به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، یحیی ابطالی ظهر امروز در آیین تودیع و معارفه رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران که با حضور معاون وزیر در سالن اجتماعات این سازمان در مرکز مازندران برگزار شد، اظهار داشت: مازندران با کمتر از 2.5 درصد اراضی کشاورزی، هشت درصد تولید 10.5 درصد ارزش تولیدات بخش کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است.
معاون فنی حفظ نباتات کشور جایگاه مازندران را امنیت غذایی کشور دارای جایگاه ویژه و مطلوبی دانست و افزود: پنج سال گذشته برنامه راهبردی برای سازمان جهاد کشاورزی به دلیل اهمیت جایگاه در تامین امنیت غذایی تعریف شده است.
این مسئول بخش کشاورزی را زیر بنایی همه امنیتها در جامعه عنوان کرد و ادامه داد: سه محور اقتصادی شدن تولیدات، تولید پایدار و سلامت غذایی در بخش کشاورزی باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه در سالهای اخیر در امور زراعت برنج فعالیتهای خوبی در مازندران صورت گرفت، گفت: با توجه به کاهش سطح زیر کشت برنج اما با افزایش کشت دوم و رتون بالغ بر 80 هزار هکتار از اراضی مازندران زیر کشت برنج رفت.
ابطالی که در ماههای اخیر معاون تولید و حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران بود با اشاره به اینکه توفیق چشمگیری در مکانیزاسیون اراضی کشاورزی مازندران داشتیم، تصریح کرد: بحث شکاف تولید مرکبات نگرانی جامعه و استان را افزایش میدهد.
این مسئول تصریح کرد: سال گذشته از یک میلیون و 700 هزار تن تولید مرکبات در مازندران در سال جاری این میزان به 2.2 میلیون تن رسید.
معاون فنی حفظ نباتات کشور به موفقیتهای حوزه کشاورزی مازندران در سالهای اخیر اشاره کرد و متذکر شد: مطالعه، تجهیز و نوسازی زهکشی اراضی کشاورزی مازندران از اقدامات خوبی بود که در عرصه کشاورزی استان در حال انجام است.
وی بحث توسعه زنجیره یکپارچه تولید گوشت سفید و اصلاح ساختار مرغداریها در مازندران را از موفقیتهای سازمان جهاد کشاورزی در سالهای اخیر دانست.
انتهای پیام/86006/ن30/ض1002