به گزارش خبرگزاری فارس از جم، احمد قاسمی بعد از ظهر امروز در نشست مسئولان جم، اظهار داشت: توجه به سلامت و بهداشت در جامعه اهمیت زیادی دارد و باید در این مسیر اهتمام ورزیم.
وی افزود: با توجه به نزدیک شدن به فصل بهار و ایام تعطیلات نوروزی فعالیت برخی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی به ویژه فروشگاههای آجیل و خشکبار، شیرینی، میوه و ترهبار، نمایشگاههای بهاره و .... و اماکن اقامتی تفریحی از جمله هتلها، مهمانپذیرها، پارکها، زیارتگاهها، رستورانها و اماکن بین راهی و سرویسهای بهداشتی در سطح شهر و در کنار جادهها و .... به شدت افزایش مییابند.
رئیس شبکه بهداشت جم خاطرنشان کرد: تامین شرایط بهداشتی به منظور حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی و پیشگیری از بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا در این ایام بر عهده شبکه بهداشت است و در این مسیر برنامهریزی لازم انجام شده است.
قاسمی تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع و ضرورت افزایش نظارتهای بهداشتی طرح بسیج سلامت نوروزی از اول اسفندماه آغاز شده و تا 15 اسفند ادامه دارد.
وی گفت: این نظارت در تمام روزهای اداری و ایام تعطیل توسط بازرسین بهداشت محیط با تاکید بر نظارت اماکن و مراکز حساس اجراء میشود.
رئیس شبکه بهداشت جم افزود: در سال جاری تا کنون در شهرستان جم، از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی چهار هزار و 158 مورد بازدید بهعمل آمده است.
قاسمی یادآور شد: در بازدیدهای بهعمل آمده 47 واحد به مراجع قضایی معرفی و جریمه و رفع نقص کردهاند و سه واحد نیز بهدلیل بی توجهی به تذکرات تعطیل شدهاند.
وی گفت: همچنین برای پایش شاخصهای بهداشتی مورد نیاز آب آشامیدنی شبکه عمومی بیش از 13 هزار مورد کلر سنجی و 382 مورد نمونهبرداری برای آزمایش باکتریولوژی گرفته شده است.
انتهای پیام/2451/ذ30/ض1002