اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  زنجان

محل جدید دپوی پسماند روی زنجان مشخص شد

رئیس کل دادگستری استان زنجان گفت: با پیگیری دستگاه قضائی دغدغه چندین دهه‌ای مردم زنجان در خصوص تعیین محل جدید دپوی پسماند روی زنجان رفع شد.

محل جدید دپوی پسماند روی زنجان مشخص شد

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، حجت‌الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی در آیین افتتاح و بهره‌برداری محل جدید دپوی پسماند روی زنجان اظهار کرد: با پیگیری دستگاه قضائی دغدغه چندین دهه‌ای مردم زنجان در خصوص تعیین محل جدید دپوی پسماند روی زنجان رفع شد.
رئیس کل دادگستری استان زنجان گفت: مراتب خرسندی خود را به مناسبت این اقدام مهم و رفع نگرانی مردم در خصوص تعیین محل جدید دپوی پسماند روی  اعلام می‌کنم و از دستور اکید رئیس قوه قضاییه و از همکاری مسؤولان استانی به ویژه استاندار و معاونین وی تقدیر و تشکر می‌کنم.
وی افزود: در دهه‌های گذشته مردم شریف زنجان دغدغه و نگرانی‌هایی در خصوص مسائل زیست محیطی و پسماندهای روی داشتند که این دغدغه مردم به حق  و قابل پیگیری بود.
رئیس کل دادگستری استان زنجان اظهار داشت: همه چیز در توسعه باید مورد توجه و عنایت مسؤولان امر باشد، بخصوص در  بخش دپوی پسماندها به محیط زیست که هم تکلیف و هم وظیفه است.
صادقی نیارکی ادامه داد: در سیره نبوی نسبت به حفظ درخت و کاشتن آن توصیه شده است که این نشان از اهمیت و توجه بالا برای حفظ محیط زیست از صدر اسلام تا به امروز بوده است.
رئیس کل دادگستری استان زنجان گفت: امروز با همت بلند و هماهنگی و تعامل میان دستگاه‌های مختلف خصوصا بعد از ورود جدی ریاست قوه قضاییه به موضوع حل مشکل دپوی پسماند روی زنجان و با تلاش و پیگیری‌های مجدانه معاون اول قوه قضاییه، امروز شاهد افتتاح و بهره‌برداری از این پروژه عظیم در زنجان هستیم.
وی افزود: همچنین جا دارد از اهالی روستاهای مجاور، خصوصا اهالی روستای سردهات به لحاظ همراهی و همکاری که با اجرای این پروژه داشتند تقدیر و تشکر کنم.
گفتنی است، مساحت لندفیل صنعتی این اراضی تقریباً برابر ۵۵ هکتار با ظرفیت نزدیک به ۱۷ میلیون متر مکعب تا افق ۱۴۲۰ در نظر گرفته شده است که مقرر است به طور روزانه حدود ۵ هزار تن پسماند روی در این محل می‌تواند تخلیه و انباشت شود.

با در نظر گرفتن این محل برای دپوی پسماند حاصل از تولید روی، اقدامات زیست محیطی مختلفی نظیر فراز بند و کانال انحراف برای هدایت رواناب‌های حوضچه بالادست به خارج از لندفیل، سد باطله و پرده آببند از جنس شفته آهک و مخزن پایین‌دست برای جمع‌آوری زهاب‌های احتمالی از بدنه سد صورت گرفته است تا بتواند پیامد‌ها و مشکلات زیست محیطی را رفع سازد.

سیستم انحراف آب شامل احداث فراز بند در بالادست و کانال انحراف برای هدایت جریان‌های سطحی این حوضچه به حوضچه مجاور از طریق کانال انحراف آب که مجددا این آب‌ها در پایین دست بعد از سد باطله به حوضچه اصلی وارد می‌شود.

بعد از تخلیه فیلترکیک سطح آن‌ها با خاک منطقه پوشش و برای جلوگیری از گرد و غبار اقدام به کشت گیاهان بومی منطقه خواهد شد.
در پایین‌دست بدنه سد با حفر چاه پیزومتری، این امکان فراهم شده است تا کارشناسان محیط زیست به صورت دوره‌ای توانایی نمونه‌برداری از پیزومتر را داشته باشند.

انتهای پیام/73005/ق

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول