اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دفاتر منطقه ای

عضو پارلمان افغانستان در گفت‎وگو با فارس:

سیاست دولت در قبال رهبران طالبان مبهم است

عضو پارلمان افغانستان با تأکید بر انجام روند مذاکرات صلح بین دولت این کشور و طالبان اظهار داشت: اگر این مذاکرات در داخل افغانستان انجام شود، نتایج بیشتر و مثبتی خواهد داشت.

سیاست دولت در قبال رهبران طالبان مبهم است

«نعمت‎الله غفاری» عضو پارلمان افغانستان در گفت‎وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در کابل، گفت که دولت افغانستان باید تلاش کند تا مذاکرات صلح با طالبان را در داخل این کشور انجام دهد، زیرا در این صورت مذاکرات صلح نتیجه بیشتری خواهد داد.

غفاری افزود: پیش از این قرار بود مذاکرات صلح در خارج از این کشور برگزار شود، اما این مذاکرات از سوی برخی کشورهای همسایه و منطقه به چالش کشیده شد.

وی تصریح کرد: اگر دولت و شورای عالی صلح افغانستان زمینه‌های لازم برای انجام مذاکرات در داخل را فراهم آورند، امکان مداخله کشورهای ثالث و بدخواه دولت و مردم افغانستان از بین خواهد رفت.

این عضو پارلمان افغانستان همچنین تأکید کرد: مذاکرات صلح دولت این کشور و طالبان باید مورد پذیرش هر 2 طرف قرار گرفته و از آن نتیجه‎گیری مثبتی شود.

به باور وی، مذاکرات مقدماتی صلح دولت افغانستان و طالبان تاکنون نتیجه و دستاوردی برای ملت این کشور به همراه نداشته و ناامنی و خشونت همچنان در این کشور باقی و جاری است.

سیاست دولت در قبال رهبران طالبان مبهم است

نعمت الله غفاری در ادامه سخنان خود اظهار داشت که سیاست دولت و شورای عالی صلح افغانستان در قبال برخی از رهبران گروه طالبان مبهم است.

به باور وی، عدم توضیح اهداف برخی رهبران طالبان که با دولت افغانستان در تماس هستند از سوی مقام‎های دولتی این کشور پرسش برانگیز است و آن‎ها باید در این راستا اطلاعات بیشتری را در اختیار مردم قرار دهند.

افغانستان به صلح می‎رسد

غفاری در ادامه سخنان خود گفت: دولت و ملت افغانستان پس از تحمل این همه ناامنی و خشونت‎ها به صلح خواهند رسید، زیرا نتیجه هر جنگی صلح است.

وی افزود: ملت افغانستان از ده‎ها سال به این طرف به خاطر جنگ‎های داخلی رنج‎های زیادی متحمل و اکنون از جنگ خسته شده و می‎خواهند که این عامل بدبختی خود را از کشورشان دور کنند.

این عضو پارلمان افغانستان تأکید کرد: با آنکه مذاکرات و تلاش مقام‎های دولتی و اعضای شورای عالی صلح برای ما قابل قبول نیست، اما امکان دارد که این تلاش‎ها به نتیجه‎ای برسد.

مقام‎های دولتی و اعضای شورای عالی صلح افغانستان از 3 سال پیش به این سو تلاش دارند تا مذاکرات صلح با طالبان را به طور رسمی آغاز کرده و دست آن‎ها را از خون مردم افغانستان کوتاه کنند.

به همین دلیل اعضای شورای عالی صلح این کشور چندین بار برای گفت‎وگو با برخی از رهبران طالبان و مقام‎های کشورهای همسایه و عربی به آن کشورها سفر کرده‎اند.

انتهای پیام/خ

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول