اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی:

دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در استان مرکزی جذب می‌شوند

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: آموزش و پرورش تمام توان خود را در جذب و شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به منظور انسداد ورودی بی‌سوادی و کاهش بزهکاری در جامعه به کار گرفته است.

دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در استان مرکزی جذب می‌شوند

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک سیف‌الله کریم‌زاده ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان مرکزی از ترک تحصیل 46 دانش‌آموز دوره ابتدایی استان خبر داد و اظهار داشت: بر اساس تطبیق اسمی که پس از ثبت‌نام دانش‌آموزان با سازمان ثبت احوال صورت گرفته، در استان 46 دانش‌آموز ترک تحصیل کرده در دوره ابتدایی وجود دارد که از این تعداد 27 نفر از افاغنه هستند.

کریم‌زاده با بیان اینکه آموزش و پرورش تمام توان خود را در جذب و شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به کار گرفته است بیان کرد: آموزش و پرورش در راستای بازگرداندن دانش‌آموزان به تحصیل علاوه بر بهره گیری از ظرفیت ائمه جمعه و ارائه کمک‌های اقتصادی از ظرفیت قوه قضاییه نیز بهره گرفته است.

وی خاطر نشان ساخت: جلوگیری از تحصیل دانش‌آموزان و بازماندگان از تحصیل در دوره ابتدایی برابر قانون جرم محسوب می‌شود و با آن برخورد قانونی خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی تعداد مدارس هیئت امنایی استان را 79 مدرسه عنوان کرد و اظهار داشت: در حال حاضر 174 مدرسه غیر دولتی در استان مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد تنها زمین 17 مدرسه خریداری شده و 27 مدرسه به صورت استیجاری است، در صورتی که اکثر این مدارس برای تحصیل مناسب نیستند.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این نشست در تشریح موانع و مشکلات ترک تحصیل دانش‌آموزان استان گفت: استفاده از معلم مرد در کلاس‌های دختران، مختلط بودن کلاس‌های درس با توجه به رعایت تراکم، تعصب خانواده‌ها به اختلاط دانش‌آموزان به ویژه در پایه‌های چهارم و پنجم و ششم، اختلافات خانوادگی، بعد مسافت محل سکونت دانش‌آموزان با آموزشگاه، ازدواج زود هنگام دختران، اشتغال به کار کودکان، مشکلات ذهنی و فقر فرهنگی خانواده‌ها از عوامل موثر در ترک تحصیل دانش‌آموزان است.

راحمه رجایی پیش‌بینی و طراحی برنامه‌های آموزشی مناسب و آگاهی بخشی در خصوص انسداد مبادی ورود بی‌سوادی برای ارائه به عموم جامعه با هماهنگی رسانه‌ها، انعقاد تفاهم‌نامه با شوراهای شهر و روستا در خصوص جذب کودکان بازمانده از تحصیل و بازگرداندن ترک تحصیلی‌ها به مدرسه را از جمله پیشنهادات در راستای طرح ملی انسداد بی‌سوادی عنوان کرد.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این نشست در تشریح برنامه‌های دهه فجر آموزش و پرورش استان گفت: در ایام‌الله دهه فجر بیش از 600 برنامه با رویکرد دانش‌آموز محوری و خودجوشی اولیا در مناطق پانزده‌گانه آموزش و پرورش استان برگزار شد.

حسن سروش نواختن زنگ انقلاب در سراسر مدارس استان، اجرای سرود 1357 نفری و سرود 57 نفری در مناطق، اجرای نقاشی همگانی در مدارس نقاشی 12 متری نمادین از رویدادهای انقلاب در هنرستان ساعی، برگزاری همایش شعر انقلاب با حضور 200 دانش‌آموز و معرفی 50 نفر به مرحله استانی، برگزاری مسابقات تنیس روی میز و فوتسال و برگزاری مانور تشکیلاتی یاوران انقلاب را از جمله این برنامه‌ها عنوان کرد.

وی برگزاری جشنواره طبخ غذا، کاشت نهال به نام دانش‌آموزان شهید استان در مدارس، افتتاح نمادین یک مدرسه هوشمند، برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه همکاران، برگزاری مسابقات وبلاگ نویسی و مقاله نویسی و افتتاح اولین زورخانه دانش‌آموزی را از دیگر برنامه‌های دهه فجر استان اعلام کرد.

انتهای پیام/87002/ش40/ث3001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول