مجیدرضا شکری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوین با تأکید بر اینکه دو واحد مزرعه مرغ اجداد تخمگذار فعال در استان قزوین تنها واحدهای اجداد تخمگذار در سطح کشور هستند، اظهار داشت: مراقبتهای بهداشتی و نمونهبرداری هر 30 تا 45 روز از دو واحد اجداد تخمگذار و یک واحد اجداد گوشتی موجود در استان به منظور مراقبت عوامل بیماریزای MG-MS و SP در این مزارع صورت میگیرد.
وی اذعان کرد: در صورت عدم کنترل آلودگیهای یاد شده در مزارع پرورش مرغ اجداد، موارد بروز بیماری در مزارع پرورش مرغ مادر، گوشتی و تخمگذار به شدت افزایش یافته که این موضوع سبب تحمیل خسارات فراوان به تولیدکنندگان مرغ و تخممرغ میشود.
کاهش 5 درصدی تلفات در مزارع پرورش نیمچه گوشتی قزوین
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور اداره کل دامپزشکی قزوین تصریح کرد: درصد تلفات در مزارع پرورش نیمچه گوشتی استان قزوین در سال 92 نسبت به سال 91 با 5 درصد کاهش همراه بوده است، بنابراین با توجه به میزان جوجهریزی در سال 91 و 92 که هر ساله بیش از 25 میلیون قطعه بوده، تولید گوشت مرغ در این استان نسبت به سال 91 بیش از دو هزار و 500 تن افزایش یافته است.
شکری ابراز امیدواری کرد: با رعایت اصول بهداشتی و قرنطینهای به عنوان مهمترین عامل در کنترل و پیشگیری از بیماریهای واگیردار در مزارع پرورش طیور، در سالهای آتی با کاهش بیش از پیش تلفات در واحدهای پرورش نیمچه گوشتی، به استانداردهای بینالمللی نزدیک شویم.
انتهای پیام/2667/ب۲۰