اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

نایب رییس فراکسیون دانشگاهیان مجلس:

رشد کیفی دانشگاه‌ها برنامه اصلی فراکسیون دانشگاهیان و دولت است

نایب رییس فراکسیون دانشگاهیان مجلس شورای اسلامی گفت: رشد کیفی دانشگاه‌ها برنامه اصلی فراکسیون دانشگاهیان مجلس و وزارت علوم تحقیقات و فناوری است.

رشد کیفی دانشگاه‌ها برنامه اصلی فراکسیون دانشگاهیان و دولت است

حامد قادرمرزی در حاشیه جشن ستارگان که با هدف تجلیل از رتبه‌های برتر علمی قروه در سالن ورزشی تختی این شهر برگزار شد، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قروه اظهار داشت: این طرح به دنبال ارتقای سطح کیفیت علمی و آموزشی در دانشگاه‌هاست.

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته دانشگاه‌ها رشد کمی بسیار سریعی داشته‌اند، افزود: اکنون باید به دنبال افزایش پذیرش دانشجو در رشته‌های جدید بود و نه افزایش پذیرش در کلاس‌های موجود.

رییس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی توجه به کمی بودن و افزایش پذیرش دانشجو در ظرفیت‌های موجود را مهم‌ترین مشکل دانشگاه‌ها اعلام کرد.

وی از این وضعیت به عنوان وضعیتی تاسف‌بار یاد کرد و گفت: اظهارات ریاست جمهوری از توزیع مدرک در جامعه کاملا به جاست و باید از این مسئله نگران بود.

به گفته قادرمرزی، حضور 30 دانشجو در یک کلاس پزشکی به معنای تحویل پزشک بی‌سواد به جامعه است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی فعالیت موسسات غیرانتفاعی آموزش عالی را اجحاف در حق نخبگان جامعه دانست و افزود: رشد دانشگاه‌ها و تحویل آمار به هر قیمتی به مردم، توهین به جایگاه علم، دانشگاه و دانشجوست و خیانتی در حق همه آحاد جامعه است.

قادرمرزی با ابراز مخالفت با ایجاد و تاسیس برخی دانشگاه‌های کوچک و خصوصی تصریح کرد: این دانشگاه‌ها بدون دارا بودن بسترها و زمینه‌های علمی و آموزشی لازم، اقدام به پذیرش دانشجو می‌کنند.

وی تقویت دانشگاه‌های موجود و ارتقای کیفیت کاری آنها را از راهکارهای کمک به مراکز آموزش عالی کشور توصیف کرد.

قادرمرزی در ادامه به وضعیت دانشگاه‌های کردستان اشاره کرد و گفت: ایجاد رشته‌ها و رشته مقطع‌های جدید در دانشگاه‌های استان از اولویت‌های اصلی در مراکز آموزش عالی استان بوده که در همین راستا چند تخصص از جمله دندانپزشکی به ظرفیت رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی و چند رشته تخصصی نیز به رشته‌های دانشگاه کردستان اضافه شده است.

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس در ادامه به وضعیت دانشکده صنعت و معدن قروه اشاره کرد و گفت: با توجه به قابلیت‌های معدنی چشمگیر قروه در سطح کشور و موقعیت این شهرستان به واسطه ارتباطات منطقه‌ای که با مرکز استان و مراکز سایر استان‌ها داراست، ایجاد این واحد آموزش عالی از ضروریات است.

قادرمرزی گفت: به همین منظور این طرح که از مصوبات سال‌های گذشته است، برای اولین بار در سال 91 ردیف بودجه مستقلی در لایحه بودجه 92 دارا شد.

وی افزود: این بودجه در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید که متعاقب آن پیمانکار طرح انتخاب و عملیات اجرایی آن آغاز شده است و هم‌اکنون در مرحله مقدماتی اجراست.

انتهای پیام/79009/س40/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول