امین یوسفی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در آوج اظهار داشت: نخستین بازدید مشترک از سوی کارشناسان ادارات دامپزشکی، صنعت، معدن و تجارت، پلیس امنیت عمومی، اداره گردشگری و میراث فرهنگی، مرکز بهداشت و درمان و شبکه دامپزشکی شهرستان آوج صورت گرفت.
وی افزود: در این بازدیدها از رستورانهای سطح شهر آوج بازدید به عمل آمد و در خصوص مواردی از قبیل رعایت بهداشت و نظافت رستوران، یخچال نگهداری فرآوردههای خام دامی، استفاده از روپوش، دستکش و کلاه در هنگام کار تذکرات لازم داده شد.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان آوج با تأکید بر اینکه این بازدیدها ادامهدار است، بیان کرد: در این بازدید مشترک مقدار 11 کیلوگرم گوشت قرمز و مقادیری گوشت مرغ که در شرایط کاملاً غیربهداشتی نگهداری شده بود، ضبط و معدوم شد.
انتهای پیام/2667/ی20/پو3002