‌برداران و فعالان اقتصادی حوزه کشاورزی در تامین امنیت غذایی بی‌بدیل است.

وی افزود: این عزیزان در نقش سربازان گمنام در دفاع و پاسداری از میهن تلاش می‌کنند و باید مورد حمایت دستگاه‌های دولتی و غیردولتی قرار بگیرند تا بتوانیم در شرایط سخت اقتصادی و در برابر دشمنان نظام جمهوری اسلامی از خود دفاع کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه کنسانتره به عنوان نهاده دامی مورد تائید دامپزشکی و علم روز دنیا قرار گرفته است، یادآور شد: تعیین قیمت مناسب و ترکیب علمی و دقیق در تولید کنسانتره و در اختیار  دامداران قرار دادن آن موضوعاتی است که باید بررسی و نظارت شود، اما عنوان اینکه نهاده‌های دامی به صورت کنسانتره فاقد ارزش است، سخنی بیهوده و نادرست است.

 وی تصریح کرد: برای تعدیل قیمت کنسانتره باید میزان سهمیه کارخانجات تولیدکننده کنسانتره بررسی شود تا با قیمت مناسب در اختیار دامداری‌های صنعتی و سنتی قرار بگیرد.

فتحی در ارتباط با زمان استفاده دام عشایر برای تعلیف متذکر شد: مراتع در طول یک سال در زمان‌های مشخص و معینی می‌تواند برای تعلیف دام مناسب باشد و بعد از مدت تعیین شده، تعلیف دام علاوه بر اینکه مناسب برای چرا نخواهد بود، می‌تواند خسارت‌های جبران‌ناپذیری به محیط زیست و مراتع وارد کند.

وی با اشاره به شیر و پشم تولید شده توسط عشایر خاطرنشان کرد: تعاونی‌های امور عشایر با بررسی دقیق میزان شیر، پشم و سایر تولیدات عشایر باید نسبت به بازاریابی برای فروش این محصولات اقدام کنند و با توجه به اینکه بار مالی زیادی بر دوش دولت ندارد، این مهم می‌تواند در اسرع وقت اتفاق بیافتد.

وی در ارتباط با دام مازاد عشایر بیان داشت: لازم است شرکت پشتیبانی دام با پیش‌بینی گوشت مورد نیاز جامعه روش‌های تامین این محصول را تعیین کند که یکی از منابع تامین، دام مازاد عشایر می‌باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اهمیت تولید گیاهان دارویی توسط عشایر گفت: با توجه به اینکه برای تولید این محصولات سرمایه چندانی لازم نیست و زمین‌های مناسبی در اختیار عشایر برای کشت این محصولات وجود دارد، عشایر باید با استفاده از این ظرفیت اقدام به تولید گیاهان داروئی کنند و سازمان جهادکشاورزی استان و سازمان امور عشایر از این اقدام استقبال خواهد کرد.

فتحی با بیان تخصیص ارز دولتی به واردات محصول یونجه به عنوان نهاده‌های دامی ابراز کرد: خوشبختانه این اتفاق باعث کاهش قیمت این نهاده برای دامداران خواهد بود و دامداران در تامین یونجه مشکلی نخواهند داشت و از طرفی به خاطر خشکسالی میزان تخصیص جو برای عشایر افزایش یافته است و عشایر به خاطر خشکسالی تسهیلات دریافت خواهند کرد.

انتهای پیام/60004/س

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول