اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

فارس گزارش می‌دهد

پرستاران معنای انسانیت را هدف کار خود می‌دانند

پرستار را همین بس که می‌داند مریضش انسان است، پرستار مادری می‌کند، فرزندی می‌کند و پدری می‌کند و در تمام لحظات یادش نیست که مریض را نمی‌شناسد.

پرستاران معنای انسانیت را هدف کار خود می‌دانند

به گزارش خبرگزاری فارس از کامیاران، پرستار از زیباترین واژه‌های عشق است، بر مهر خود می‌افزاید و از خشمش می‌کاهد؛ عشقش بی‌دریغ است و ناراحتیش از روی مهر است.

پرستار یعنی پرستاری، بیماردار، مراقبت و مواظبت از فرد دیگر و پرستار آسمانی برایش مهم نیست این دیگری با او چه نسبتی دارد بر بستر مریض می‌نشیند، او را درمان می‌کند، با او همصحبتی می‌کند، چرا که هم‌دلی در ذات اوست و شکوه بودنش برای هیچ مریضی غریبه نمی‌نماید.

بیائید کمی به خود بنگریم تا شاید شکوه کار پرستار را بهتر بینیم....

در دنیای بی‌رحم امروزه کدام فرزند یادش است که مادرش، پدرش چندین بار با گریه او از خواب شیرین پریده‌اند، کدام فرزند یادش است که مادرش تا کجای نیمه‌شبان زندگیش بر بالین او بیدار ماند، شبش با گریه او روز شده و روزش به لذت نگاه به آرامش فرزندش شب شده است.

از شما می‌پرسم امروز فرزندانی که نمک‌گیر مهر والدینشان هستند آیا حرمت نمکدان را نگه می‌دارند تا در زمان بیماری و تنهایی والدینشان آنها را بیمارداری کنند؟

اما پرستار؛ پرستار برایش اهمیت ندارد که مریض برای او چه کرده است، سود مریض برایش چیست، او را همین بس است که مریضش انسان است و خدایی در همین نزدیک لای نگاه‌های پر التماس و پردرد مریض ایستاده است؛ پرستار فرزندی می‌کند، مادری می‌کند، پدری می‌کند و در تمام لحظات یادش نیست که مریض را نمی‌شناسد.

والاترین پرستار تاریخ:

والاترین پرستار تاریخ حضرت زینب (س)، او از مادری چون فاطمه زهرا(س) زاده شد، او در آغوش فاطمه و محمد و علی پرورش یافت و از آنان آموخت زیبایی پرستاری را....

این بزرگوار که نمادی از استقامت و صبوری در جهان و الگوی بانوان مسلمان است، در زندگی دردها دید و لب بر نیاورد، اشک بیماری مادر، درد ضربت پدر، آه مسمومیت برادر، و در آخر ....

آری آخرین جگر سوختن‌های زینب در مقام پرستاریش در کربلا رقم خورد؛ آن سان که خون عزیزانش را بر روی نیزه‌ها و شمشیرهای ظالمانه دشمنان اسلام دید، به خود پیچید، درد کشید، آه‌ها سر داد و فریادهایش را در غم عزیزانش در تاریخ کربلا ثبت کرد؛ اما برای تقویت روحیه مجروحان کربلا و خانواده شهیدان در این واقعه جان‌فرسا برای رسیدگی به بازماندگان و کمک به اطفال در آن روزهای تلخ، کسی هرگز اشک‌ها و خرد شدن‌های زینب را در درونش ندید چرا که این کارها مسئولیت جایگاه والای پرستاری ایشان بود.

مادرم زینب بالاترین درجه پرستاری تو در اصل همان نهضت خونین کربلا بود، که اگر نبودی، خون سالار شهیدان و یاران باوفای ایشان پایمال می‌شد.

پس مقام پرستاری در اصل حفظ جان‌ها نیست، حفظ ارزش‌های انسانی است.

پرستاری نوعی تخلق به اخلاق الهی و هماهنگی با اسماء حسنای خداوند نیز است که از آن جمله می‌توان به محیی اشاره کرد که به معنای احیاء کنندگی است که از وظایف عظیم پرستاری است.

از دیگر حسنای خداوند در پرستار، شفادهندگی، مراقبت از روح و روان و جسم بیمار و حفظ سلامتی و بهداشت بیمار است.

پیامبر (ص) می‌فرماید: هر کس براى بر آوردن نیاز بیمارى بکوشد، چه آن را برآورده سازد و چه نسازد، مانند روزى که از مادرش زاده شد، از گناهانش پاک مى‌شود.

پس پرستاران تولد والای هر روزه روحتان، هر روز مبارک باد.

پیامبر(ص) پرستاری یک شب بر بالین بیمار را به سان گذشتن برق درخشانه از صراط و محشور شدن با حضرت ابراهیم برمی‌شمرد؛ پس پرستاران هدیه شب بیداری‌های شما آسمان پرستاره‌ای است که تمامی ستارگان آن برق‌های درخشان از سوی خداوند است.

راستی می‌دانید پرستاری جایگاه والای متبرک به چه کسانی است؟ می‌دانید رسول اکرم بارها پرستار شده است، می‌دانید خاندان رسول اکرم (ص) و بانوان آن حضرت پرستاران همیشه حاضر در جنگ‌های اسلامی بوده‌اند؟ می‌دانید علی زیباترین پرستار عاشق پیشه‌ای بود که پرستاریش از فاطمه (س) جای تحسین همگان شد؟ می‌دانید  فاطمه باشکوه‌ترین پرستار پدرش بود؟

اکنون بر خود نهیبی بزنیم، آیا به واقع می‌دانیم منزلت جایگاه پرستاری کجاست؟!

اکنون در همین با فرماندار کامیاران به گفت‌وگو مینشینیم؛

سروش روحانی در خصوص پرستاران کامیارانی ضمن تشکر از شب زنده‌داری و زحمات بی‌دریغ پرستاران اظهار داشت: پرستاران همیشه با وجود مشکلات شخصی خود چنان با چهره گشاده با مریض برخود می‌کنند که گاهی یادمان می‌رود آنها نیز دردهایی دارند.

روحانی گفت: پرستاران با ایمان، اعتقاد و باور خود کار می‌کنند و با حداقل امکانات رضایت مردم را جلب می‌کنند.

به گفته فرماندار کامیاران، جلب نظر مردم با حداقل امکانات نشان از خلاقیت، ایثار، از جان گذشتگی و فداکاری است و بیمارستان کامیاران طی دو سال و چند ماه قبل دارای وضعیت مطلوبی نبود.

روحانی تصریح کرد: نقش‌آفرینی مدیریت و کادر بیمارستان سبب شد مشکلات بیمارستان تا حدود بسیار زیادی مرتفع شود.

وی بیان کرد: معمولان همراه مریض به علت غم و درد عزیز بستری شده‌اش دارای حال بدتر است و این پرستار است که با صبوری با بیمار و همراهش همواره رفتار می‌کند.

رئیس بیمارستان سینای کامیاران نیز در این زمینه گفت: شروع کار بیمارستان سینا در سال 71 با 64 تخت بود و اکنون این بیمارستان دارای بیش از 84 تخت است.

به گفته حسین کریمی، بیمارستان سینای شهر کامیاران در حال حاضر با دو متخصص اطفال، دو متخصص زایمان، دو متخصص داخلی، یک رادیولوژیست، یک متخصص پاتولوژیست، دو متخصص بیهوشی، یک متخصص روانپزشک و هشت پزشک عمومی و بالغ بر 69 پرستار در حال ارائه خدمات به همشهریان است.

رئیس بیمارستان سینا ضمن قدردانی از خدمات بی‌دریغ و دلسوزانه پرستاران کامیاران، تصریح کرد: تعدادی از پرستار به صورت کارآموز در حال خدمت هستند.

کریمی به افزایش آمار بیماران بخش دیالیز اشاره کرد و افزود: ان‌شاءلله بخش دیالیز این بیمارستان به همت مسئولان و خیرین دلسوز این شهرستان به زودی راه‌اندازی شود.

وی در خصوص تعداد مراجعین به این بیمارستان اظهار داشت: در فصول مختلف سال این آمار متغیر است و این در صورتی است که گاهی مراجعین اتاق عمل به 230 مورد در ماه می‌رسد.

کریمی ضمن اشاره به تجهیز بخش ICU این بیمارستان، اظهار داشت: این بیمارستان دارای بخش‌های متفاوت از جمله بخش‌های زنان، مردان، اطفال، بلوک، اورژانس، CCU، دیالیز و اتاق عمل است.

انتهای پیام/79018/ع30

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول