اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس شورای زکات:

زکات به شکل مناسب در جامعه تبلیغ نشده است

رئیس شورای زکات با بیان اینکه زکات آنچنان که شایسته است تبیین و تبلیغ نشده است، گفت: در حقیقت ما نباید نسبت به نقش تبلیغ در امر زکات و بالا بردن استحصال زکات بی‌توجه باشیم.

زکات به شکل مناسب در جامعه تبلیغ نشده است

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت‌الله حسن عالمی امروز در دومین کارگاه آموزشی زکات ویژه روحانیون شاغل در وزارت جهادکشاورزی با بیان اینکه هیچ فریضه‌ای به شدت زکات بر مسلمانان واجب نشده است، گفت: امروز و در این کارگاه آموزشی با تکیه بر قرآن و سخنان اهل بیت (ع) برای احیا کردن این فریضه دور هم جمع شده‌ایم.

رئیس شورای زکات گفت: خدا در قرآن می‌فرماید کسانی که زکات بپردازند اجرشان نزد پروردگار به ودیعه گذاشته شده و ادا خواهد شد.

وی افزود: حتی مبلغان و مصرف‌کنندگان زکات نیز اجرشان نزد خداوند است.

نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی با اشاره به اینکه زکات برای انسان‌ها دفع خوف می‌کند، اظهار کرد: به گفته خدا کسانی که مویدی، عامل و مصرف‌کننده زکات هستند خوف از دل آنها برداشته می‌شود. 

عالمی افزود: اگر زکات به درستی و به موقع اخذ شود چه خوف از دشمن در ابعاد نظامی و امنیتی و چه خوف فرهنگی باقی نمی‌ماند.

رئیس شورای زکات با بیان اینکه یکی از مصارف زکات استفاده از آن در زمان جنگ بوده که مصارف گوناگونی دارد، اظهار کرد: نیاز به ابزار جنگی، تهیه آذوغه جبهه، تامین نیاز خانواده رزمندگان جبهه و ... از مصارف زکات در زمان جنگ است.

نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی با اشاره به جهاد فرهنگی گفت: در زمانی که به گفته مقام رهبری، دشمن شبیخون فرهنگی زده است می‌توان از زکات در این راه مصرف کرد.

عالمی با بیان اینکه زکات ایجاد امنیت کرده و خوف فرهنگی و نظامی را از بین می‌برد، گفت: زکات را می‌توان در هر اموری که غم‌آفرین و حزن‌آور است از جمله درمان بیماران مصرف کرد.

رئیس شورای زکات با بیان اینکه زکات آنچنان که شایسته است تبیین و تبلیغ نشده، گفت: در حقیقت ما نباید نسبت به نقش تبلیغ در امر زکات و بالا بردن استحصال زکات بی‌توجه باشیم.

وی با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) گفت: رسول خدا می‌فرماید سود پرداخت‌کننده زکات بیشتر از مصرف‌کننده است.

نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی با بیان اینکه در زکات سه رکن وجود دارد، گفت: این سه رکن شامل اداکننده، اصل مال زکات و مصرف‌کننده است.

عالمی با اشاره به اینکه بنا به گفته پیامبر (ص) ملعون است مالی که زکات آن ادا نشده باشد، گفت: مال ممکن است زیاد باشد اما وقتی ملعون شد آثار و برکات آن ماندگار نیست که صاحب آن بتواند از آن استفاده کند.

انتهای پیام/2258/ح40/آ3004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول