اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

تصویب طرح راهکار دو دولتی در مجلس نمایندگان آمریکا

قانونگذاران آمریکایی در مجلس نمایندگان این کشور،‌ طرحی را برای تاکید بر لزوم اجرای راهکار دو دولتی برای پایان دادن به مناقشات فلسطین اشغالی تصویب کردند.

تصویب طرح راهکار دو دولتی در مجلس نمایندگان آمریکا

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مجلس نمایندگان آمریکا شامگاه جمعه، در اقدامی مخالف سیاست‌های «دونالد ترامپ»‌ رئیس‌جمهور این کشور در قبال رژیم صهیونیستی، طرحی را در حمایت از راهکار دو دولتی برای مناقشات فلسطین اشغالی تصویب کرد.

طرح حمایت از راهکار دو دولتی با 226 رای موافق و 183 رای مخالف تصویب شد و در کنار آن نیز متممی برای تاکید مجدد بر پایبندی ایالات متحده به ارائه حمایت نظامی به رژیم صهیونیستی، به این طرح اضافه شد.

به نوشته پایگاه خبری «هیل» با تصویب این طرح، مجلس نمایندگان آمریکا مخالفت خود را با هرگونه طرح صلح ترامپ که در آن تاسیس دولت مستقل فلسطینی درج نشده باشد، اعلام کرد.

این طرح بعد از آن تصویب شد که اکثریت دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا با اقدامات امتیازی ترامپ به رژیم صهیونیستی – از جمله انتقال سفارتخانه به قدس اشغالی، به رسمیت شناختن حکومت این رژیم بر بلندی‌های جولان و قطع حمایت‌های آمریکا به سازمان‌های فلسطینی – مخالفت کرده و آنها را تضعیف‌کننده راهکار دو دولتی عنوان کرده بودند.

طرح حمایت از راهکار دو دولتی اکنون باید به مجلس سنا، که اکثریت آن در اختیار جمهوری‌خواهان است، برود اما احتمال تصویب شدن آن کم است.

پیش از این نیز «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا در ماه نوامبر گفته بود که دولت ترامپ قطعنامه 2334 شورای امنیت سازمان ملل مبنی بر غیرقانونی بودن شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و اراضی خصوصی فلسطینی‌ها را به رسمیت نمی‌شناسد. (جزئیات بیشتر)

راهکار دو دولتی راه حلی است که مورد حمایت سازمان ملل متحد و کشورهای زیادی قرار دارد و از زمان کنفرانس مادرید در سال 1991 و پیمان‌های اسلو در سال‌های 1993 و 1995  میان سازمان آزادی بخش فلسطین و رژیم صهیونیستی مطرح شد.

مذاکرات سازش میان تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی به دلایل گوناگون از جمله ادامه شهرک‌سازی اشغالگران در مناطق فلسطینی تاکنون با شکست روبرو شده است. تشکیلات خودگردان فلسطین اصرار دارد که مرزها باید طبق توافق ۱۹۶۷ باشد و دست‌کم ۲۲ درصد از سرزمین‌های تاریخی فلسطین به آنها برگردد. اما اسرائیل در بخشی از این مناطق، به‌ویژه در کرانه‌ باختری شهرک‌سازی کرده و حاضر نیست که آنها را به فلسطینی‌ها واگذار کند. 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول