اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  اصفهان

کشاورزی، قربانی رشد صنعتی اصفهان/ برگزاری نمایشگاه‌ها دریچه‌ای برای تبادل دانش

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی استان اصفهان گفت: در اصفهان شاهد این هستیم که کشاورزی را فدای صنعت کرده‌اند، هوای امروز اصفهان نشان از این موضوع دارد.

کشاورزی، قربانی رشد صنعتی اصفهان/ برگزاری نمایشگاه‌ها دریچه‌ای برای تبادل دانش

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، مهرداد مرادمند پیش از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی اولین نمایشگاه کشاورزی اظهار کرد: با مساعدت‌هایی که انجام شد متولیان صلاح دانستند در چنین شرایطی نمایشگاه کشاورزی را در این مکان راه بیاندازند.

رئیس سازمان جهاد کشاوری استان اصفهان با تأکید بر اینکه سلامت و امنیت غذایی از مهمترین اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی است، افزود: اما ملزوماتی نیاز هست که ما به‌ این هدف برسیم، در حال حاضر بهره‌برداران ما در این زمینه فعالیت می‌کنند.

وی تصریح کرد: یکی از مکان‌هایی که می‌تواند به کسانی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، کمک کند و تبادل افکار، دانش، ایده‌ها و یافته‌ها را داشته باشند برگزاری نمایشگاه است، این نمایشگاه باید طلیعه‌ای برای برگزاری نمایشگاه‌های دیگر باشد.

مرادمند گفت: بخش کشاورزی مانند سایر بخش‌ها از شیوع ویروس کرونا ضررهای بسیاری دیده‌است، بسیاری از مشاغل از بین رفته‌ و یا دچار مشکل شده است، باید این مشکل را رفع کنیم تا شاهد رونق  گرفتن این مشاغل باشیم.

رئیس سازمان جهاد کشاوری استان اصفهان اظهار کرد: نمایشگاه فعلی در زمینه تولیدات گیاهی بخش کشاورزی از جمله زراعت، باغبانی، حفظ نباتات و همچنین موارد پشتیبانی کننده آن‌ها برگزار می‌شود.

وی بیان داشت: استان اصفهان درگیر شرایط کم آبی و اقلیم خشک و نیمه خشک است، متغییرهای زیادی که به ما فشار می‌آورد از جمله میزان بارش‌های متنوع که در مواقع مختلف سال می‌بارد بعد از چندین سال خشک‌ سالی دو سال آب سالی را داشتیم، از آب با ارزش بخش کشاورزی بهترین استفاده را داشته باشیم که قطعاً برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی می‌تواند ما را یاری دهد.

کشاورزی، قربانی رشد صنعتی استان اصفهان

محمد صادقی نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: باید از ضعف‌ها به عنوان فرصتی برای موفقیت استفاده کرد، بیماری کرونا گرچه یک ضعف و نقص بزرگ حساب می‌شود اما در کنار ما است و باید فرصتی برای زندگی بهتر باشد.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی استان اصفهان با اشاره به اینکه شهر اصفهان مهد تمدن و فرهنگ است، گفت: در اصفهان شاهد این هستیم که کشاورزی را فدای صنعت کرده‌اند، هوای امروز اصفهان نشان از این موضوع دارد.

وی تصریح کرد: درست است که در این استان صنعت را اشتباه توسعه داده‌ایم، صنعت ممکن است افراد بیشتری را به‌کار گیرد اما همه چیز را نباید قربانی آن کرد.

صادقی بیان داشت: کشاورزی ما مظلوم واقع شده است باید در کنار صنعت بخش‌هایی باشد که بتوانیم کشاورزی را توسعه دهیم، مسائل در ۴۰ سال پیش امریکایی بوده است اما الان ضعف مدیریتی خود را به‌ دوش آن‌ها نیاندازیم، شیوع ویروس کرونا بهانه خوبی برای کم کاری وضعف مدیریتی ایجاد کرد.

تاوان عدم اجرای قانون هوای پاک را ریه‌های مردم اصفهان می‌دهند

مهدی تقی‌پور نیز در این نشست اظهار کرد: آلودگی هوا در کلانشهر اصفهان علی‌رغم تذکراتی که داده می‌شود روز به‌روز بد تر می‌شود، مشکل این آلودگی عدم اجرای قانون است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان افزود: قانون هوای پاک تبصره یک ماده ۱۶ این قانون می‌گوید واحدهای صنعتی که بالای ۵۰ نفر نیروی انسانی دارند حتما باید نسبت به احداث واحدهای سلامت، بهداشت و محیط زیست در واحد خود اقدام کند؛ تاوان عدم اجرای قانون را ریه‌های مردم اصفهان می‌دهند.

وی تصریح کرد: در سال جهش تولید سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی سندی تحت عنوان سند جهش تولید تدوین کرد. این سند دو هدف اصلی را دنبال می‌کند، اولین هدف تقویت جریان ورود سرمایه‌های مردمی در بخش کشاورزی است، دومین هدف  دانش گستری در این بخش است.

تقی‌پور ادامه داد: تلاش ما براین است که شرایط سرمایه گذاری در بخش کشاورزی را تسهیل کنیم، کاهش زمان صدور مجوزهای کشاورزی از این اهداف است برای مثال کاهش زمان از ۱۲۰ روز به ۲۴ روز از اقدامات ما بوده‌ است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان گفت: تزریق دانش و استفاده از تجربیات افراد دارای فن کمک می‌کند که سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی صورت گرفته است با ضریب اطمینان بیشتری به ثمر برسد، با تعامل با همکاران در سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان بیشترین آمار صدور مجوزهای بخش گلخانه را در استان اصفهان شاهد بودیم که جز یکی از سیاست‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی است.

وی بیان کرد: با استمرار بیش از ۱۱۰ مرکز خدماتی کشاورزی غیردولتی که متشکل از فارغ التحصیلان و دانش آموختگان بخش کشاورزی با هدف دانش گستری در بخش کشاورزی آن را دنبال می‌کنیم.

مدیران نمایشگاهی در حال درمان این صنعت

علی یارمحمدیان نیز در نشست مطبوعاتی اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا صنعت نمایشگاهی دچار آسیب شد، صنعت حال و روز خوبی ندارد، در حال حاضر مدیران نمایشگاهی در حال درمان نمایشگاه‌ها هستند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان با اشاره به اینکه جذب مشارکت کنندگان و بازدید کنندگان به‌ سختی انجام می‌گیرد، گفت: ویروس کرونا علی‌رغم تاثیر گذاشتن بر اقتصاد کشور، صنعت نمایشگاهی را تحت تاثیر قرار داده است.

وی افزود: با همکاری نهادهای مختلف از جمله سازمان جهاد کشاورزی و اتاق بازرگانی و همچنین وزارت بهداشت که مجوزهای لازم را برای برپایی نمایشگاه داده است این نمایشگاه برگزار می‌شود.

یارمحمدیان ضمن اشاره به اینکه امروز نوزدهمین نمایشگاه صنعت کشاورزی افتتاح شد، تصریح کرد: این نمایشگاه در حال حاضر در بخش نهاده‌ها، آبیاری و ماشین‌آلات فعالیت می‌کند که آخرین دستاوردهای خود را در معرض دید مخاطبان قرار می‌دهند؛ این نمایشگاه باید نقطه عطفی برای برگزاری نمایشگاه‌های دیگری در استان اصفهان باشد.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان بیان داشت: تا پایان سال نمایشگاه دکوراسیون داخلی، تاسیسات، نمایشگاه فرش و اتوکام را برگزار می‌کنیم تا رونق کسب و کار را در شهر و استان اصفهان شاهد باشیم، این نمایشگاه با رعایت کامل نکات بهداشتی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/۶۳۰۵۸/ر۳۰/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول