اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  لرستان

آموزش و پرورش و حوزه علمیه اشتراکات فراوانی در مقابله با نقشه‌های دشمنان دارند

نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: نظام آموزش و پرورش و حوزه علمیه اشتراکات فراوانی در راستای مقابله با نقشه‌های دشمنان دارند.

آموزش و پرورش و حوزه علمیه اشتراکات فراوانی در مقابله با نقشه‌های دشمنان دارند

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در لرستان ظهر امروز جلسه اعضای کمیته همکاری حوزه های علمیه آموزش و پرورش استان لرستان با حضور رییس کمیته حجت الاسلام‌والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد.

در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین شاهرخی که ریاست کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش استان را بر عهده دارد، هعنوان کرد: امام راحل (ره) می‌فرمودند: آنچه برای ما مهم است وبه عنوان یک تهدید پیش روی ملت باید از آن عبور کرده و از آن مراقبت کنیم فرهنگ غرب است که در میان ملت ها ریشه زده است.

وی افزود: امام خمینی (ره) فرهنگ غرب را همواره به عنوان یک تهدید برای دین و اعتقاد مردم می‌دانستند و توصیه می‌کردند دستگاههای فرهنگی و متولیان فرهنگی مراقبتی دائم داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در لرستان عنوان کرد: نظام سلطه بیش از 200 سال برای دین‌زدایی و اسلام زدایی برنامه‌های زیادی به کار بردند که با لطف الهی، حمایت و جانفشانی مردم و جوانان انقلابی در 22 بهمن سال 57 تمام برنامه‌های نظام سلطه به گورستان تاریخ رفت اما دشمنان دست‌بردار نیستند و هزینه‌های زیادی برای پیش برد اهداف استعماری خود متحمل شده و می‌شوند و اینگونه نیست کنار کشیده باشند و تلاش می‌کنند از راه‌های مختلف به دین زدایی و اسلام زدایی ورود کنند.

وی بیان کرد: خوشبختانه در انقلاب اسلامی به عنوان تکلیف الهی نظام آموزش و پرورش و حوزه علمیه اشتراکات فراوانی در راستای مقابله با نقشه‌های دشمنان دارند و یکی از مطالبات مقام معظم رهبری تربیت، هشت میلیون جوان مومن، انقلابی، معنویت گرا، اخلاق مدار و عدالت خواه است که به طور یقین لرستان نیز سهمی از این جوانان دارد که مسیر اصلی تربیت این جوانان آموزش و پرورش است. 

شاهرخی گفت :همه اشخاص از درون آموزش و پرورش بیرون آمده و همه ما وظیفه داریم در کنار آموزش کارهای فرهنگی،اخلاقی و بصیرتی نیز باشد که خوشبختانه در استان تاکنون اقدامات خوبی انجام  شده است اما باید سعی کنیم امروزمان از دیروز بهتر باشد که این بهتر بودن باید با برنامه مبتنی بر پژوهش،علم و داریت، مدیریت جهادی  و شتاب لازم میسر است. 

وی تصریح کرد: بنا داریم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که موادی درباره همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش در  آن به تصویب رسیده به دقت مورد مطالعه قرار بدهیم و از ظرفیت‌هایی که تاکنون در راستای تحول این سند استفاده نشده شناسایی شوند و از تجربه کمیته همکاری روحانیت و آموزش و پرورش در استان‌های موفق استفاده کنیم و طی برنامه مدون همکاری‌های لازم را پیش بینی کرده و به شهرستان‌ها سرایت بدهیم. 

امام جمعه خرم‌آباد خاطرنشان کرد: در راستای کیفی‌تر شدن فعالیت بسیج دانش آموزی در آموزش و پرورش از آنها خواسته‌ایم با همفکری اتحادیه دانش آموزی برنامه مدونی ارائه بدهند که در کمیته‌های‌های همکاری روحانیت و آموزش و پرورش و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط ارائه خواهند شد. 

وی اظهار داشت: اجرای برنامه‌های سودای بندگی وحضور روحانیت در مدارس برنامه‌های خوبی است که در مدارس اجرا می‌شود اما باید برای کیفی شدن آنها همفکری کرد.

شاهرخی گفت: همکاری‌های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش پیشینه مطلوب و قابل و قبولی دارد که باید از جهت کمیت و کیفیت ارتقا پیدا کند اما گاهی رویدادی رخ می‌دهد که بازتاب رسانه‌ای در پی دارد که باید مسئولین آموزش و پرورش با ریشه یابی از این اتفاقات پیشگیری و جلوگیری نمایند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول