به گزارش خبرگزاری فارس از بشرویه، عصر امروز با حضور جمعی از مسئولان شهرستانی نمایشگاه غذاهای سنتی و صنایع دستی بشرویه افتتاح شد.
در این نمایشگاه که در شهرک امام خمینی(ره) از توابع بخش مرکزی بشرویه برگزار شد بیش از 130 نفر شرکت داشتند که حدود 35 نوع غذای سنتی را به معرض نمایش گذاشتند.
بخشدار مرکزی بشرویه در این مراسم اظهار داشت: این نمایشگاه با کوشش دهیاری، شورای اسلامی روستا و پایگاههای بسیج بانوان شهرک امام خمینی(ره) برپا شده است.
موسی سلیمی هدف اصلی از برپایی این جشنواره را ترویج الگوی صحیح تغذیه سالم خواند و تاکید کرد: در این نمایشگاه سعی شده است اصول صحیح تغذیه که به فراموشی سپرده شده است یادآوری شود.
وی متذکر شد: دنیای امروز به سمتی پیش میرود که نسبت به مقوله تغذیه و اهمیت آن در سلامت جسمی و حتی روحی و روانی افراد توجه کمتری میشود.
بخشدار مرکزی بشرویه تصریح کرد: روی آوردن به غذاهای آماده و ناسالم و رنگ باختن استفاده از مواد غذایی سنتی و سالمی که در گذشته در الگوی تغذیه افراد رواج داشته سبب بروز بیماریهای جسمی و همچنین مشکلات روحی و روانی میشود.
سلیمی اذعان داشت: برپایی این جشنوارهها علاوه بر انتقال فرهنگ تغذیه سالم سبب آشنایی افراد به ویژه نسل جدید با مواد غذایی سالم بومی و گنجاندن آن در سبد غذایی خانواده میشود.
انتهای پیام/69006/غ20/پو3002