اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  لرستان

راه رسیدن به اهداف انقلاب ورود مردم به کارها است

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: راه رسیدن به اهداف انقلاب ورود مردم به کارها است.

راه رسیدن به اهداف انقلاب ورود مردم به کارها است

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری، آیت‎الله احمد مبلغی با بیان اینکه باید مسیر نگاه به اجتماع را جدی‌تر بگیریم، گفت: فعالیت اجتماعی به معنای جامعه‎سازی در چارچوب تعریف مقام معظم رهبری برای حضور و ساختن جامعه بسیار دقیق است به‌طوری‌که فضای فعالیت‌های اجتماعی را از تشکیلات رسمی جدا و سعی می‌کنند تا از طریق ایجاد حلقه‌هایی کانالی به درون عموم مردم با حضور در ساحت و نگاه‌های مختلف زده شود.

وی راه رسیدن به اهداف انقلاب اسلامی را ورود مردم به کارها دانست و افزود: ویژگی که اصولاً در اندیشه مقام معظم رهبری وجود دارد و کمتر به آن توجه شده، نگاه اجتماعی ایشان است که براساس این خصلت حرف‌های ایشان از یک خاستگاه و گفته‌های اساسی معرفتی، فکری و اجتماعی تراوش می‌کند.

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: با توجه به اندیشه اجتماعی شروع از رأس هرم و حرکت به سمت جامعه مقام معظم رهبری از قبل و پس از انقلاب، باید این رأس هرم را براساس نگاه مقام معظم رهبری توحید تلقی کنیم که همین اندیشه سبب می‌شود پکیج کاری و جغرافیای فکری و اجتماعی ستاد ساماندهی جبهه فرهنگی انقلاب معنای بیشتری پیدا می‌کند.

وی با بیان این‌که مقام معظم رهبری توحید را مبدأ تحول می‌دانند، بیان کرد: با توجه به خلاء معرفتی که وجود دارد دائماً باید حرکت حضور «در جامعه، با جامعه و از جامعه» به جامعه تزریق شود که به‌طور یقین نیازمند اندیشه‌های جامعه‌شناختی هستیم.

آیت‌الله مبلغی ادامه داد: مقام معظم رهبری در بخشی از فرمایشات خود توحید را مبدأ تحولات اجتماعی معرفی می‌کنند و چگونگی حرکت از توحید به جامعه به‌خوبی بیان شده است که تمرکز به این موضوع توشه‌های فکری حرکت در خلال جامعه بر اساس معرفت و اندیشه‌ها توشه‌های گسترده‌تر، مهم و اثرگذار خواهد بود.

وی با بیان این‌که توحید نقطه عزیمتی است که با حرکت فرد و جامعه جلو می‌رود، گفت: چنان‌چه مکانیزم حضور، ورود و نفوذ در جامعه جهت به حرکت درآوردن جامعه و همچنین ارائه تصویر و تعریفی از تمدن اسلامی کنار یکدیگر مطرح شوند نظریه‌ای از مقام معظم رهبری مبنای کار قرار گرفته است در غیر این‌صورت حرکت از میانه به‌طور یقین دچار خلأها و کاستی‌هایی است که فرصت‌هایی را از دست خواهیم داد.

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این‌که فرمایشات مقام معظم رهبری را باید مبنایی برای تفسیر فرمایشات امام راحل(ره) قرار داد، تصریح کرد: گاهی مقام معظم رهبری یک کلام یا جمله می‌گویند که در این جمله یا کلام تفکر عمیقی است که باید این ملزوم فکری کشف شود.

وی خطاب به اعضای شورای ستاد ساماندهی جبهه فرهنگی انقلاب در لرستان، خاطرنشان کرد: رسالت شما تنها فعالیت اجتماعی نیست بلکه باید نظریه اجتماعی، دینی و تمدنی را براساس نگاه مقام معظم رهبری تولید کنید که همین امر چراغ راه است و می‌تواند راهی که در پیش دارید را تضمین و پایدارسازی و تفکر ماندگاری ایجاد کند چراکه در عرصه بسیار شکننده‌‎ای هستیم و باید جامعه را پیچیده‌تر از این دید که فعالیت‌هایی در ابعادی انجام دهیم.

وی با بیان این‌که مکانیزم‌های حضور در جامعه در قرآن به‌معنای خاص مطرح شده است، اظهار کرد: ایجاد امواج اجتماعی تا سر حد فراگیری نسبت به جامعه یک نگاه اسلامی است و در رهنمودهای مقام معظم رهبری نیز به این موضوع بسیار توجه شده است ولی این موضوع رسالت سنگینی است چرا که جامعه جهانی شده و همه افکار در اختیار ما نیست.

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری جهانی شدن ارتباطات را خاصیت آخرالزمانی دانست و افزود: اگر ارتباطات ما گسترده نباشد در فضایی که آخرالزمان ایجاد کرده قرار نگیریم تواصل ما کوچک می‌شود و این‌که مقام معظم رهبری پیامی به جوانان کل جهان ارائه می‌کنند نگاه‌شان تواصل اجتماعی در سطح جهان است که در همین راستا رسالت شما گسترده و نیازمند به تولید فکر است.

وی با بیان این‌که جامعه بدون پیوستگی‌ها و ارتباطات اجتماعی نمی‌تواند حرکت کند، عنوان کرد: علاوه‌بر تولید تهذیب نفس، تولید فکر و معرفت اجتماعی در این عصر پیوستگی‌ها و ارتباطات اجتماعی بسیار اهمیت دارد و باید در این فضا ایده و اندیشه تولید کنیم که اگر این‌چنین نباشد یا در خلأ کار می‌‌کنیم و یا باید از دیدگاه‌های دیگران وام بگیریم که این حرکت درست نیست و به جایی نمی‌رسیم.

آیت‌الله مبلغی با بیان این‌که فضای مجازی بهترین و قوی‌ترین سرعت را برای پیوستگی و ارتباطات اجتماعی ایجاد می‌کند، بیان کرد: نباید از فضای اجتماعی مجازی ترسید بلکه فساد این فضا را باید به‌گونه‌ای دیگر مهار کرد البته با داشتن اینترنت ملی باید این فضا پاکیزه‌سازی شود و خودمان را در فضاهای غیرمجازی محصور نکنیم چراکه فضاهای مجازی اکنون بهترین و قوی‌ترین سرعت را برای پیوستگی و ارتباطات اجتماعی ایجاد می‌‎کند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول