اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  آموزش

مهراد در گفت‌وگو با فارس مطرح کرد

افزایش حضور دانشجویان چینی در دانشگاه‌های تایلند

بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت: حضور دانشجویان چینی در دانشگاه‌های تایلند به سرعت رو به افزایش است،به طوری که تعداد ثبت نام های سالانه دانشجویان چینی از سال ۲۰۱۲ میلادی تا کنون دو برابر شده است.

افزایش حضور دانشجویان چینی در دانشگاه‌های تایلند

جعفر مهراد بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس با بیان اینکه بررسی دانشگاه‌های تایلند در جذب دانشجویان خارجی نشان می‌دهد که حضور دانشجویان چینی در این کشور به سرعت رو به افزایش است، گفت: داده های موجود حاکی از آن است که تعداد ثبت نام های سالانه دانشجویان چینی از سال ۲۰۱۲ میلادی تا کنون دو برابر شده است. دانشجویان چینی به جای رفتن به دانشگاه های غرب دنبال گزینه هایی هستند که از جهت هزینه های تحصیل راحت تر و آسان تر باشد و دانشگاه های دولتی و خصوصی در تایلند با درک این موقعیت با ایجاد دوره های آموزشی جدید می کوشند دانشجویان بیشتری را از جمهوری خلق چین پذیرش کنند.

به گفته وی، دانشگاه‌های تایلند از نظر شهریه، در مقایسه با کشورهایی مانند استرالیا، آمریکا و بریتانیا برای دانشجویان چینی بسیار مقرون به صرفه هستند. در تایلند اخذ مدرک کارشناسی سالانه در حدود 3 هزار و 700 دلار هزینه دارد، در حالیکه شهریه این دوره از 8 هزار دلار در سنگاپور تا بیش از ۶۰ هزار دلار در بعضی از دانشگاه های آمریکا متفاوت است.

بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با بیان اینکه بسیاری از دانشجویان چینی عمدتا از مناطق روستایی و ایالت های جنوبی چین برای ادامه تحصیل به تایلند مسافرت می‌کنند، گفت: این دانشجویان معتقدند که تحصیل در نظام آموزش عالی چین به شدت رقابتی است. ضمن اینکه بین چین و تایلند بر اساس "طرح یک کمربند، یک جاده" روابط تجاری نزدیکی برقرار است. این طرح که برای زیر ساخت های آن میلیارد ها دلار سرمایه‌گذاری شده است ارتباطات دریایی و زمینی بین آسیا، اروپا و آفریقا را تسهیل و ترویج می کند.

وی با اشاره به رتبه‌های بین المللی دانشگاه‌های تایلند، گفت: در تایلند تعداد دانشگاه هایی که در نظام های رتبه بندی از موقعیت برتری برخوردار باشند، در مقایسه با کشورهایی مانند مالزی یا سنگاپور بسیار اندک است. طبق رتبه بندی ۲۰۱۸ تایمز، دانشگاه تراز اول این کشور دانشگاه ماهیدول است که دارای رتبه ۸۰۹-۶۰۱ در جهان و رتبه ۹۷ در آسیا است. در حالیکه، مالزی و سنگاپور در رتبه بندی دانشگاه های آسیا در بین ۵۰ دانشگاه برتر هر دو دارای دانشگاه های ممتاز هستند. با وجود این، دانشجویان چینی به ادامه تحصیل در تایلند علاقه بیشتری از خود نشان می دهند.

مهراد ادامه داد: قابل توجه آن که بزرگ ترین دانشگاه خصوصی تایلند ( Dhurakij Pandit University ) فعالیت خود را در سال ۲۰۱۱ با ۲۳ دانشجوی چینی آغاز کرد و اکنون بیش از 3 هزار و 700 دانشجوی چینی در آن به تحصیل می‌پردازند،  بعلاوه، سرمایه گذاران چینی مبالغ زیادی به دانشگاه های خصوصی تایلند مثل دانشگاه Kirk در بانکوک تزریق می کنند. هدف این همکاری تاسیس دوره های آموزشی بیشتر متناسب با بازار چین است.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول