اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

نوروز 93 در تویسرکان برپا شد

نمایشگاه یاس کبود تبیین سبک زنگی حضرت زهرا(س) در تویسرکان

نوروز 93 با روایت‌گری نمایشگاه یاس کبود در تویسرکان، شهادت بی‌بی دو عالم حضرت فاطمه(س) تشریح شد.

نمایشگاه یاس کبود تبیین سبک زنگی حضرت زهرا(س) در تویسرکان

به گزارش خبرگزاری فارس از تویسرکان، نمایشگاه یاس کبود با آغاز بهار در میدان آزادی تویسرکان با همت فعالان طرح هجرت میزبان دل‌های عاشق دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه(س) برگزار شد.

این نمایشگاه از یکم تا 14 فروردین، صبح‌ها از ساعت 10 تا 13 و بعدازظهرها از ساعت 15 الی 19 برای علاقه‌مندان و دلسوختگان حریم ولایت پذیرای مسافران، گردشگران و شهروندان است.

درب ورود به نمایشگاه نام آشنا «السلام علیک با ابا عبدالله» چشمان بازدید کنندگان را نوازش و آرامش را به روح روان انسان هدیه می‌بخشید.

هم رکاب قطار تاریخ شدیم؛ صحنه نخست، رویداد غدیر خم هنگامی که پیامبر(ص) دست حضرت علی (ع) را بالا برد و او را به عنوان وصی و جانشین خود در حضور 100 هزار نفر معرفی کرد، را به نظاره می‌نشینیم. در این زمان است که خداوند برای هیچ کس عذر و بهانه‌ای باقی نگذاشت.

اما زمانی نه چندان دور پس از رحلت حضرت رسول(ص) آن‌هایی که دست بیعت به امیر المؤمنین(ع) داده بودند بر همه چیز به خاطر خواست نفس شیطانی‌شان بر عهد خود پشت کردند، بر دخت نبی مکرم اسلام که در دفاع از ولایت در مقابلشان ایستاده بود با جسارت تمام در کوچه‌های مدینه سیلی زده و نام و عمل ننگین خود را بر روز شمار تاریخ ثبت کردند.

لحظه‌های غم و اندوه، پرده‌های سیاه و دیواره‌های کاه‌گلی گویای خبرهایی است که دل هر مسلمان و عاشق اهل بیت(ع) را ریش کرده و به درد می‌آورد.

با دیدن این اتفاق اشک و ناله شیعه به هفت آسمان کشیده می‌شود؛ جاهلان بی‌بصیرت و دنیا طلبان زر و زور با هتاکی تمام، دردانه رسول خوبی‌ها‌ و مهربانی‌ها را با آتش زدن خانه حضرت علی (ع)، بزرگ بانوی اسلام حضرت زهرا(س) به شدت مجروح و عاملی بر شهادت فرزند عزیز ایشان شدند.

روایت یاس کبود به زندگی و وجود با برکت حضرت رسول(ص) ما را به نزول حدیث کساء و چگونگی این رخداد بزرگ رهنمون می‌شود و این روزگاران در قالب نمادهای بیت‌الاحزان، نجوای حضرت علی (ع) با چاه، وداع فرزندان با حضرت فاطمه(س) بار دیگر در ایام حزن و ماتم شیعیان احیا می‌کند که ای مسلمانان آگاه باشید که یزیدیان با دردانه حضرت محمد(ص) چه کردند.

هان! در خواب غفلت و خیال خوش فرو نروید که هنوز یزید، شمر و عمر و عاص زمان در دسیسه و فتنه بر براندازی شیعه، فرزندان بتول زهرا(س) مادر یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عج)، نشسته‌اند.

راوی از 1400 سال پیش، دورانی طلایی تاریخ شیعه را با قیام فرزند حضرت زهرا(س) خمینی بت‌شکن به تصویر درآورده و رشادت‌ و حماسه‌آفرین‌های ملتی از تبار رسول خوبی‌ها را برای بازدیدکنندگانش بازگو می‌کند.

صحنه‌ای دیگر حمله سلطه‌خواهانی که 25 سال امیر المؤمنین(ع) را خانه نشین و تلاش کردند تاریخ را تکرار کنند؛ اما عاشقان ولایت با مدد از مادرشان حضرت زهرا(س) از ولایت و دین مبین اسلام دفاع کرده و به دنیا ثابت کردند که شیعه واقعی حضرت رسول (ص) هستند.

گذشت و ایثار، صبر و استقامت، حمایت از ولی فقیه، بخشش و کرامت و... رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس از مادرشان بی‌بی دو عالم ریحانة الرسول، حضرت بتول(س) درس گرفته را مشق کرده و جاودانه شدند.

جایگاه این محفل انس با دردانه رسول الله(ص) در جای دیگر با نامی دیگر بر بانوان توصیه‌های داشت و در این روایات، احادیث و سخنان بزرگان به حجاب و عفت زن تأکید شده و الگوی کامل و جامع دخت گرامی حضرت محمد(ص) فاطمه زهرا(س) معرفی کرده است.

صحنه‌هایی از کربلا؛ جملات و احادیث قیام نهضت عاشورا را تداعی می‌کند، «آنجا که حسین(ع) در صحنه است اگر در صحنه نباشی هرکجا خواهی باش، چه ایستاده به نماز، چه نشسته به شراب، هر دو یکی است (سیدمرتضی آوینی)»، در ذهنش بارها تکرار می‌شود.

در لحظات تونل زمان نام و یاد حضرت زهرا(س) و مصیبت‌های وارده، انسان را در غم فرو برده، که در پایان این رخداد فروغ چشمانش به نام مهدی(عج) روشن می‌شود که او را بر انتظار و دعا برای فرجش می‌خواند.

پلاکاردی که خیمه امام زمان(عج) بر روی آن نوشته شده، دیده می‌شود و ندایی او را دعوت می‌کند؛ بخوان! الهی عظم البلاء.... و روحش آرام می‌گیرد.

آری روزی منجی عالم بشریت حضرت صاحب الزمان(عج) خواهد آمد و انتقام مادرش و تمام مادران را از ستمگران و ظالمان خواهد گرفت، برای تعجیل در آمدنش، دعای ظهورش را در هر زمان و مکان بر  افکار و اعمال‌مان قرار داده تا هرچه زودتر جهان حضور عدل گسترش در خود بیند، با این جملات به آخر روایت می‌رسیم.

از نمایشگاه خارج می‌شویم؛ به کلمات و جمله‌هایی درشت با سر تیتر نشان بی‌نشان برخورد می‌کنیم، می‌خوانیم فاطمه(س) فدایی ولایت، معیار خوبی‌ها، فاطمه(س)، سفارش شده برترین رسول الهی، زهرا(س) تجلی عطوفت خداوند، لبخند بر تابوت، عاشورا‌ تر از عاشورا، فاطمه(س) حقیقتی یگانه، زهرا(س) تو لیلة القدری، بهشت پیامبر و... با هر کلمه فقط اشک می‌ریزد و بس!

بین بازدیدکننده‌ها نمایشگاه یاس کبود به دنبال سوژه بودیم که دختری را دیدم که تکرار می‌کند، چرا فقط یدک‌کش نامش‌ هستم؟!

بدون مقدمه پرسیدم نمایشگاه را چطور دیدی؟ پاسخی نشنیدم او با خودش حرف می‌زد سئوال را تکرار کردم.

نامش را فاطمه عنوان کرد و افزود: فقط لفظی نام فاطمه را برای اینکه بی‌نام و هویت نباشم، با خود دارم و هیچ!

وی گفت: 36 سال از عمرم می‌گذرد یعنی دو برابر سن حضرت فاطمه زهرا(س)؛ اما هنوز چیزی در مورد ایشان نمی‌دانم و کاری جز گناه ندارم.

این خانم خانه‌دار 36 ساله، با اشاره به اینکه من تازه امروز نسبت به دختر حضرت محمد(ص)، کمی آگاهی پیدا کردم، اضافه کرد: تأسف می‌خورم که نامم مسلمان است اما از خودم بی‌خبرم و هیچ نمی‌دانم.

تا آمدم سئوال بعدی را بپرسم وی با غم تمام از نمایشگاه خارج شد.

مهدی 19 ساله نمایشگاه را شیوه بسیار مناسب برای اطلاع‌رسانی خواند و گفت: جوانان به راحتی سخنرانی، پند و اندرز را نمی‌پذیرند؛ اما ابزارهای هنری در قالب‌های متفاوت در این خصوص اثرگذاری خودش را دارد.

این جوان دانشجو با بیان اینکه جذب بچه‌های نوجوان و جوان به وسیله برنامه‌های نرم دشمن روز به روز پر رنگ‌تر می‌شود، تأکید کرد: فعالان عرصه فرهنگی باید بیشتر از این وارد عرصه شوند زیرا امروز دشمن مانند ماری خوش خط و خال نرم وارد خانواده‌های ما می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه همه باید در راستای ترویج و نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی تلاش کنیم، تصریح کرد: ورود سبک زندگی غرب از جمله طرح‌های مهم دشمن که در لایه‌های زندگی ما در حال نفوذ است، باید ماهرانه با شیوه‌های کارشناسانه در حوزه دین و فرهنگ بر این مبحث با جدیت ورود داشته باشیم. 

مسئول این نمایشگاه در گفت‌و گو با خبرنگار فارس با اشاره به استقبال زیاد مردم از نمایشگاه یاس کبود گفت: این نمایشگاه به مناسبت ایام فاطمیه از یکم فروردین برپا شد.

حجت‌الاسلام مهدی گوگردی افزود: نمایشگاه از 13 غرفه روایت‌گر بخش کوچکی از زندگی حضرت زهرا(س) است.

وی با بیان اینکه این کار با همت فعالان طرح هجرت اجرایی شده، خاطرنشان کرد: هیئت مذهبی منطقه سرابی، تبلیغات اسلامی و سپاه در برگزاری این نمایشگاه مسئولان طرح هجرت را یاری کردند.

مسئول نمایشگاه یاس کبود با اشاره به نمایش 18 پوستر نشان از بی‌نشان یادآور شد: این پوسترهای با مفاهیم و مضامینی در خصوص حضرت فاطمه(س) از سوی اداره اوقاف و امور خیریه تویسرکان در کنار نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفت.

نمایشگاه یاس کبود از یک فروردین سال جاری تا پایان 14 فروردین روز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) روایت‌گر دوره زندگی بانوی دو عالم بود.

انتهای پیام/89010//ی40/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول