اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس کمیسیون فرهنگی ـ اجتماعی شورای شهر همدان مطرح کرد

اقدامات فرهنگی راهکار مبارزه با تهاجم فرهنگی و مواد مخدر

رئیس کمیسیون فرهنگی ـ اجتماعی شورای شهر همدان اقدامات فرهنگی را راهکار مبارزه با تهاجم فرهنگی و مواد مخدر دانست.

اقدامات فرهنگی راهکار مبارزه با تهاجم فرهنگی و مواد مخدر

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، رضا غلامی‌خجسته در جلسه کمیسیون فرهنگی ـ اجتماعی شورای اسلامی اظهار داشت: اعتیاد بلای خانمان‌سوزی است که نه تنها بنیان یک خانواده بلکه جامعه را متزلزل می‌کند.

وی با اشاره به فرمایشات رهبری مبنی بر مبارزه با مواد مخدر و تهاجم فرهنگی در جامعه گفت: دشمنان قسم خورده انقلاب با تمام توان از روش‌های مختلف اقدام به مبارزه با نظام مقدس جمهوری اسلامی و هویت جوانان این مرز و بوم کرده‌اند.

رئیس کمیسیون فرهنگی ـ اجتماعی شورای شهر همدان با بیان اینکه در گذشته استکبار جهانی با تمام توان یک جنگ تمام‌عیار را علیه نظام به راه انداخت و بعد از هشت سال دفاع مقدس با شکست مواجه شد، یادآور شد: در دوران جنگ تحمیلی دشمنان با بمباران منازل، اهداف خود را پیاده می‌کردند اما امروزه دشمنان این مرز و بوم اهداف خود را از طریق عرضه انواع مواد مخدر در داخل کشور دنبال می‌‌کنند.

وی افزود: دشمنان ایران به این نتیجه رسیده‌اند که از طریق جنگ سخت قادر به مقابله با نظام مقدس جمهوری اسلامی نیستند بر این اساس جنگ نرم را برای پیشبرد اهداف خود به کار گرفته‌اند.

خجسته ورود در زمینه تهاجم فرهنگی و مواد مخدر را از توطئه‌های دشمنان برای نابودی هویت جوانان ایرانی برشمرد و اضافه کرد: لازم است برای مقابله با جنگ نرم تمام اقشار جامعه با تمام توان همانند دوران دفاع مقدس که بسیجی‌وار وارد شده و با دشمنان مقابله کردند، امروز نیز وارد عرصه شوند.

وی با بیان اینکه موضوع معضل بیکاری نیز هم‌اکنون توسط نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی در حال پیگیری است، یادآور شد: در زمینه مقابله با تهاجمات فرهنگی دستگاه‌های متولی باید با جدیت وارد شده و برنامه‌های فرهنگی مناسبی را ارائه کنند.

رئیس کمیسیون فرهنگی ـ اجتماعی شورای شهر همدان اضافه کرد: باید ستادی متشکل از نیروی انتظامی، شورای اسلامی شهر و معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری همدان، آموزش و پرورش و صدا و سیما برای مبارزه با مواد مخدر و تهاجمات فرهنگی ایجاد شود.

وی با تأکید بر اینکه مسئولیت این ستاد باید بر عهده معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری همدان باشد، اظهار داشت: ستاد جلساتی را با موضوع مبارزه با مواد مخدر و تهاجم فرهنگی در قالب آموزش‌های شهروندی برگزار کرده و به موضوعات بپردازد.

خجسته اضافه کرد: می‌توان در امر مبارزه با تهاجم فرهنگی و مواد مخدر از پتانسیل‌های شورا، شهرداری، ستاد مبارزه با مواد مخدر، صدا و سیما، آموزش و پرورش و دیگر ارگان‌ها بهره گرفت.

وی ادامه داد: شورای اسلامی شهر و شهرداری همدان آمادگی دارند، تمام امکانات خود را از قبیل فرهنگسراها، سالن‌های ورزشی، سالن‌های اجتماعات و ... در راه تحقق این هدف والای مبارزه با جنگ نرم اختصاص دهد.

نایب رئیس شورای شهر همدان نیز در این جلسه نقش مدیریت شهری در مبارزه با مواد مخدر و تهاجم فرهنگی را بسیار مهم دانست و اظهار داشت: لازم است نهادهای مربوطه در این زمینه با جدیت وارد شده و به تمام جوانب بپردازند.

محمد تبریزی گفت: شورای اسلامی شهر همدان آمادگی همکاری را با نهادهای ذیربط در زمینه مبارزه با مواد مخدر و تهاجم فرهنگی دارد.

تبریزی تأکید کرد: باید با اتخاذ تدابیر لازم و سیاست‌گذاری‌های مناسب به مقابله با تهاجمات فرهنگی پرداخت.

رئیس کمیسیون فنی، عمرانی و امور زیربنایی و املاک شورای شهر همدان با بیان اینکه نیروی انتظامی در مقابله با مواد مخدر مسئولیت سنگینی را بر عهده دارد، گفت: خانواده‌ها و دستگاه‌های اجرایی ذیربط در شیوه فرهنگ‌سازی و آموزش ضعیف عمل کرده‌اند.

حمیدرضا طبی‌مسرور با بیان اینکه در جامعه مبانی ضد فرهنگی به انحای مختلف مهیا است، اظهار داشت: اگر نسل امروز و نوپا در این مسیر دچار لغزش شوند تبعات آن نه تنها خانواده بلکه جامعه را نیز در برمی‌گیرد.

وی زحمات و تلاش شبانه‌روزی ناجا در مبارزه با مواد مخدر و تهاجم فرهنگی را قابل تقدیر دانست و افزود: آموزش نسل جوان مقوله بسیار مهمی است چرا که تأثیرات آن آموزشی و تربیتی نسل آینده را به دنبال دارد.

عضو شورای اسلامی شهر همدان نیز با اشاره به اینکه کاهش سن اعتیاد شرایط بسیار حساس و خطرناکی برای جامعه است، گفت: تمام افراد جامعه باید احساس مسئولیت کرده و با مدیریت در راستای حل این مشکل اقدام کرد.

سید احمد حسنی‌حلم اضافه کرد: چنانچه مجموعه دلسوزان جامعه دست به دست هم ندهند، کارها به خوبی پیش برده نمی‌شود.

وی با تأکید بر اینکه رسانه ملی باید اوقاتی از برنامه‌های خود را  به آموزش شهروندان اختصاص دهد، افزود: رفع مشکل بیکاری جوانان نیز در کاهش ابتلا به اعتیاد در جامعه مؤثر است.

عضو دیگر شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به کاهش سن اعتیاد اظهار داشت: پخش فیلم و برنامه‌های آموزشی در کلاس‌های درسی به مناسبت‌های مختلف در زمینه آشنایی فرزندان این مرز و بوم با تهدیدات اعتیاد و تهاجم فرهنگی می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

محمدعلی پرزاد اضافه کرد: رسیدگی به فرزندان خانواده‌هایی که در بند زندان هستند نیز امری است که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

 سرپرست معاونت فرهنگی ـ اجتماعی شهرداری همدان نیز گفت: شهرداری آمادگی مشارکت در انجام امور فرهنگی با ناجا برای مقابله با مواد مخدر و تهاجمات فرهنگی را دارد.

محمدرضا بیاناتی اضافه کرد: برای آگاه‌سازی خانواده‌ها می‌توان با کارهای مشارکتی و استفاده از امکانات در بخش‌های مختلف اقدام کرد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان به ارائه گزارشی از وضعیت مواد مخدر استان پرداخت و گفت: امروزه ریشه اصلی مصرف مواد مخدر و اعتیاد در جامعه ضعف آمادگی و القای باورهای غلط به جوانان است.

 هادی قزوینه اضافه کرد: نیروی انتظامی در مقابله با ناهنجاری‌ها و مواد مخدر نیازمند مشارکت و همکاری دستگاه‌های مختلف به ویژه شورای اسلامی شهر و شهرداری است.

وی اولویت فعالیت دولت در امر مبارزه با مواد مخدر را پیشگیری دانست و افزود: در این راستا سطح تعاملات در استان همدان در سطح عالی است.

انتهای پیام/89003/ی/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول