اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

فرهنگ  /  کتاب و ادبیات

مؤمنی: شهادت می‌دهم حوزه هنری یک نهاد انقلابی و جهادی است

رئیس پیشین حوزه هنری گفت: شهادت می‌دهم حوزه هنری یک نهاد انقلابی و جهادی است.

مؤمنی: شهادت می‌دهم حوزه هنری یک نهاد انقلابی و جهادی است

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، مراسم تکریم محسن مؤمنی شریف و معارفه محمد مهدی دادمان رئیس جدید حوزه هنری صبح امروز یکشنبه ۸ تیرماه با حضور حجت‌الاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از اهالی فرهنگ، هنر و شخصیت‌های مختلف در حوزه هنری برگزار شد.

محسن مؤمنی شریف در این مراسم اظهار داشت: به یاد دارم ۱۰ سال پیش در چنین مراسمی که از دکتر بنیانیان امانت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تحویل می‌گرفتم، مراسم باشکوهی برگزار شد. پس باید از زحمات آقای بنیانیان هم تشکر کنم، زیرا بخشی از آبادانی حوزه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مدیون او هستم.

وی با بیان این که در آن سال در میان مهمانان حاضر، شخصیت محترمی حضور داشت که من ارادت خاصی به او داشتم، گفت: در آن مراسم یک مبلغ و مجاهد پیشرو که او را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ قبلا در سودان دیده بودم و ارادتمندش شده بودم، دیدم. او موفق شده بود در آن سال‌ها در یک فضای کار سخت میلیون‌ها نفر را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ارادتمند به مکتب اسلام کند و بخشی از جنوب سودان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به دین اسلام سوق دهد. آن فرد حجت‌الاسلام شیخ ابراهیم انصاری بود که بعد از آن رایزن ایران در لبنان شد و یک روز پیش از شهادتش نامه‌ای برایم نوشت. امروز جای او در این مراسم خالی است.

مؤمنی شریف در ادامه با بیان این که در این ۱۰ سال شهدای عزیزی به حوزه هنری آمدند که از آن جمله می‌توان به شهید ابومهدی المهندس، سردار همدانی و دیگر شهدا اشاره کرد گفت: من از همه ممنونم. قبل از همه چیز از خدای بزرگ سپاسگزارم که عیوبم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پوشاند و خدا را شکر می‌کنم که رهبر عظیم الشأنی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به روزگار و زمانه ما هدیه کرد که در حوزه‌ای که من در آن فعالیت دارم، به خوبی اشراف دارند و اهمیت آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ درک می‌کنند. اگر این وجود مقدس نبود بعد از دفاع مقدس، حوزه هنری یا حذف یا ادغام و یا منحل می‌شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک به محمدمهدی دادمان توضیح داد: در انتخاب ایشان بنده مشاور آقای قمی بودم و از زمانی که خدمت آقای قمی عرض کردم، مایلم در ۳۰ سالگی بازنشسته شوم و باید به مانند دیگر همکارانم به قانون احترام بگذارم، تلاش داشتم جا برای جوانان باز شود.

رئیس پیشین حوزه هنری افزود: هر چند آقای قمی اول موافق نبودند اما ۹ ماه این مسأله طول کشید و اکنون از این اتفاق راضی هستم. از مدیران حوزه نیز بیعت گرفتم تا زمانی که قرار است و ایشان از آنها بخواهد، همکاری کنند.

مؤمنی با خوش‌ذات خواندن دادمان گفت: او جوانی است با قدرت مدیریت بالا که در این مدت او را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بسیار خوش‌فکر و خوش‌ذات یافتم و این خوش‌ذاتی او در یک سال اخیر در جلسات بارز بود. ایشان هر وقت و هر جا لازم بداند، در خدمتش خواهم بود.

وی با بیان این که آینده حوزه هنری، آینده‌ بهتری خواهد بود گفت: حوزه هنری امروز، حوزه هنری انقلاب اسلامی است. تلاشی طی این سال‌ها در آن صورت گرفته و من هم یکی از آنها بودم. مدیران حوزه هنری اغلب جوان بودند و امروز هم یک جوان بر این جایگاه می‌نشیند.

مؤمنی با اشاره به یک مطلب در ۹ سال پیش گفت: یادم هست ۹ سال پیش دوستانی که برای حوزه هنری چشم انداز می‌نوشتند ملاقاتی با من داشتند، یک استاد دانشگاه پرسید اگر بنا باشد حوزه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در قالب یک هنرمند تجسم کنید، چه کسی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ معرفی می‌کنید؛ به او گفتم شهید آوینی. منظورم آوینی دور از دسترس نیست. همان آوینی که با او همکار بودیم، من از آوینی واقعی صحبت می‌کنم. او سه ویژگی داشت؛ اول این که ایمان و باور او این بود که علاوه بر مبدأ و معاد، آنچه مسلمان باید به آن مؤمن باشد، بود. آوینی در حوزه اخلاق بسیار مقید بود. هنرمندی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بهانه‌ای برای بی اخلاقی قرار نمی‌داد. حقوق افراد را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ رعایت می‌کرد و در کنار همه این‌ها دانشی گسترده داشت. این‌ها باعث شده بود، آوینی برجسته و ممتاز شود. از او تولی و تبری در هنر را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ آموختیم. به حفظ مرزهای انقلاب در ساحت هنر و رسانه اهتمام داشت و نسبت به کژی‌ها واکنش نشان می‌داد.

رئیس پیشین حوزه هنری با بیان این که آوینی رویش‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ارج می‌نهاد و اندیشه‌های آنها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بیان می‌کرد، افزود: آوینی در حوزه مدیریت با آنکه مدیر کلانی نبود، اما از او آموختم مدیر فرهنگی باید هوشمند و مقتدر باشد. مدیریت فرهنگی بدون اقتدار نمی‌تواند ثمربخش باشد.

به گفته مومنی آوینی با تفکر اباهه‌گری در عالم هنر مبارزه می‌کرد. امیدوارم همه ما به آقای دادمان کمک کنیم تا مسیر را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به همراه هنرمندان ادامه دهد. همین هنرمندان بودند که حوزه هنری را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در ۱۰ سال اخیر اداره کردند و امروز شاهد هستیم که حتی بخش مالی و اداری حوزه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هنرمندان اداره می‌کنند. شاید زمانی توجیه این بود نباید از هنرمندان استفاده شود؛ چراکه نمی‌توانند مدیریت کنند، اما امروز از میان هنرمندان، مدیران برجسته برخاسته‌اند.

مؤمنی شریف بخش دیگری از سخنان خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این گونه آغاز کرد که شهادت می‌دهم حوزه هنری یک نهاد انقلابی و جهادی است و گفت: ممکن است زمانی من کاری کرده بودم و آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با آقای خاموشی رئیس سازمان تبلیغات وقت هماهنگ نکرده بودم، کارمان به دعوا می‌رسید، اما خاموشی فداکارانه برای این که سمت حملات به جانب من نباشد آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ عهده‌دار می‌شد، گاهی حتی موضوع به رئیس جمهور وقت هم می‌رسید اما او فداکاری می‌کرد و عهده‌دار مسؤولیت می‌شد.

رئیس پیشین حوزه هنری در پایان گفت: از همه حلالیت می‌طلبم و آیه‌ای را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌خوانم: « إِلَیْهِ یَصْعَدُ الْکَلِمُ الطَّیِّبُ وَالْعَمَلُ الصَّالِحُ یَرْفَعُهُ»

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول