اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  اصفهان

ایجاد ۵۰ هزار شغل موثر در کشور بر اساس ظرفیت‌ها/ راه‌اندازی مراکز خدمات کشاورزی و منابع طبیعی غیردولتی

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان گفت: هدف برنامه اشتغال و تولید مردم بنیاد  ایجاد ۵۰ هزار شغل موثر در کشور بر اساس قابلیت‌ها و ظرفیت مناطق مختلف کشور با همکاری جهاد کشاورزی است که این برنامه تدوین شده و در حال اجرا است.

ایجاد ۵۰ هزار شغل موثر در کشور بر اساس ظرفیت‌ها/ راه‌اندازی مراکز خدمات کشاورزی و منابع طبیعی غیردولتی

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، مهدی تقی‌پور رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان صبح امروز در نشست خبری گرامی‌داشت بیستمین سالروز نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و فرمایشات مقام معظم رهبری اظهار داشت: سازمان نظام مهندسی و منابع طبیعی ۳ رویکرد اصلی را در دستور کار خود قرار داد که شامل به اوج رساندن مشارکت مردمی، استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی، استفاده از فناوری روز در کشاورزی و مهندسان جوان کشاورزی به جهت دانش گستری در این بخش و نهایتا دانش به عنوان آشکارترین وسیله قدرت و عزت یک کشور که دانش در بخش کشاورزی در اختیار کارشناسان، منابع طبیعی و محیط زیست است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان در خصوص ادامه برنامه‌های اجرای شده در سال گذشته بیان داشت: هدف برنامه اشتغال و تولید مردم بنیاد  ایجاد ۵۰ هزار شغل موثر در کشور بر اساس قابلیت‌ها و ظرفیت مناطق مختلف کشور با همکاری جهاد کشاورزی است که این برنامه تدوین شده و در حال اجرا است.

وی تصریح کرد: در این طرح تمرکز بر مشاغل نو ظهور است که قابلیت تبدیل شدن به رویه اصلی در حوزه کسب و کارهای کشاورزی دارد، مشاغل و فعالیت‌هایی همچون دریاپایه، بازارپایه، پرورش و تولید انبوه و مزرعه انبوه جانوران، به اتکا فناوری‌های جدید نظیر حلزون، حشرات، زالو و‌... و فعالیت‌های کشاورزی اقلیم محور که از مسائل مهم در تدوین الگوی کشت هستند‌.

راه‌اندازی مراکز خدمات کشاورزی و منابع طبیعی غیردولتی

تقی‌پور در خصوص اشاعه دانش و فناوری‌های جدید در بخش کشاورزی عنوان کرد: مراکز خدمات کشاورزی و منابع طبیعی غیردولتی را به عنوان شبکه خصوصی انتقال دانش و فناوری جدید در محیط‌های کشاورزی  راه اندازی کردیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان افزود: این مراکز متشکل از کارشناسان کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیستی هستند که در سراسر نقاط کشور سازماندهی شده‌اند و رسالت اصلی این مراکز فراهم آوری دسترسی فیزیکی و اقتصادی آسان کشاورزان به خدمات مورد نیاز   به عنوان زیرساخت اجتماعی طراحی و راه‌اندازی بخش کشاورزی است.

وی ادامه داد: هدف نهایی این است که در هر دهستان حداقل یک مرکز خدمات کشاورزی غیردولتی را راه اندازی کنیم که‌ وظیفه اصلی این مراکز  انتقال و اشاعه دانش و ارتباط با بهره‌برداران در نزدیک‌ترین نقطه استقرار واحد‌های تولیدی و خدماتی است که همان روستا‌ها و دهستان‌ها هستند.

تقی‌پور افزود: در حال حاصر قریب به ۱۴۰۰ مرکز با بیش از ۵۰۰۰ کارشناس در سطح کشور تشکیل شده‌اند که همه دارای تابلوی متحدالشکل با استفاده از لگوی سازمان نظام مهندسی به جهت اعتمادسازی بهره‌برداران هستند.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان گفت: در‌کنار این مراکز، مراکز دیگری تحت عنوان مراکز تخصصی و منابع طبیعی غیردولتی هم سازماندهی کردیم که راه اندازی ۱۱۳ مرکز انتقال تکنولوژی‌های نوین، ۵۷ مرکز پژوهش‌های کاربردی   در زمره این مراکز است.

وی با اشاره به ضعف نظام آموزش عالی به ویژه در حوزه کشاورزی خاطر نشان کرد: نظام آموزش عالی با ایرادات بسیاری مواجه است که مهم ترین آن این است که فارغ‌التحصیلان بخش کشاورزی کارآفرین تربیت نمی‌شوند و این مهم‌ترین چالش ما برای سازماندهی کارشناسان منابع طبیعی و محیط زیست است.

تقی‌پور: توانمندی سازی این کارشناسان  متوجه سازمان نظام مهندسی کشاورزی شده و تلاش برای این که این ها بتوانند در خدمت بهره برداران باشند از رسالت‌های سازمان است.

انتهای پیام/۶۳۱۲۶/ق۳۰/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول