اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

استاندار مرکزی:

اجرای پروژه‌های مسکن مهر نیازمند همکاری دستگاه‌های اجرایی است

استاندار مرکزی گفت: تنها راه تسریع در اجرای پروژه‌های مسکن مهر، همکاری و همدلی تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط در این حوزه است.

اجرای پروژه‌های مسکن مهر نیازمند همکاری دستگاه‌های اجرایی است

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک محمد حسین مقیمی ظهر امروز در هفتاد و سومین جلسه شورای مسکن استان مرکزی افزود: در راستای رفع موانع اجرایی پروژه‌های مسکن مهر نیاز است که مدیران دستگاه‌های اجرایی و فرمانداران تلاش خود را مضاعف کنند تا گره کور مسکن مهر باز شود.

وی اظهار داشت: با توجه به سیاست‌های دولت یازدهم در خصوص اجرای پروژه‌های مسکن مهر باید تمامی مدیران و دستگاه‌های خدمات رسان در این بخش تلاش و کوشش مضاعف به منظور رفع موانع و مشکلات فرا روی این پروژه‌ها داشته باشند تا در آینده نزدیک شاهد بهره‌برداری نهایی از آنها باشیم.

استاندار مرکزی ابراز امیدواری کرد: با تلاش و مشارکت دستگاه‌های اجرایی پرونده مسکن مهر استان در شهریور ماه 93 بسته خواهد شد.

مقیمی مشکلات خدمات زیربنایی و ضرورت اجرای آنها را از مهمترین موانع اجرایی پروژه مسکن مهر عنوان کرد و ادامه داد: سامان دادن کار مسکن مهر نیازمند به انجام کارهای جدی است.

مدیر کل راه و شهرسازی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: از مجموع 38 هزار واحد مسکن مهر سهم استان 20 هزار واحد به بهره‌برداری رسیده و 13 هزار واحد در حال اجرا است.

غلامرضا خرمی مشکل هزینه بیمه و مفاصا حساب بیمه، عدم اجرای فروش تدریجی پروژه یک هزار و 620 واحدی ساوه توسط بانک عامل ملی، خدمات زیربنایی و نبود اعتبار برای خدمات روبنایی در پروژه‌های مسکن مهر در شهرهای زیر 25 هزار نفر استان را از جمله مشکلات پروژه‌های مسکن مهر استان عنوان کرد.

وی بیان داشت: پروژه‌های مسکن مهر شهرستان‌های محلات، خمین، دلیجان و ساوه  دارای برخی مشکلات هستند که امید است با تخصیص اعتبارات و ابلاغ سیاست‌های لازم بستر مناسب برای بهره‌برداری از واحدهای مسکونی این شهرستان‌ها فراهم شود.

مدیر کل راه و شهرسازی استان مرکزی تصریح کرد: با توجه به اینکه تلاش‌های فراوانی از سوی دستگاه‌های خدمات رسان در راستای حل مشکلات پروژه‌های مسکن مهر استان انجام شده است از مجموع 13 هزار واحد آماده بهره‌برداری در استان 50 درصد واحدها دارای مشکل خدمات زیربنایی هستند که امیدواریم دستگاه‌های خدمات رسان اعم از آب ، برق و گاز با سرعت عمل بیشتری نسبت به واگذاری انشعابات به واحد‌های مسکن مهر اقدام کنند تا واحدهای آماده شده تا پایان سال تحویل داده شوند.

خرمی کمبود مدرسه، مسجد و کلانتری را از دیگر مشکلات و نیازهای طرح‌های مسکن مهر استان عنوان کرد و یادآور شد: برای احداث مدارس، مساجد و کلانتری‌های مورد نیاز در طرح‌های مسکن مهر بالغ بر 25 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

مدیر کل نوسازی مدارس استان مرکزی نیز در این نشست گفت: در راستای تأمین فضای آموزشی مسکن مهر استان به احداث حدود 24 مدرسه نیاز است.

محمد صادق قائمی اظهار داشت: از این میزان فضای مورد نیاز 12 مدرسه با استفاده از اعتبارات استانی و ملی در استان آغاز شده و به طور میانگین 35 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

وی با بیان اینکه اعتبار مورد نیاز برای ایجاد فضاهای مورد نیاز در توان و بضاعت استان نیست ادامه داد: باید یک اقدام جدی و تصمیم کلان کشوری درباره تامین فضای آموزشی در پروژه‌های مسکن مهر اتخاذ شود.

انتهای پیام/87003‌/ش40/ث3001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول