به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، رودولف اشترتگر ظهر امروز در نشست بررسی انواع نان در ایران و جهان در کرمانشاه اظهار کرد: نان مهمترین محصولی است که ارتباط مستقیم با سلامت مردم داشته و ارتقای سطح کیفی تولید آن از اولویتهای اساسی در جامعه به شمار میرود.
وی ادامه داد: براساس آمارهای منتشر شده از سوی سازمان بهداشت جهانی، سالانه یک و نیم میلیون کودک در اثر خوردن غذای ناسالم جان خود را از دست میدهند و در این امر باید تولیدکنندگان، صاحبان کارخانهها و دانشگاهها پاسخگو باشند.
به گفته مدیرعامل شرکت ماشینسازی KONIG، با توجه به تکنولوژیهای جدید و پیشرفته، تازگی نان از عوامل مهمی است که باید در تولید انواع نانها بهکار برده شود.
اشترتگر با اشاره به وجود دستگاههای مدرن و پیشرفته تولید نان در ایران خاطرنشان کرد: این دستگاهها نان را با کیفیت عالی تولید کرده اما آنالیز کردن آرد از عوامل مغفول مانده در ایران است.
وی با بیان اینکه بهداشت و سالم بودن نان در ایران از جایگاه خاصی برخوردار است، ادامه داد: میتوان با ایجاد آزمایشگاه آنالیز نان در ایران به روشهای مناسبی برای تولید نان با کیفیت عالی دست پیدا کرد.
اشترتگر مخلوط کردن چند آرد باهم و رسیدن به یک محصول را از عوامل تولید نان با کیفیت دانست و گفت: این امر در کشور ایران کمتر مورد توجه قرار گرفته و در برخی موارد نان کیفیت مناسب را ندارد.
به گفته مدیرعامل شرکت ماشینسازی KONIG، افتتاح کارخانه نان صنعتی در کرمانشاه راه پیشرفت در زمینه نان مطلوب را هموار میکند و این امر در تمام شهرهای ایران با تلاش مسئولان امکانپذیر است.
وی استفاده از روش آنالیز نان را از عواملی مهم در تعیین کیفیت نان عنوان کرد و ادامه داد: این امر سبب شده که تشخیص داده شود که چه آردی برای هر محصول مناسب خواهد بود.
انتهای پیام/2700/م30/چ3000