اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دفاتر منطقه ای

«نیویورک‌تایمز» بررسی کرد

تاثیر تحریم‌های کوبا بر انتخابات آمریکا

«نیویورک تایمز» طی مقاله‌ای موضوع تاثیر تحریم‌های ضدکوبایی را بر انتخابات‌های مختلف آمریکا بررسی کرده و خواستار پایان دادن به آن‌ها شد.

تاثیر تحریم‌های کوبا بر انتخابات آمریکا

به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای فارس در آمریکای لاتین به نقل از «پرنسا لاتینا»، روزنامه «نیویورک تایمز» امروز مقاله‌ای تحت عنوان «تحولات انتخاباتی در رابطه با کوبا» منتشر کرد و برای بار دوم طی این ماه خواستار پایان محاصره و تحریم اقتصادی ایالات متحده آمریکا علیه کوبا شد.

این روزنامه نیویورکی تحلیلی در خصوص تغییرات ایجاد شده در سیاست‌های انتخاباتی خاص آمریکا پیرامون مواضع خصمانه اتخاذ شده علیه کوبا طی سال‌های گذشته و گرایش‌های جدید نسبت به این مسئله حتی در جنوب ایالت «فلوریدا» ارائه می‌دهد.

در این مقاله آمده است: در زمان‌های گذشته که چندان هم دور نیست، تمام نامزدهای سیاسی معتبر برای شرکت در انتخابات ایالتی و یا انتخابات ریاست جمهوری در «فلوریدا» کمپین انتخاباتی برگزار می‌کردند و لزوما باید دولت کوبا را محکوم و اعتقاد خود را نسبت به اینکه در نهایت تحریم‌ها «کاسترو» را از قدرت برکنار خواهد کرد اعلام می‌کردند.

این مقاله که امروز منتشر شده تاکید می‌کند که سیاست مذکور طی سال‌های اخیر به طور چشمگیری کاهش یافته است، زیرا مهاجران کوبایی که در جنوب ایالت «فلوریدا» زندگی می‌کنند تمایل دارند روابط مستقیم خود را با کشور زادگاهشان رواج دهند.

این روزنامه علاوه بر این ذکر می‌کند که کوبا همچنان یک موضوع سیاسی مهم در «فلوریدا» و حتی در سراسر آمریکا می‌باشد؛ اما این مسئله به موضوعی بسیار پیچیده‌تر تبدیل شده است.

طبق این مقاله، این تغییر اجازه داده که شمار قابل توجهی از سیاستمداران آمریکایی تحریم علیه کوبا را به عنوان سیاستی شکست خورده بشناسند و بر سر این موضوع بحث کنند که موضوع شکستن تحریم‌های اعمالی و پایان دادن به دشمنی علیه این جزیره بهترین فرصت برای ترویج آینده‌ای بهتر برای خود در کوباست.

علاوه بر این، مقاله «نیویورک تایمز» اعلام می‌کند که این تغییر نشانه‌هایی نیز در کاخ سفید داشته است، مشاوران رئیس جمهور در حال بررسی این مسئله هستند که با گسترش روابط خود با کوبا به چه میزان از پیشرفت دست پیدا می‌کنند، آرمانی که به زعم این مقاله «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا مدت‌هاست در سر دارد.

در این مقاله ذکر شده که «اوباما» زمانی که در سال 2004 نامزد انتخاباتی مجلس سنا بود به نفع لغو تحریم‌ها علیه کوبا رای داده بود، اما طی نامزدی خود برای انتخابات ریاست جمهوری در سال 2008 از این موضع عقب کشید.

مقاله مذکور به موضع «چارلی کریست» نامزد دموکرات فرمانداری «فلوریدا» نیز اشاره کرده است که اخیرا پس از اینکه تصریح کرد که تحریم، سیاستی از رده خارج است که باید کنار گذاشته شود، اعلام کرد که در نظر دارد طی کمپین انتخاباتی خود به کوبا نیز سفر کند.

موضع «هیلاری کلینتون» نیز از نکات بررسی شده در این مقاله است؛ «کلینتون» که یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری حزب دموکرات برای سال 2016خواهد بود، در زندگی‌نامه خود که شخصا آن را نوشته و اخیرا منتشر شده اعلام کرده که امروز موافق با پایان دادن به تحریم است و آن را نوعی استراتژی شکست خورده می‌داند. وی این موضع خود را طی مصاحبه در مجله‌ای نیز اعلام کرده بود.

«نیویورک تایمز» همچنین از وجود تغییرات محسوس در «میامی» خبر داد، یکی از معدود مکان‌هایی که همچنان در آن تحریم علیه کوبا از حمایت جامعه  سنتی کوبایی آمریکایی‌ها برخوردار است و رای‌دهندگان آن نیز عمدتا جمهوری‌خواه هستند.

بنا به گزارش این مقاله، پایان دادن به تحریم اقتصادی اعمال شده از سوی واشنگتن علیه کوبا از سال 1962 میلادی (1340 هجری شمسی)، با توجه به اینکه به اقدامی قاطعانه در کنگره نیاز دارد، نیازمند تغییرات عمده‌ای در افکار عمومی می‌باشد؛ البته گروه کوچکی از نمایندگان کوبایی‌تبار کنگره آمریکا همچنان موافق به حفظ این تحریم‌ها هستند.

مقاله «نیویورک تایمز» در نهایت این‌گونه نتیجه‌گیری می‌کند که نباید این سیاست خارجی آمریکایی را که در دوری باطل می‌چرخد حفظ کرد، سیاستی که موجب به وجود آمدن تنش در روابط واشنگتن با همسایگان خود شده و تجارت با کوبا را بازداشته است.

به گزارش فارس، ایالات متحده آمریکا پس از سرنگونی «فولخنسیو باتیستا» دیکتاتور کوبایی وابسته به آمریکا توسط «فیدل کاسترو» رهبر انقلابی این کشور و راه‌اندازی دولتی جدید در سال 1960 (1339) تحریم شدیدی را علیه کوبا اتخاذ کرد.

این تحریم حدودا 60 ساله به عنوان یکی از طولانی‌ترین و بی‌رحمانه‌ترین تحریم‌های موجود در جهان محسوب می‌شود؛ امری که کاملا نامشروع بوده و تا‌کنون باعث ایجاد بیماری‌ها، گرسنگی‌ها و مشکلات فراوانی در این کشور آمریکای مرکزی شده است.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول