اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

با طبخ 300 نوع غذا

جشنواره غذاهای سنتی در سیرجان برگزار شد

به مناسبت ایام‌الله دهه فجر بزرگ‌ترین جشنواره غذاهای سنتی در سیرجان برگزار شد.

جشنواره غذاهای سنتی در سیرجان برگزار شد

به گزارش خبرگزای فارس از سیرجان، ظهر امروز به مناسبت ایام‌الله دهه فجر بزرگ‌ترین جشنواره غذایی این شهرستان در سالن آموزشگاه و هنرستان شهید موقری سیرجان برگزار شد.

مسئول جشنواره غذای سنتی سیرجان در حاشیه برگزاری این جشنواره به خبرنگار فارس گفت: بیش از 250 نفر در جشنواره شرکت کردند و 300 نوع غذای محلی و روز را به نمایش گذاشتند تا توانمندی بانوان و دختران در طبخ غذاهای متنوع در معرض رقابت قرار گیرد.

کبری خضری اظهار کرد: این جشنواره غذایی سالم با هدف ترویج غذاهای سالم و محلی برگزار شد و در آن غذاهای محلی مانند کشک بادمجان، بزقرمه، دلمه‌ برگ رز، کماچ سهین و انواع غذاهای جنوبی و شمالی به نمایش گذاشته شد.

بازدیدکنندگان از جشنواره نیز آن را در نوع خود بی‌نظیر و جالب توصیف کردند.

انتهای پیام/80015/ز10/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول