اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه‌های علمیه مطرح کرد

استقبال از فارغ‌التحصیلان سفیران هدایت در سازمان‌های مختلف

معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه‌های علمیه گفت: خروجی‌ سفیران هدایت بسیار مورد استقبال سازمان‌های مختلف است به طوری که سازمان‌هایی که از طلاب عادی حوزه جذب می‌کنند از طلاب سفیران نیز جذب دارند.

استقبال از فارغ‌التحصیلان سفیران هدایت در سازمان‌های مختلف

حجت‌الاسلام محمدحسن نبوی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به حوزه‌های علمیه سفیران هدایت اظهار کرد: این مدارس حوزه‌های علمیه جدیدی است که با طراحی و برنامه‌ریزی نوین درصدد تربیت مبلغ برای نشر احکام و معارف اسلامی در سطح عموم هستند.

وی ادامه داد: هدف حوزه‌های علمیه سفیران هدایت تربیت مبلغ توانمند در مدت پنج سال است.

معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه‌های علمیه عنوان کرد: مدارس علمیه سفیران هدایت در زمینه‌های آموزشی، مهارتی،‌ اخلاقی و تربیتی فعالیت می‌کند و آموزش‌هایی در راستای دستیابی به این هدف نیز برنامه‌ریزی شده است.

وی تصریح کرد: خروجی‌های سفیران هدایت بسیار مورد استقبال سازمان‌های مختلف است به طوری که سازمان‌هایی که از طلاب عادی حوزه جذب می‌کنند، از طلاب سفیران نیز جذب دارند.

نبوی یادآور شد: این استقبال به دلیل جامعیت اطلاعاتی طلاب سفیران هدایت صورت می‌گیرد و در عرصه تبلیغ از پذیرش مناسب‌تر برخوردار هستند بنابراین سازمان‌ها علاقه‌مند هستند از آن‌ها استفاده کنند.

وی با بیان اینکه یک‌هزار و 850 نفر از مدارس سفیران هدایت فارغ‌التحصیل شدند، گفت: از این تعداد حدود 200 نفر را در هجرت بلندمدت جذب کردیم ولی افراد باقیمانده را سازمان‌های دیگر مانند نیروی انتظامی، سپاه، وزارت دفاع و آموزش و پرورش جذب کردند.

معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه‌های علمیه با اشاره به شرایط جذب در مدارس سفیران هدایت عنوان کرد: حداقل مدرک دیپلم، قبولی رد آزمون ورودی، کسب امتیاز لازم، ‌صلاحیت اخلاقی، سیاسی و خانوادگی و نداشتن منع قانونی از نظر نظام وظیفه از جمله شرایط در نظر گرفته شده برای مدارس سفیران هدایت است.

وی عنوان کرد: در این مرکز نظم و انضباط در امر تحصیل، برپایی به هنگام کلاس‌ها، جلسات مباحثه، گروه‌های خطابی، امتحانات و ارائه منظم پژوهش‌ها از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

نبوی تصریح کرد: در این مجموعه تلاش شده که از ابتدا روحیه عشق به تبلیغ و هدایت انسان‌ها در وجود طلاب نهادینه شود و با استفاده از استادان متخصص ضمن پیگیری اهداف آموزشی، انگیزه‌های تبلیغی افراد با هدایت آموزش‌ها تقویت شود.

وی با بیان اینکه برخی از اهداف دروس با آموزش‌های نظری تحقق پیدا نمی‌کند، گفت: نویسندگی، روش تحقیق و ... از جمله این دروس هستند که متعلمان موظف به فعالیت عملی هستند تا هدف آن درس که توان نگارش یا پژوهش است، محقق شود.

انتهای پیام/78003/م30/آ3004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول