اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر گمرک امیرآباد:

امیرآباد ششمین گمرک صادرات کشور است

مدیر گمرک امیرآباد، گفت: در حال حاضر، با توجه به حجم واردات و صادرات کالا، پنجمین گمرک واردات و ششمین گمرک صادرات در کشور هستیم.

امیرآباد ششمین گمرک صادرات کشور است

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان بهشهر، سید قاسم شریفی بعد از ظهر امروز در نشستی که به‌ مناسبت 26 ژانویه روز جهانی گمرک با اصحاب رسانه این شهرستان داشت، به بیان جایگاه و عملکرد فعلی یکی از بزرگ‌ترین گمرکات کشور پرداخت.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال‌جاری تاکنون 844 هزار تن کالای اساسی و نهاده‌های دامی به ارزش 475 میلیون دلار، وارد گمرک امیرآباد شد، افزود: در حال حاضر 65 درصد حجم و 66 درصد ارزش واردات گمرکات مازندران، از آن گمرک امیرآباد است.

شریفی تصریح کرد: در حال حاضر، پنجمین گمرک وارداتی کشور هستیم، بعد از بنادر امام(ره)، شهید رجایی، انزلی و منطقه ویژه بوشهر، قرار داریم، اما با این حجم، در سطح بنادر مازندران اول، و در بنادر شمال کشور (بعد از انزلی)، دوم هستیم.

مدیر گمرک امیرآباد، درآمد این جایگاه اقتصادی را، از ابتدای سال‌جاری تاکنون، 51 میلیارد تومان اعلام و خاطرنشان کرد: نسبت به مشابه سال قبل، 17 درصد کاهش داشت.

این مدیر اقتصادی، درباره حجم و ارزش صادرات کالا از گمرک امیرآباد هم گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون، یک‌میلیون و 835 هزار تن کالا به ارزش 153 میلیون دلار به کشورهای هدف صادر شده که نسبت به مشابه سال قبل، 9 درصد به لحاظ وزن و 16 درصد به ‌لحاظ ارزش، رشد داشت.

شریفی تصریح کرد: در حال حاضر، ششمین گمرک صادرات ایران هستیم و در مازندران و شمال کشور، در جایگاه نخست قرار داریم.

وی با بیان اینکه گمرک امیرآباد، بزرگ‌ترین گمرک ترخیص‌کننده کالای اساسی در مازندران است از ترخیص 900 هزار تن کالا از این گمرک در سال گذشته خبر داد و گفت: میانگین سرعت ترخیص کالای اساسی هم، کمتر از 30 دقیقه است.

این مسئول اظهار داشت: به ‌دلیل جوابگو نبودن فضای فعلی گمرک و از طرفی به‌ منظور کاهش هزینه‌‌های ترخیص و کمک به واحدهای تولیدی، 29 باب انبار اختصاصی در خارج از منطقه ویژه اقتصادی داریم.

راه‌اندازی سامانه‌های هوشمند ورود و خروج و ترانزیت کالا با امکان کنترل و رهگیری تمامی مشخصات مربوط به ورود و خروج کالا از قبیل نوع، مبدا و مقصد، راننده و صاحبان کالا، استقرار پنجره واحد تجاری برای کاهش فاصله سازمان‌های تاثیر‌گذار، استقرار موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی، سازمان حمل و نقل و پایانه‌ها، اتاق بازرگانی، قرنطینه نباتی و استقرار سیستم انتخاب مسیر، از جمله امکاناتی است که به گفته مدیر گمرک امیرآباد، در حال حاضر در این منطقه اقتصادی، فراهم است و البته راه‌اندازی سیستم دوراظهاری همچنین ارتقای مدیریت به اداره‌کل گمرک امیرآباد در لیست اقدامات قابل پیگیری قرار دارند.

 به گزارش فارس، گمرک امیرآباد واقع در شهرستان بهشهر، از سال 85 با شروع فعالیت‌هایش در حالی‌که 999 تن کالای صادراتی و حجم کمی از واردات را به ثبت رسانده بود، و جایگاه خاصی در بنادر کشور نداشت؛ اما اکنون با صادرکردن یک‌میلیون و 835 هزار تن و واردکردن 844 هزار تن کالا در سال 92، یکی از 10 گمرک برتر کشور است.

انتهای پیام/86001/ح40/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول