اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کهگیلویه و بویراحمد

از روندکند نوسازی واحدهای مسکونی بافت فرسوده دوگنبدان تا بلاتکلیفی 218 پلاک در رینگ بازگشایی معابر

شهردار دوگنبدان گفت: متاسفانه روند بازسازی و مقاوم سازی واحدهای مسکونی در بافت فرسوده دوگنبدان به دلیل نوسانات قیمت مصالح انگیزه کار نوسازی در بافت فرسوده دوگنبدان و سرعت بازسازی را کند کرده است.

از روندکند نوسازی واحدهای مسکونی بافت فرسوده دوگنبدان تا بلاتکلیفی 218 پلاک در رینگ بازگشایی معابر

به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران، اولین نشست ستاد بازآفرینی بافت فرسوده دوگنبدان در سالجاری به ریاست فرماندارو دیگر روسای ادرات در سالن کنفرانس فرمانداری گچساران برگزار شد.

 در این نشست  مسعود ظفری اظهار کرد: با توجه به اینکه بافت فرسوده دوگنبدان در 164 هکتار از شهر دوگنبدان در هشت محله رادک، سادات، لبنان، پربالی، کیامرثی واقع شده است.

وی  با بیان اینکه طرح بازآفرینی بافت فرسوده شهر دوگنبدان از سال 1395 در شهر دوگنبدان کلید خورد، افزود: تاکنون مجوز نقشه 2هزار و 340واحد صادر شده است.

 شهردار دوگنبدان ابراز کرد: همچنین در این مدت پروانه ساخت یک هزار و 957 واحد و از این تعداد  یک هزار و 240 واحد پایانکار  صادر شده است.

 وی اذعان کرد: متاسفانه روند بازسازی و مقاوم سازی واحدهای مسکونی در بافت فرسوده دوگنبدان به دلیل نوسانات قیمت مصالح  انگیزه کار  نوسازی  در بافت فرسوده دوگنبدان و سرعت بازسازی را کند کرده است.

 ظفری با اشاره به اینکه انتظار می رود در زمینه مقاوم و زیرسازی در محلات اقداماتی صورت بگیرد ، اذعان کرد:اکنون چهره بافت فرسوده دوگنبدان تغییر کرده و باید زیر سازی این محلات از جمله آسفالت و جدول‌کشی انجام گیرد.

 شهردار دوگنبدان ادامه داد: در محله رادک بسیاری از منازل نوسازی شده است اما زیرسازی جداول و آسفالت در این منطقه به خوبی انجام نشده است.

 ظفری بیان کرد: اقداماتی که در 164 هکتار بافت فرسوده دوگنبدان انجام گرفته اجرای پیاده رو سازی محله رادک، آسفالت قسمتی از محله تپه رادک و سادات بوده است.

وی ادامه داد: در دهه فجر سال گذشته چهار بوستان و فضای سبز در محله کوی رادک از محل درآمد داخلی شهرداری دوگنبدان به بهره برداری رسید.

شهرداری دوگنبدان ابراز کرد: اجرای دیوار حائل خیابان  باران 14 که شرایط بحرانی دارد با اعتباری بالغ بر 3 میلیارد ریال از محل درآمد داخلی شهرداری  در دست اجرا است.

 ظفری اذعان کرد: اجرای کف پوش پیاده روی محله  سادات از چهار راه فرمانداری قدیم اجرا شده که این طرح هم از محل اعتبارات داخلی اجرا شده است.

 وی بیان کرد: یکی از پروژه های محرک احداث بازارچه در محله سادات است  که 42 باب مغازه است که هم اکنون در حال احداث است و اکنون از پیشرفت فیزیکی 70درصدی برخوردار است.

 شهردار دوگنبدان گفت: با توجه به اینکه سرانه فضای سبز  در محله سادات کم بوده است  اجرای پارک تپه ای چهار هکتاری که اعتبار آن از محل بازآفرینی بافت فرسوده دوگنبدان تامین خواهد شد  و برآورد و طراحی آن صورت گرفته که راه شهرسازی باید تعیین پیمانکار کند.

ظفری  خاطرنشان کرد: تاکنون برای اجرای این طرح 90 میلیون تومان پیش بینی شده است و برآورده اولیه ما برای احداث بوستان چهار هکتاری 4 میلیارد تومان است.

 وی با بیان اینکه انتظار می رود مصوبات جلسه قبل پیگیری شود، بیان کرد: به استناد قانون ماده پنجم توسعه و فرهنگی جمهوری اسلامی پروژه بازآفرینی شهر دوگنبدان در دستور کار قرار گرفت.

 شهردار دوگنبدان گفت: با اعتبار پیش بینی شده برای بازآفرینی این طرح تکمیل این پروژه امکان پذیر نبود.

 ظفری اذعان کرد: از آنجایی که بازآفرینی هسته مرکز شهر حائز اهمیت است و با توجه به درخواست مردمی جهت استفاده بهینه پروژه پیادرو سازی خیابان  غربی به شرقی ادامه و با توجه به تکمیل پارک محله سادات پیشنهاد است که به جای پیاده رو سازی محله شرق به غرب دارم در محله سادات پارک احداث شود.

 شهردار دوگنبدان  ابراز کرد: مقرر گردید  زمین برای جابه جایی  ۲۱۸پلاک واحد مسکونی در رینگ مذکور بافت فرسوده دوگنبدان جانمایی شود و مقرر شده بود  که در قسمت شمالی شهر برای جابه جایی این تعداد پلاک زمین اختصاص داده شود.

 ظفری با بیان اینکه با توجه به پراکندگی بافت فرسوده دوگنبدان سرانه آموزشی ، درمانی و فضای سبز طراحی نشده است، گفت:در سال گذشته چهار پارک در بافت فرسوده احداث شد.

وی ابراز کرد: بیش از هشتاد مورد سرانه فضای سبز، آموزشی و درمانی به عنوان مکان سرانه تعبیه شده است.

 شهرداری دوگنبدان ادامه داد: با توجه به کم بودن فضای خانه‌های مذکور و تغییر کاربری برای احداث فضای آموزشی، سبز و درمانی خریداری این واحد‌های ریز پلاک کارساز نیست.

 ظفری ادامه داد: تا کنون 77پلاک برای تغییر کاربری به شهرداری مراجعه کرده اند اما متراژ این پلاک های ریز دانه جوابگوی نیاز بافت فرسوده دوگنبدان برای فضای آموزشی، سبز و درمانی نیست.

 وی اذعان کرد: انتظار میرود که این 77 پلاک و ۲۱۸پلاک برای جابه جایی  زمینی برای احداث تعیین تکلیف شوند.

 شهردار دوگنبدان  افزود: این 77 پلاک  واقع در بافت فرسوده دوگنبدان در شیب چهار متری  دارندو صاحبان این واحدها برای جابه‌جایی این تعداد واحدها اعلام آمادگی کرده‌اند.

 ظفری خاطرنشان کرد: متاسفانه تاکنون زمین برای احداث ۲۱۸واحد پلاک برای جابه‌جایی تخصیص داده نشده است.

  شهردار دوگنبدان با بیان اینکه بافت فرسوده یک بمب ساعتی برای شهر بود که خوشبختانه با نوسازی تعدادی واحد در بافت فرسوده این بمب خنثی شده است، گفت:  اکنون مشکل هفتاد و هفت پلاک برای ایجاد فضاهای های آموزشی ، سرانه فضای سبز و درمانی  وجود دارد  که انتظار می رود این واحدها تعیین تکلیف شود.

وی ادامه داد: پیاده رو سازی مدرس ، غربی ، شرقی و مرکز شهر به دلیل خلوتی بازار و تردد کم انتظار می‌رود که مصوب شود تا عملیات احداث پیاده رو سازی انجام شود.

ظفری ابراز کرد: در محله سادات 3 پروژه داریم که در حال حاضر در حال عملیات اجرایی هستند که
برای تکمیل پروژه نیاز به چهار و نیم میلیارد  تومان مطالبات داردو این پروژه از محل اعتبارات ملی و اسناد خزانه تامین اعتبار می‌شود.

انتهای پیام/82031

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول