اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس فرهنگستان ادب فارسی:

طب نبوی را در چشم‌اندازی وسیع‌تر ببینیم

رئیس فرهنگستان ادب فارسی گفت: پیامبر اکرم (ص) برای درست زندگی کردن انسان‌ها مبعوث شده‌اند تا ما را به یک زندگی معنوی و حیات طیبه دعوت کنند، از این رو باید طب نبوی را در چشم‌اندازی وسیع‌تر ببینیم.

طب نبوی را در چشم‌اندازی وسیع‌تر ببینیم

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، غلامعلی حدادعادل ظهر امروز در نخستین همایش بین‌المللی سیره نبوی(ص) در طب در شیراز اظهار داشت: پیامبر اکرم(ص) برای درست زندگی کردن انسان‌ها مبعوث شده‌اند تا ما را به یک زندگی معنوی و حیات طیبه دعوت کنند و باید طب نبوی را در یک چشم‌انداز وسیع‌تر ببینیم.

وی ادامه داد: باور یکی از مواردی است که در زندگی اسلامی سلامت انسان را تامین می‌کند چرا که اعتقاد به خدا اصلی مهم است و باعث می‌شود جهان و هستی در نظر انسان معنی پیدا کند.

رئیس فرهنگستان ادب فارسی گفت: انسانی که زندگی را بی‌معنا بداند به انواع مشکلات روانی مبتلا می‌شود و مسئله پوچ دانستن دنیا روابط انسان‌ها را آشفته می‌کند.

حدادعادل با اشاره به این‌که افراط و تفریط از اصل‌های اعتقاد دینی است افزود: احکام شرعی حدودی بر رفتار انسان می‌گذارد چراکه در اسلام برخورداری از زندگی و طبیعت منع نشده است بلکه در هر چیزی حدی قرار داده است و این اندازه‌بندی مهم است.

وی تصریح کرد: گناه نوعی تجاوز از حد است و زیاده‌روی در بعضی مسائل گناه محسوب می‌شود زیرا زندگی دینی با اعتدال همراه بوده، اما زندگی انسا‌ن‌ها با قدرتی که از علم و فناوری به دست آورده‌اند از اعتدال خارج شده و به بیماری‌های جسمی و روحی امروزی مبتلا شده‌اند.

این مسئول اضافه کرد: زندگی دینی با سلامت زیستن همراه‌ است، اما گناه کردن باعث بیماری می‌شود مانند ایدز که در غرب از آن به عنوان انقلاب جنسی یاد می‌کردند، گناه تازه‌ای بود که باب شد.

رئیس فرهنگستان ادب فارسی گفت: توصیه‌های دینی و احادیث جنبه طبی و پیشگیری دارند مانند این‌که آسیب رساندن به بدن را حرام می‌داند و این کار منع شده است.

حدادعادل افزود: در اسلام علاوه بر این‌که دستورات وسیعی برای پیشگیری توصیه شده، اما خداوند هیچ دردی را بدون درمان نیافریده و درمان را نیز به همراه درد نازل کرده است.

وی در پایان به مصرف بسیار دارو اشاره کرد و متذکر شد: بسیاری از مردم در مصرف دارو زیاده‌روی می‌کنند که امیرالمومنین در این باره می‌فرمایند استفاده از دارو برای بدن نظیر استفاده از صابون برای جامه می‌ماند، استفاده بسیار از صابون جامه را کهنه می‌کند.

در ادامه این جلسه پیام آیت‌الله علامه حسن حسن‌زاده‌آملی توسط دکتر کامران باقری‌لنکرانی رئیس مرکز سیاستگذاری تحقیقات دانشکده علوم پزشکی شیراز خوانده شد.

انتهای پیام/2448/ن30/ث3001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول