اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

از سال 88 تا 92

257 نفر در حوادث رانندگی مازندران جان باختند

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران از کشته شدن 257 نفر در ایام تعطیلات نوروزی سال‌های 1388 تا 1392 در مازندران خبر داد.

257 نفر در حوادث رانندگی مازندران جان باختند

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری به نقل از روابط عمومی پزشکی قانونی مازندران، علی عباسی با اشاره به کشته شدن تعداد 257 نفر در ایام تعطیلات نوروزی سال‌های 1388 تا 1392، از بالا بودن مرگ ناشی از حوادث رانندگی در سال 91 نسبت به سال‌های قبل و پس از آن خبر داد.

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران بیان کرد: از این تعداد 190 نفر در محور برون‌شهری و 67 نفر در محور درون‌شهری جان دادند.

وی در گزارش تحلیلی از آمار قربانیان حوادث رانندگی به تفکیک شهرها، جنسیت، وضعیت قربانیان هنگام حادثه، گروه سنی، سطح سواد و محل فوت در این سال‌ها گفت: سال 1391 بیشترین آمار مرگ و میر حوادث رانندگی را به خود اختصاص داد.

وی اذعان داشت: بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از حوادث رانندگی براساس آمارهای ثبت شده در پزشکی قانونی، مربوط به سال 1391 بوده که رقمی برابر با 64 کشته را به خود اختصاص داد.

عباسی یادآور شد: پس از آن سال‌های 1388 با تعداد 51 کشته، 89 و 90 هر کدام با 49 کشته و سال‌جاری با 44 کشته به ترتیب بیشترین تعداد کشته‌های حوادث رانندگی را در این دوره زمانی داشتند.

این مسئول استانی خاطرنشان ساخت: 33 درصد تلفات حوادث رانندگی 61 سال به بالا بودند.

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران با تفکیک گروه سنی کشته‌های تصادفات تصریح کرد: بیشترین کشته‌های ناشی از حوادث رانندگی در فاصله سال‌های 1388 تا 1392، در گروه سنی 61 سال به بالا قرار دارند که 33 درصد کل تلفات حوادث رانندگی را در برمی‌گیرند همچنین گروه سنی 21 تا 30 سال با 21 درصد رتبه بعدی بیشترین گروه سنی کشته‌های ناشی از حوادث رانندگی را به خود اختصاص می‌دهد.

عباسی افزود: براساس آمارهای موجود کمترین تعداد کشته‌های حوادث رانندگی نیز با 20 درصد در گروه سنی یک تا 10 سال قرار دارند.

این مقام مسئول با اشاره به محل فوت افراد پس از حوادث رانندگی به عنوان یکی از فاکتورهای مهم در موضوع مرگ ناشی از این حوادث، محل فوت افراد را به چهار بخش محل وقوع حادثه، حین انتقال به مراکز درمانی، مراکز درمانی و منزل تقسیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: در سال‌های 1388 تا 1392 بیش از نیمی از کشته‌شدگان در محل حادثه جان خود را از دست دادند.

عباسی تصریح کرد: براساس این تقسیم‌بندی بیشترین مرگ افراد در حوادث رانندگی در محل حادثه اتفاق می‌افتد و در سال‌های 1388 تا 1392 بیشترین تعداد کشته‌ها با 47 درصد در محل وقوع حادثه، 40 درصد در بیمارستان و 12 درصد در حین انتقال به مراکز درمانی و یک درصد در منزل اتفاق افتاد.

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران با اشاره به آمار مرگ افراد به تفکیک وضعیت متوفی در حوادث رانندگی سال‌های 1388 تا 1392 اظهار داشت: به طور کلی بیشترین افراد متوفی در حوادث رانندگی را به ترتیب عابران با 38 درصد، سرنشین با  30 درصد، رانندگان با 19 درصد، موتورسوار با 12 درصد و دوچرخه‌سوار با یک درصد تشکیل می‌دهد.

عباسی به نحوه وقوع حادثه رانندگی افراد متوفی اشاره کرد و افزود: 43 درصد حوادث رانندگی منجر به فوت به دنبال برخورد خودروها، 37 درصد برخورد با عابر، 10 درصد به دلیل برخورد با اجسام ثابت، 8 درصد بر اثر واژگونی خودرو و دو  درصد به دلیل سقوط  اتفاق افتاد.

این مسئول همچنین درباره آمار مرگ ناشی از حوادث به تفکیک خودرو مورد استفاده متوفی، مطابق آمارهای مراکز پزشکی قانونی استان گفت: 44 درصد موارد خودروی سواری،  15 درصد موتورسیکلت، دو درصد وانت بار، دوچرخه و سایر موارد هم هر کدام یک درصد بود همچنین 37 درصد موارد نیز مربوط به عابر پیاده و بدون خودرو است.

عباسی به تفکیک سطح تحصیلات کشته‌شدگان حوادث رانندگی پرداخت و افزود: 28 درصد کشته‌شدگان در سطح دبیرستان، 27 درصد بی‌سواد، 20 درصد دوره ابتدایی، 16 درصد راهنمایی و 9 درصد دانشگاهی بودند.

وی با بیان اینکه 70 درصد کشته‌شدگان متاهل و بقیه مجرد بودند، گفت: محور برون‌شهری 74 درصد کشته را در این سال‌ها داشت.

انتهای پیام/2296/ق/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول