اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

عریقات: راهکار دو دولتی امتیازی دردناک به رژیم صهیونیستی بود

دبیر کل کمیته اجرای سازمان آزادی‌بخش فلسطین پذیرش راهکار دو دولتی در توافق اسلو را «امتیازی دردناک» توصیف کرد که به رژیم صهیونیستی اعطا شده است.

عریقات: راهکار دو دولتی امتیازی دردناک به رژیم صهیونیستی بود

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «صائب عریقات» دبیر کل کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین پذیرش راه حل تشکیل دو کشور را امتیاز دردناکی از جانب این سازمان به رژیم صهیونیستی خواند.

عریقات روز جمعه طی نطقی در سمینار سیاسی که در رام الله با مشارکت «میگل آنخل موراتینوس» نماینده عالی اتحاد تمدن‌های سازمان ملل برگزار شد، گفت: راه حل تشکیل دو کشور یک امتیاز دردناک از جانب فلسطینی‌ها برای دستیابی به صلح بود کما اینکه یک گزینه بین المللی بود و شکست راهکار دو دولتی در حکم شکستی برای اراده کل جامعه بین‌الملل است.

به گزارش وبگاه خبری روسیا الیوم، این مقام تشکیلات خودگردان فلسطین افزود: ما یک مرحله سرنوشت ساز پیش رو داریم. مسئله فلسطین امروز فراتر از فلسطین است و تهدید مسئله عادلانه فلسطین، تهدید منفعت دنیا در حفظ امنیت و صلح بین المللی است.

عریقات از کشورهای جهان خواست موضع و تدابیر خود را برای حفاظت از راهکار دو دولتی و جلوگیری از جنایات رژیم صهیونیستی مشخص کنند. 

وی با اشاره به تلاش رژیم صهیونیستی برای الحاق اراضی بیشتری از خاک کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی گفت: جامعه بین المللی باید تبعات سیاست‌های اسرائیل از جمله چپاول سرزمین‌های فلسطینی بر حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین مشخص کند. مسائل مربوط به راه حل نهایی مناقشه فلسطین و اسرائیل کاملا روشن و شناخته شده است و حق تعیین سرنوشت هرگز مشمول مذاکره یا چانه زنی نبوده است.

عریقات گفت: با وجود همه برنامه‌های آمریکا و اسرائیل برای نابودی مسئله فلسطین اما واقعیت روشن این است که ما در این سرزمین می‌مانیم و از بین نمی‌رویم.

راهکار دو دولتی راه حلی است که مورد حمایت سازمان ملل متحد و کشورهای زیادی قرار دارد و از زمان کنفرانس مادرید در سال 1991 و پیمان‌های اسلو در سال‌های 1993 و 1995  میان سازمان آزادی بخش فلسطین و رژیم صهیونیستی مطرح شد.

مذاکرات سازش میان تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی به دلایل گوناگون از جمله ادامه شهرک‌سازی اشغالگران در مناطق فلسطینی تاکنون با شکست روبرو بوده است. تشکیلات خودگردان فلسطین اصرار دارد که مرزها باید طبق توافق ۱۹۶۷ باشد و دست‌کم ۲۲ درصد از سرزمین‌های تاریخی فلسطین به آنها برگردد. اما اسرائیل در بخشی از این مناطق، به‌ویژه در کرانه‌ باختری شهرک‌سازی کرده و حاضر نیست که آنها را به فلسطینی‌ها واگذار کند. 

انتهای پیام/.

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول