اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

تعلیم و تربیت  /  آموزش و پرورش

فرزندان حاج قاسم در تماشاخانه مدرسه انقلاب/ داستان اعتماد! +فیلم

این روزها نهمین دوره جشنواره نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب با تأکید بر مأموریت اصلی «روایت» و تکیه بر عنصر مهارت، تولید محتوا و نشر حداکثری در حال برگزاری است.

فرزندان حاج قاسم در تماشاخانه مدرسه انقلاب/ داستان اعتماد! +فیلم

خبرگزاری فارس - تعلیم و تربیت: هر سال قبل از شروع دهه مبارک فجر، دانش‌آموزان انجمن اسلامی مهیای برگزاری نمایشگاه مدرسه انقلاب می‌شوند و با خلاقیت خودشان در چارچوبی که از قبل برایشان پیش‌بینی شده برای برپایی نمایشگاه تدارک می‌بینند. البته با توجه به شرایط موجود در کشور به جهت شیوع بیماری کووید ۱۹ و لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی ستاد مدیریت بیماری کرونا و همچنین تعطیلی اکثر مدارس، برگزاری نمایشگاه مدرسه انقلاب در بسیاری از مدارس امکانپذیر نبود. بر همین اساس نهمین دوره جشنواره نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب با تأکید بر مأموریت اصلی «روایت» و تکیه بر عنصر مهارت، تولید محتوا و نشر حداکثری برگزار می‌شود.

بهمن ماه هر سال فرصتی بی‌بدیل برای آشنایی، بازخوانی و مرور و بررسی اهداف و آرمان‌های  بلند انقلاب اسلامی است؛ ایامی که مقارن با سالگرد صدور بیانیه گام دوم انقلاب شده است و اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان به عنوان یکی از متولیان امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان به دلیل اهمیت فهم خوانش و تبیین بیانیه گام دوم انقلاب در بین دانش‌آموزان کشور، نهمین دوره جشنواره نمایشگاه‌های دانش‌آموزی مدرسه انقلاب  را بر اساس چارچوب محتوای بیانیه گام دوم انتخاب کرده است.

بر همین اساس، محور اصلی محتوای جشنواره مدرسه انقلاب، متن گفتمان ایران قوی ناظر به بیانیه گام دوم است. اهداف برگزاری جشنواره نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب شامل «تقویت روحیه انقلابی و انگیزه دانش آموزان نسبت به پیگیری آرمان‌های ملی، جهانی، تمدنی انقلاب اسلامی»، «تقویت بینش دانش آموزان نسبت به هویت اسلامی و تقویت ایمان آنها به مبانی اسلام و انقلاب»، «بسترسازی جهت ایجاد گفتمان ملی ایران قوی مبتنی بر بیانیه گام دوم»، «هم افزایی و همکاری صمیمی بین تشکل‌های دانش‌آموزی» و «جمع‌آوری ایده‌های اقدامی نسل پنجم انقلاب» است.

* برگزاری نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب تا 30 بهمن

برگزاری نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب همچنان تا 30 بهمن در فضای مجازی ادامه خواهد داشت البته در برخی موارد مانند مناطق آبی که برخی مدارس دایر است یا در برخی مراسم‌ها در دهه فجر، نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب به صورت حضوری دایر شد که ما هم از فرصت استفاده کردیم و به سراغ دانش ‌آموزان رفتیم.

زینب رمضانی دانش آموز پایه یازدهم رشته معارف دبیرستان فیض کاشانی می‌گوید: برای اسم غرفه، برای اینکه مردم در انقلاب نقش داشتند و تشکیل دهنده انقلاب خود مردم بودند، مردمی بودن انقلاب را به عنوان موضوع انتخاب کردیم.

وی ادامه می‌دهد: در این روزهای کرونایی، تلاش کردیم مطالب را از طریق مربی‌مان، پدر و مادر و جست‌وجو در اینترنت البته سایت مرجع، جمع آوری کنیم.

معصومه نصرالله زاده دانش آموز پایه دهم رشته ریاضی دبیرستان ولیعصر اظهار می‌کند: تلاش می‌کنیم که فعالیت‌های تشکیلاتی و فرهنگی‌مان به درسمان لطمه نزند؛ اول خوب درسمان را می‌خوانیم و سعی می کنیم از زمان‌مان به خوبی استفاده کنیم.  

 

* باید به علم بیشتر بها دهیم

شقایق اسدزاده دانش‌آموز پایه دوازدهم رشته انسانی دبیرستان فجر است که بیان می‌کند: نام غرفه ما این است که علم و عملت زمین نماند؛ معتقدیم که در شرایط تحریم و حالا هم کرونا، باید بیش از پیش به علم بها دهیم و به عبارت دیگر انقلاب علمی داشته باشیم. 

وی با بیان اینکه برای مدرسه و درس و مشقم کم نمی‌گذارم، ادامه می‌دهد: ما باید تلاش زنجیره جهاد علمی قطع نشود و کشورمان همواره به سمت پیشرفت گام بر دارد. 

* دانشم در مدرسه انقلاب افزایش پیدا می‌کند

ساناز نوابی دانش‌آموز پایه یازدهم رشته تجربی دبیرستان فاطمیه می‌گوید: اینکه چرا برای نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب، شروع به فعالیت کردم به این دلیل است که دوست داشتم از زمانم مفید استفاده کنم و در مدرسه انقلاب هم دانشم افزایش پیدا کرد و هم در رقابت دوستانه‌ای شرکت کردم.

ساجده شوکتی‌نیا دانش‌آموز پایه دهم دبیرستان فاطمیه اظهار می‌کند: راستش کرونا نگذاشت که امسال آنطور که دوست داشتیم، در فعالیت‌های فرهنگی و تشکیلاتی مدرسه حضور پیدا کنیم و دوست نداشتیم که این فرصت مدرسه انقلاب را هم از دست بدهیم.

همانطور که عنوان کردیم بچه‌ها تا 30 بهمن فرصت دارند که آثارشان را به نمایش بگذارند اما آثار باید در کجا به نمایش گذاشته شوند؛ علی صفدری مسؤول دبیرخانه مدرسه انقلاب به خبرنگار فارس می‌گوید: بیشترین جایی که دانش آموزان حضور دارند، شبکه آموزشی دانش‌آموزان (شاد) است و اولویت اول ما انتشار آثار در «شاد» است. هر مدرسه کانال ارتباطی با والدین و دانش‌آموزان دارد که معتقدیم اولین انتشار آثار دانش‌آموز در کانال «شاد» مدرسه خودش باشد.

وی اضافه می‌کند: بعد از آن، سامانه عقیق متعلق به انجمن اسلامی دانش‌آموزان مدنظر است که تخصصی به اثرها نگاه می‌شود و امتیاز می‌دهند. مرحله سوم هر کانال و گروهی است که دانش‌آموز در آن عضو است یعنی کانال خانوادگی ، دوستان و ... است.

البته دانش‌آموزان می‌توانند آثارشان را پیام‌رسان های #بله و #ایتا @madrese_enghelab
@madrese_enghelab2 و ارسال کنند.

هر روز هم از هر استان یک اثر از مدارس پسرانه و یک اثر از مدارس دخترانه به انتخاب اتحادیه انجمن اسلامی دانش‌آموزان استان‌ها جهت ارزیابی توسط دانش آموزان در کانال شاد بارگذاری می‌شود و به بهترین آثاری که توسط دانش آموزان انتخاب می‌شود به تفکیک جنسیت به تعداد اعضای گروه تولید کنند، اثر «کتاب از چیزی نمی ترسیدم» اهدا می‌شود.

نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب در ۳ گروه شامل «روایت اول شخص» که خود دانش‌آموز روایت می‌کند، «دوم شخص» که تعهدات و پیمان‌هایی که دانش‌آموز می‌بندد و «سوم» شخص که پرسشگری از مسؤولان با رویکرد ظرفیت‌های استانی است، پیش‌بینی شده است. 

اول شخص ۴ عنوان شامل «دشمن را بشناسیم»، «قوی باشیم»، «تحریف را شکست دهیم، تحریم می‌شکند» و «نقش من در گام دوم» است. بخش دوم به موضوع سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اختصاص دارد که شامل «صف به صف قاسم‌ها پی خونخواهی تو»، «علم و علمت زمین نماند» و «توقف ممنوع» است و در نهایت بخش سوم شامل «آرزوی دست یافتنی»، «از آخر، اولیم» و «شاد» است.

رادیو انقلاب

 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول